Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Też nie wierzę że soldic zrobi starego dusigrosza

Nadal łazi i wkurwia ludzi.
Nadal łazi i wkurwia ludzi.

Ja wiem, że źródło takie że jebać ich ha tfu, ale na nagraniu jest szukający ostatnio atencji w sieci niejaki Dzigi
Ten Ninja też ludzi bezbronnych terroryzował i teraz jest celebrytą we freakach. Widać jaki ściek jest promowany w tych czasach. Ha tfu
Chciałbym potwierdzić bo fajnie było by mieć 19 lat ale niestety ja już w Jezusowym wieku....

To jest chyba związane z jakąś samotnością i potrzebą bliskości no i też nie wiadomo czy ten chłopak jest do końca normalny, w sensie tak jak my to rozumiemy, może ma jakieś dysfunkcje, psychiczne czy fizyczne i takie kombo się z tego zrobiło, oczywiście skrajnie głupie.Co za debil. W wieku 19 lat mieć 200 tyś. na dobry start i już połowę przepierdolić, bo "chce się pobawić"
Nie ma tam nikogo z rodziny, kto by mógł mu nastukać do tego pustego łba i położyć łapę na kasie? On kiedyś będzie tego żałował![]()
To jest chyba związane z jakąś samotnością i potrzebą bliskości no i też nie wiadomo czy ten chłopak jest do końca normalny, w sensie tak jak my to rozumiemy, może ma jakieś dysfunkcje, psychiczne czy fizyczne i takie kombo się z tego zrobiło, oczywiście skrajnie głupie.
Chuj wie, nie chce mi się tego tak rozkminiac bo jedyne co wiem, to to co wstawiłem, zależy, bo jak jego wizerunek jest publiczny, ktoś wie jak on wygląda itp, to może dla atencji, a jeśli tylko jego Nick, to moim zdaniem kwestia atencji odpada i wjeżdżają poprostu jakieś zaburzenia, większe czy mniejsze.Na pewno ma coś z głową. Wydaje mi się, że to jakaś potrzeba atencji. Gość zrobił to żeby było o nim głośno, tylko kasy zaraz zabraknie, za 2 dni już nikt o nim nie będzie pamietał, a typiara do której simpował i którą obdarował 50tyś. już go olała, przez co wyszedł na największego przegrywa
Raczej te większe.Chuj wie, nie chce mi się tego tak rozkminiac bo jedyne co wiem, to to co wstawiłem, zależy, bo jak jego wizerunek jest publiczny, ktoś wie jak on wygląda itp, to może dla atencji, a jeśli tylko jego Nick, to moim zdaniem kwestia atencji odpada i wjeżdżają poprostu jakieś zaburzenia, większe czy mniejsze.

Raczej te większe.
Chłop wysłał równowartość połtoramiesięcznej wypłaty ryta, musi mieć podobnie sprany łeb
Ogólnie w komentarzach macie resztę tej sytuacji, gość jakiś zaburzony a baba, poprostu łasa na hajs rura.
Ogólnie w komentarzach macie resztę tej sytuacji, gość jakiś zaburzony a baba, poprostu łasa na hajs rura.
Widzieliście jaki "skecz" wczoraj odwaliłlo Fame MMA?
Przeciwnik Michała Materli na sobotniej gali dostał od niejakiego ML te słynne niedoszłe 2 miliony za walkę w ramach dodatkowej motywacji, niezłe dymy
Poniżej link z sygnaturą czasową od 2:59:30:
Ciekawe co na to Kelner

OGARNIJ SIE PRAWICZKU NIE ZASŁUŻYŁEŚ NA FAPANIE@DONTOLIVER zakładasz fanklub Szyji czy nie masz psychy?
Sam jesteś prawiczek i do tego dumny, ja już moczyłem pędzla, kto tu mówi o fapaniu, chciałem tylko popatrzeć !OGARNIJ SIE PRAWICZKU NIE ZASŁUŻYŁEŚ NA FAPANIE