Fame MMA gala youtuberów

Doprowadzenie do proroka. Będą sanki?

WEBP_FREE_840
Kurwa w kalesonach go wyciągnęli?

Jak ich prowadzą xdd

Właśnie takie są te parówy kibicowskie. Zamiast pomagać chłopakom z trudnych domów, to ich biorą na akcję. Ci widzą w nich autorytet, a potem się wpierdalają na przypał. Tylko Penis jest taki głupi, że zamiast wysłać chłopaka sam, to poszedł z nim. Spokojnie będzie strzelanie z ucha i listy do prokuratury.
I pewnie masz rację. Zasmakował bogatego życia, a bycie sztywniutkim przez 3 lata w pierdlu nie wchodzi w rachubę. Przecież pisał nawet że nie jest już w ekipie, także teraz można z ucha strzelić. Omerta jest dla młodych, żeby czasem nie wsypali tych pociągających za sznurki. Nie zdziwi mnie jak da na papier na starych przydupasów jak Tyson Kuźma, przecież oni się od niego też odcięli.

I pewnie masz rację. Zasmakował bogatego życia, a bycie sztywniutkim przez 3 lata w pierdlu nie wchodzi w rachubę. Przecież pisał nawet że nie jest już w ekipie, także teraz można z ucha strzelić. Omerta jest dla młodych, żeby czasem nie wsypali tych pociągających za sznurki. Nie zdziwi mnie jak da na papier na starych przydupasów jak Tyson Kuźma, przecież oni się od niego też odcięli.
Ale on bogate życie miał od urodzenia a nie ostatnie 3 lata ;) Crazy do biednych nie należy.

Juz poszedł na układ?

Prok. Ruta dodał, że „Bad Boy” złożył bardzo obszerne wyjaśnienia na temat okoliczności zdarzenia. Bartosz Sz. skorzystał z prawa do odmowy składania wyjaśnień.

Juz poszedł na układ?

Prok. Ruta dodał, że „Bad Boy” złożył bardzo obszerne wyjaśnienia na temat okoliczności zdarzenia. Bartosz Sz. skorzystał z prawa do odmowy składania wyjaśnień.

Bartosz sztywny git, w imię zasad pójdzie gibać za to że napadło na niego 2 troglodytów, a Denis z młodym dostaną kuratora.

:juanlaugh:

Info od gościa z torunia. Widział jak stary zalecki wyrwał typowi włosy podczas zadymy w budowlanym. Stary gangus a synek to banan

Przecież od początku powstania frików o tym pisałem. Że będą tych błaznów przedstawiać jako zawodników MMA, zwłaszcza w januszowych mediach sportowych o dużych zasięgach typu Onet czy inna Interia.

a zawodnicy mma to niby inni?
nie zajmują się gangsterką?

Back