Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Widzę, że jest jakiś efekt faji załęckiej, bo następny pajac tutaj próbuję błysnąć (zdaję się, że był tutaj już zamieszczany).
Najmocniejszy w Krakowie na sprzęt ;ddddddddd
www.instagram.com
No tak. Każdy kto się trochę orientuje w sprawach kibolskich, wie, że nikt normalny z ekipy nie będzie się nigdzie tym za bardzo chwalił czy tym bardziej wyskakiwał w internecie, a ten to o wszystkich wszystko gada.To jakaś pała.
![]()
MŁODA WISŁA PRZY ARCE on Instagram: "Jest to pierwszy i ostatni post na temat tego peta, nie prowadzimy wojen internetowych a ulica i życie weryfikuje. Informacja do wszystkich Ludzi jak i reszty Osób, które słyszały o takim frojtku jak Filip Dzigańs
1,682 likes, 51 comments - mloda.wisla.przy.arce on August 27, 2025: "Jest to pierwszy i ostatni post na temat tego peta, nie prowadzimy wojen internetowych a ulica i życie weryfikuje. Informacja do wszystkich Ludzi jak i reszty Osób, które słyszały o takim frojtku jak Filip Dzigański WSH...www.instagram.com
Z drugiej strony jak on jest sam przeciw 20 to mogli z niego na pstryknięcie palca zrobić frajera, siła masy. Nie pojedziesz na wyjazd, nie pójdziesz na ustawke, odbijesz od towarzystwa i już jesteś frajer miękka faja i zdrajca ;)No tak. Każdy kto się trochę orientuje w sprawach kibolskich, wie, że nikt normalny z ekipy nie będzie się nigdzie tym za bardzo chwalił czy tym bardziej wyskakiwał w internecie, a ten to o wszystkich wszystko gada.
No tam też trzeba powiedzieć jasno, że zasad nigdy nie było, więc teoretycznie wszystko możliweZ drugiej strony jak on jest sam przeciw 20 to mogli z niego na pstryknięcie palca zrobić frajera, siła masy. Nie pojedziesz na wyjazd, nie pójdziesz na ustawke, odbijesz od towarzystwa i już jesteś frajer miękka faja i zdrajca ;)
wczoraj/przedwczoraj ktoś im zamówił pizze + cwelicki to od zawsze był atencjusz xd gadał ostatnio z Jacą przez telefon i namawiał go do powrotu ale Jaca odmówił więc korkarz się wkurwił i też udaje abstynenta@p0l0lolo @Dawid _Ozdoba-Legenda dlaczego cwelicki siedzi całymi dniami i murzyna i czemu murzyn jest w miarę trzeźwy?

Mocne słowa jak na "Fame mma gala youtuberów"Wypierdalać z tymi patusami patusy![]()
Zamknij mordę wonskiWypierdalać z tymi patusami patusy![]()
Zarobki oszusta.
Dlatego zaniżył te milionowe kwoty do 100k, logiczne.Może powiedzieć kwoty jakie chce. Z jego strony jest to lans jak dużo zarabiał, a ze strony organizacji jak dużo płaciła / jak bardzo jest bogata.
Podobno Zalecki i jego trener Natan Styczek, który stał niedawno w narożniku i Szachty zostali pogonieni przez Kuzme z Elany.
Szachta się trzyma ze starym i Elana.Chłopak szachta się odwrócił od balona zamiękkiego?
Podobno Zalecki i jego trener Natan Styczek, który stał niedawno w narożniku i Szachty zostali pogonieni przez Kuzme z Elany.
Szlachta wiedział kiedy odbić, szacunek na mieście zachowany
Stary się odwrócił, to ruszają z Denisem, czego każdy średnio rozgarnięty chłopczyna się spodziewał.
Szachta posuwał zdjęcia z tym toruńskim Natanem + forum kibicowskim są posty sprzed kilku dni o tym już. Może rzeczywiście ojciec już nie obronił go i będzie goniony wszędzie.O ile to prawda tak wogole, bo coś mi śmierdzi że marcon chciał sobie podbić wyświetlenia storek przed czeskimi frikami wrzucając to między nie, żeby pokazać Czechom że jest zasiegowy i warty dobrych pieniędzy.
Daj link do tego forum bo nie chce mi się szukać a właśnie miałem zamiar poczytać.Szachta posuwał zdjęcia z tym toruńskim Natanem + forum kibicowskim są posty sprzed kilku dni o tym już. Może rzeczywiście ojciec już nie obronił go i będzie goniony wszędzie.
Wpisz sobie kibice net torunDaj link do tego forum bo nie chce mi się szukać a właśnie miałem zamiar poczytać.
PS: stary to nawet mógł być inicjatorem po tym frajerskim numerze denisa ;)
Od której strony o torunskim gicie?Wpisz sobie kibice net torun
Na ostatnia i co nieco wyczytaszOd której strony o torunskim gicie?
Cofałem aż do kwietnia na 90 stronę ale to widzę nie ma sensu bo cały temat nim pewnie zajebany. DziekiNa ostatnia i co nieco wyczytasz