dla mnie Raszei to nie jest strim z bezdomnymi ale w temacie raszei chetnie pomogę ;)To tylko z tej strony tematu.
Chyba trochę jednak wiesz… to pomożesz w nowym temacie? Ja na forum za rzadko zaglądam żeby samemu prowadzić temat.
Pomożesz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
dla mnie Raszei to nie jest strim z bezdomnymi ale w temacie raszei chetnie pomogę ;)To tylko z tej strony tematu.
Chyba trochę jednak wiesz… to pomożesz w nowym temacie? Ja na forum za rzadko zaglądam żeby samemu prowadzić temat.
Pomożesz?
W Wałczu radość.

Ten kalosz to jebany debil, dał zapis że nie można komentować pracy sędziów hahhaa drukarz pierdolony
On ma bardziej ego wyjebane niż ja.Serio? A tak się kreował na normalnego gościa, kurtyna opadła, zostały mu friki, sapie do wszystkich, jakby był alfą i omegą, hajs się zgadza, Pan Celebryta, jeszcze się nie zdziwię jak jakąś kasową walkę sobie wygrzebie, tfu, a broniłem typa jeszcze niedawno
Ja się nie znam, dlatego pytam. Tam nie ma bezdomnych? To kto?dla mnie Raszei to nie jest strim z bezdomnymi ale w temacie raszei chetnie pomogę ;)
Jarosz vs Kubiszyn w MMA wzbudzi zainteresowanie.Serio? A tak się kreował na normalnego gościa, kurtyna opadła, zostały mu friki, sapie do wszystkich, jakby był alfą i omegą, hajs się zgadza, Pan Celebryta, jeszcze się nie zdziwię jak jakąś kasową walkę sobie wygrzebie, tfu, a broniłem typa jeszcze niedawno
Ale charakternie na koniec wysłał PDW.Ale jak to, wielki Git z wałcza cieszy się z czyjegoś zatrzymania?![]()
Stawki i wyliczenia wydają się być realne.
Rozumiem że wardega to wyrocznia i ma info z pierwszej ręki? On ciągle porównuje to do tego ile on zarobił, bo już kiedyś słyszałem jego spekulacje. Tylko że on jako zajebiście zasiegowy gość mógł tyle zarobić, myślisz że taka lexy która już nie ma zasięgów wcale, zarabia tyle ile za swoje pierwsze walki? Albo że ten małolat dajczman który z kolei zasięgi ma, dostał pół miliona za walkę?Przecież według niektórych tutaj FAME płaci po 30 tysięcy i nikt tego nie ogląda.

na czym się nie znasz na Raszei? xDJa się nie znam, dlatego pytam. Tam nie ma bezdomnych? To kto?
influ nie można w niczym ufać ale w szczególności jeżeli chodzi o hajsA z tymi stawkami to Wardęga mówi ze swojej perspektywy, jego stwierdzenie że jeżeli Soldic nie wziął 1.5mln to znaczy że nie zna realiów, więc te jego wyliczenia można wsadzić, bo on to wylicza tak, stawiając się w roli tej osoby, ile on na jej miejscu by sobie MAKSYMALNIE zażyczył.
Edit: według Wardęga Minda-30k Szachta-70k
Lexy -900k
A on nie wie kto jest menedżerem Soldicia, Materlii, on nie wie nic, nie no zajebiste źródło informacji
Jego wytyczne to "popularność" tyle że wywiady z lexy miały po 5k wyświetleń.
Wardęga pierdoli głupoty dla tej swojej lekko dziwnej widowni, wyłączam to w chuj![]()
Materla, Adamek czy Soldic na pewno dostali dużo więcej niż 200.Rozumiem że wardega to wyrocznia i ma info z pierwszej ręki? On ciągle porównuje to do tego ile on zarobił, bo już kiedyś słyszałem jego spekulacje. Tylko że on jako zajebiście zasiegowy gość mógł tyle zarobić, myślisz że taka lexy która już nie ma zasięgów wcale, zarabia tyle ile za swoje pierwsze walki? Albo że ten małolat dajczman który z kolei zasięgi ma, dostał pół miliona za walkę?
Tam są zarobki, ale nie milionowe, tylko raczej 200-300k. A taki szlachta to pewnie 150 max.
No to napewno. Ale to wie każdy głupi.Materla, Adamek czy Soldic na pewno dostali dużo więcej niż 200.
chyba na Babilonie.Czy tam występują bezdomni czy aktorzy?na czym się nie znasz na Raszei? xD
Tutaj prócz mnie ciebie i Dawida nikt się nie zna na raszei, morde Maria zna wielu dzięki mnie i gifowi roshiego, ale o co tam chodzi nikt nie wiena czym się nie znasz na Raszei? xD
Na pewno dostal wiecej niz adamek, branzowe portale pisaly o tym wczesniej niz wardega,On jeszcze wywnioskował że Soldic dostał więcej niż Adamek, tak kurwa, napewno.
Jacy też nie znają? bo tu w chuj osób ma avatary z Urzędniczej/Raszei że o cenzopapach nie wspomnęTutaj prócz mnie ciebie i Dawida nikt się nie zna na raszei, morde Maria zna wielu dzięki mnie i gifowi roshiego, ale o co tam chodzi nikt nie wie View attachment 129657
Więc jak ktoś zapyta to śmiało możesz wytłumaczyć.
Jeżeli chodzi o Mariusza z raszei to on ma dwa mieszkania w blou po rodziach w jednym mieszka jakaś rodzina która w zamian za lokum płaci za niego jakieś tam rachunkiCzy tam występują bezdomni czy aktorzy?
Jacy też nie znają? bo tu w chuj osób ma avatary z Urzędniczej/Raszei że o cenzopapach nie wspomnę
Jeżeli chodzi o Mariusza z raszei to on ma dwa mieszkania w blou po rodziach w jednym mieszka jakaś rodzina która w zamian za lokum płaci za niego jakieś tam rachunki

Jego menago niby zna realia, ale mi się wydaje że to były bardzo zbliżone pieniądze, napewno nie dostał połowy więcej od Dudka.Na pewno dostal wiecej niz adamek, branzowe portale pisaly o tym wczesniej niz wardega,
Cenzokim? Napisałem tobie kto zna, reszta albo nie zna albo się nie przyznaje, Grosz ma ten Awatar bo Mario na śmieszną mordę i dodał do tego legendarny cytat, "Japierrdole" widziało chyba całe forum ale to nie znaczy że wiedzą o co w tym chodzi.Jacy też nie znają? bo tu w chuj osób ma avatary z Urzędniczej/Raszei że o cenzopapach nie wspomnę
Jeżeli chodzi o Mariusza z raszei to on ma dwa mieszkania w blou po rodziach w jednym mieszka jakaś rodzina która w zamian za lokum płaci za niego jakieś tam rachunki
A z tymi stawkami to Wardęga mówi ze swojej perspektywy, jego stwierdzenie że jeżeli Soldic nie wziął 1.5mln to znaczy że nie zna realiów, więc te jego wyliczenia można wsadzić, bo on to wylicza tak, stawiając się w roli tej osoby, ile on na jej miejscu by sobie MAKSYMALNIE zażyczył.
Edit: według Wardęga Minda-30k Szachta-70k
Lexy -900k
A on nie wie kto jest menedżerem Soldicia, Materlii, on nie wie nic, nie no zajebiste źródło informacji
Jego wytyczne to "popularność" tyle że wywiady z lexy miały po 5k wyświetleń.
Wardęga pierdoli głupoty dla tej swojej lekko dziwnej widowni, wyłączam to w chuj![]()
I Tobie mordeczko to na dobre wyjdzie.Podziwiam ze to śledzisz, juz dawno odstawiłem jakiekolwiek wywiady czy inne gówno związane z frikami

Ja też tego nie oglądam, jedyny materiał związany z frikami który widziałem w tym miesiącu to ten który wstawiłem, a te ich stawki to na logikę można brać więc nie trzeba słuchać żadnych wywiadów, od początku opowiadali na lewo i prawo że zarabiają miliony, ten cios na przykład, a się okazało dostają po 100-150k. Wiadomo że byli tam ludzie co dużo zarobili, ale narrację o milionach prowadzili wszyscy, nawet ci którzy są nikim.Podziwiam ze to śledzisz, juz dawno odstawiłem jakiekolwiek wywiady czy inne gówno związane z frikami
dzisiaj znowu pociekło albo sika na siedząco xDCwelicki na serio gwint w dupie zerwany, właśnie widziałem co ostatnio zrobił na szocie bo na żywo już tego nie oglądam jak na razie, nie mam czasu.![]()