Fame MMA gala youtuberów

Ja wiem, że źródło takie że jebać ich ha tfu, ale na nagraniu jest szukający ostatnio atencji w sieci niejaki Dzigi :siuu:

Ten Ninja też ludzi bezbronnych terroryzował i teraz jest celebrytą we freakach. Widać jaki ściek jest promowany w tych czasach. Ha tfu

Ja wiem, że źródło takie że jebać ich ha tfu, ale na nagraniu jest szukający ostatnio atencji w sieci niejaki Dzigi :siuu:

Ten Ninja też ludzi bezbronnych terroryzował i teraz jest celebrytą we freakach. Widać jaki ściek jest promowany w tych czasach. Ha tfu

Jebany składak trafi swoje FAFO, kwestia czasu.

Przeczytałem ten artykuł. Wychodzi na to, że chłopak w jakiejś depresji, ale sobie szukał koleżanki i chciał z nią pogadać o swoich problemach, ona mówi że to chore i się od niego odcina, nie chce czytać wiadomości, ale 50k przytuliła i "sumienie mam czyste".

@ketraab dawaj do tematu depresja vs. cohones, a nie na jakieś szlaufy bez serca kasę wydajesz :werdum:

Co za debil. W wieku 19 lat mieć 200 tyś. na dobry start i już połowę przepierdolić, bo "chce się pobawić" :stevecarell:
Nie ma tam nikogo z rodziny, kto by mógł mu nastukać do tego pustego łba i położyć łapę na kasie? On kiedyś będzie tego żałował :usunto:
To jest chyba związane z jakąś samotnością i potrzebą bliskości no i też nie wiadomo czy ten chłopak jest do końca normalny, w sensie tak jak my to rozumiemy, może ma jakieś dysfunkcje, psychiczne czy fizyczne i takie kombo się z tego zrobiło, oczywiście skrajnie głupie.

To jest chyba związane z jakąś samotnością i potrzebą bliskości no i też nie wiadomo czy ten chłopak jest do końca normalny, w sensie tak jak my to rozumiemy, może ma jakieś dysfunkcje, psychiczne czy fizyczne i takie kombo się z tego zrobiło, oczywiście skrajnie głupie.

Na pewno ma coś z głową. Wydaje mi się, że to jakaś potrzeba atencji. Gość zrobił to żeby było o nim głośno, tylko kasy zaraz zabraknie, za 2 dni już nikt o nim nie będzie pamietał, a typiara do której simpował i którą obdarował 50tyś. już go olała, przez co wyszedł na największego przegrywa

Na pewno ma coś z głową. Wydaje mi się, że to jakaś potrzeba atencji. Gość zrobił to żeby było o nim głośno, tylko kasy zaraz zabraknie, za 2 dni już nikt o nim nie będzie pamietał, a typiara do której simpował i którą obdarował 50tyś. już go olała, przez co wyszedł na największego przegrywa
Chuj wie, nie chce mi się tego tak rozkminiac bo jedyne co wiem, to to co wstawiłem, zależy, bo jak jego wizerunek jest publiczny, ktoś wie jak on wygląda itp, to może dla atencji, a jeśli tylko jego Nick, to moim zdaniem kwestia atencji odpada i wjeżdżają poprostu jakieś zaburzenia, większe czy mniejsze.

Chuj wie, nie chce mi się tego tak rozkminiac bo jedyne co wiem, to to co wstawiłem, zależy, bo jak jego wizerunek jest publiczny, ktoś wie jak on wygląda itp, to może dla atencji, a jeśli tylko jego Nick, to moim zdaniem kwestia atencji odpada i wjeżdżają poprostu jakieś zaburzenia, większe czy mniejsze.
Raczej te większe.
Chłop wysłał równowartość połtoramiesięcznej wypłaty ryta, musi mieć podobnie sprany łeb :jimcarrey:

Ogólnie w komentarzach macie resztę tej sytuacji, gość jakiś zaburzony a baba, poprostu łasa na hajs rura.

Taka kwota, chłopak ewidentnie szukał kontaktu i pomocy, a ona wykorzystała sytuację, jak większość kobiet to *****

Widzieliście jaki "skecz" wczoraj odwaliłlo Fame MMA?
Przeciwnik Michała Materli na sobotniej gali dostał od niejakiego ML te słynne niedoszłe 2 miliony za walkę w ramach dodatkowej motywacji, niezłe "dymy"

Poniżej link z sygnaturą czasową od 2:59:30:

Ciekawe co na to Kelner

Last edited:
Widzieliście jaki "skecz" wczoraj odwaliłlo Fame MMA?
Przeciwnik Michała Materli na sobotniej gali dostał od niejakiego ML te słynne niedoszłe 2 miliony za walkę w ramach dodatkowej motywacji, niezłe dymy

Poniżej link z sygnaturą czasową od 2:59:30:

Ciekawe co na to Kelner

Dymy jak chuj

:siara:

Wiadomo ze fake, byleby Michałowi wbić szpileczkę

Back