Fame MMA gala youtuberów

Ten kalosz to jebany debil, dał zapis że nie można komentować pracy sędziów hahhaa drukarz pierdolony

Serio? A tak się kreował na normalnego gościa, kurtyna opadła, zostały mu friki, sapie do wszystkich, jakby był alfą i omegą, hajs się zgadza, Pan Celebryta, jeszcze się nie zdziwię jak jakąś kasową walkę sobie wygrzebie, tfu, a broniłem typa jeszcze niedawno

Serio? A tak się kreował na normalnego gościa, kurtyna opadła, zostały mu friki, sapie do wszystkich, jakby był alfą i omegą, hajs się zgadza, Pan Celebryta, jeszcze się nie zdziwię jak jakąś kasową walkę sobie wygrzebie, tfu, a broniłem typa jeszcze niedawno
On ma bardziej ego wyjebane niż ja.

Jarosz vs Kubiszyn w MMA wzbudzi zainteresowanie.

Ale jak to, wielki Git z wałcza cieszy się z czyjegoś zatrzymania? :DC:
Ale charakternie na koniec wysłał PDW.

Przecież według niektórych tutaj FAME płaci po 30 tysięcy i nikt tego nie ogląda.
Rozumiem że wardega to wyrocznia i ma info z pierwszej ręki? On ciągle porównuje to do tego ile on zarobił, bo już kiedyś słyszałem jego spekulacje. Tylko że on jako zajebiście zasiegowy gość mógł tyle zarobić, myślisz że taka lexy która już nie ma zasięgów wcale, zarabia tyle ile za swoje pierwsze walki? Albo że ten małolat dajczman który z kolei zasięgi ma, dostał pół miliona za walkę?

Tam są zarobki, ale nie milionowe, tylko raczej 200-300k. A taki szlachta to pewnie 150 max.

@Dawid _Ozdoba-Legenda nawet teraz oglądam materiał w którym Wardęga mówi że oni w pozwie napisali że zorganizowali 30 gal które na żywo oglądało 3mln osób, czyli wychodzi że w Gliwicach było po 100 tysięcy kibiców.

Ty nadal nie rozumiesz że oni specjalnie pierdolą tak żeby tworzyć otoczkę?

A przez ekranami, oglądało ich 100 milionów.

Zresztą masz, około 5 minuty.

A z tymi stawkami to Wardęga mówi ze swojej perspektywy, jego stwierdzenie że jeżeli Soldic nie wziął 1.5mln to znaczy że nie zna realiów, więc te jego wyliczenia można wsadzić, bo on to wylicza tak, stawiając się w roli tej osoby, ile on na jej miejscu by sobie MAKSYMALNIE zażyczył.

Edit: według Wardęga Minda-30k Szachta-70k

Lexy -900k

A on nie wie kto jest menedżerem Soldicia, Materlii, on nie wie nic, nie no zajebiste źródło informacji :juanlaugh:

Jego wytyczne to "popularność" tyle że wywiady z lexy miały po 5k wyświetleń.

Wardęga pierdoli głupoty dla tej swojej lekko dziwnej widowni, wyłączam to w chuj :siara:

Last edited:
A z tymi stawkami to Wardęga mówi ze swojej perspektywy, jego stwierdzenie że jeżeli Soldic nie wziął 1.5mln to znaczy że nie zna realiów, więc te jego wyliczenia można wsadzić, bo on to wylicza tak, stawiając się w roli tej osoby, ile on na jej miejscu by sobie MAKSYMALNIE zażyczył.

Lexy -900k

A on nie wie kto jest menedżerem Soldicia, Materlii, on nie wie nic, nie no zajebiste źródło informacji :juanlaugh:

Wardęga pierdoli głupoty dla tej swojej lekko dziwnej widowni, wyłączam to w chuj :siara:
influ nie można w niczym ufać ale w szczególności jeżeli chodzi o hajs

Rozumiem że wardega to wyrocznia i ma info z pierwszej ręki? On ciągle porównuje to do tego ile on zarobił, bo już kiedyś słyszałem jego spekulacje. Tylko że on jako zajebiście zasiegowy gość mógł tyle zarobić, myślisz że taka lexy która już nie ma zasięgów wcale, zarabia tyle ile za swoje pierwsze walki? Albo że ten małolat dajczman który z kolei zasięgi ma, dostał pół miliona za walkę?

Tam są zarobki, ale nie milionowe, tylko raczej 200-300k. A taki szlachta to pewnie 150 max.
Materla, Adamek czy Soldic na pewno dostali dużo więcej niż 200.

Materla, Adamek czy Soldic na pewno dostali dużo więcej niż 200.
No to napewno. Ale to wie każdy głupi.

On mówił też że Matrix dostał 30 :juanlaugh: chyba na Babilonie.

Wariacie, jak Robert Lewandowski pójdzie do fame, to każdy łączykropek będzie wiedział że dostał więcej niż milion .

Nie chce mi się tego robić ale mogę rozpisać te zarobki i napewno będą bliżej prawdy niż te u wardegi.

On z tą stawką to dojebał, lexy 900k bo kiedyś była sławna, chuj że teraz ma zerowe zasięgi.

To tak jakby pociskać gadki że rafonix dostał 1.5m bo kiedyś był sławny, chuj że teraz nikt go nie zna, krasnal ma właśnie takie myślenie.

On jeszcze wywnioskował że Soldic dostał więcej niż Adamek, tak kurwa, napewno.

Idź pan w chuj.

na czym się nie znasz na Raszei? xD
Tutaj prócz mnie ciebie i Dawida nikt się nie zna na raszei, morde Maria zna wielu dzięki mnie i gifowi roshiego, ale o co tam chodzi nikt nie wie
7-3.gif

Więc jak ktoś zapyta to śmiało możesz wytłumaczyć.

Tutaj prócz mnie ciebie i Dawida nikt się nie zna na raszei, morde Maria zna wielu dzięki mnie i gifowi roshiego, ale o co tam chodzi nikt nie wie View attachment 129657

Więc jak ktoś zapyta to śmiało możesz wytłumaczyć.
Jacy też nie znają? bo tu w chuj osób ma avatary z Urzędniczej/Raszei że o cenzopapach nie wspomnę
Czy tam występują bezdomni czy aktorzy?
Jeżeli chodzi o Mariusza z raszei to on ma dwa mieszkania w blou po rodziach w jednym mieszka jakaś rodzina która w zamian za lokum płaci za niego jakieś tam rachunki

Jacy też nie znają? bo tu w chuj osób ma avatary z Urzędniczej/Raszei że o cenzopapach nie wspomnę

Jeżeli chodzi o Mariusza z raszei to on ma dwa mieszkania w blou po rodziach w jednym mieszka jakaś rodzina która w zamian za lokum płaci za niego jakieś tam rachunki
:juanlaugh:

Cenzokim? Napisałem tobie kto zna, reszta albo nie zna albo się nie przyznaje, Grosz ma ten Awatar bo Mario na śmieszną mordę i dodał do tego legendarny cytat, "Japierrdole" widziało chyba całe forum ale to nie znaczy że wiedzą o co w tym chodzi.

Cwelicki na serio gwint w dupie zerwany, właśnie widziałem co ostatnio zrobił na szocie bo na żywo już tego nie oglądam jak na razie, nie mam czasu. :bad:

Lexy -900k

Podziwiam ze to śledzisz, juz dawno odstawiłem jakiekolwiek wywiady czy inne gówno związane z frikami

Podziwiam ze to śledzisz, juz dawno odstawiłem jakiekolwiek wywiady czy inne gówno związane z frikami
Ja też tego nie oglądam, jedyny materiał związany z frikami który widziałem w tym miesiącu to ten który wstawiłem, a te ich stawki to na logikę można brać więc nie trzeba słuchać żadnych wywiadów, od początku opowiadali na lewo i prawo że zarabiają miliony, ten cios na przykład, a się okazało dostają po 100-150k. Wiadomo że byli tam ludzie co dużo zarobili, ale narrację o milionach prowadzili wszyscy, nawet ci którzy są nikim.

Back