Fame MMA gala youtuberów

Wrzosek o Tańculi.

Po tym, jak złamała mi się ręka w drugą stronę, on ku*** skacze, jakby wygrał milion dolarów. Rozumiem, że jest przyjacielem Piotra i gdyby on wygrał w normalny sposób, to co innego. Gość, który uważa się za ziomka, byliśmy razem na baletach. Ja go zabierałem na after party KSW, przedstawiałem go Kawulowi – cieszy się, że ja złamałem rękę w drugą stronę i jeszcze mówi ”karma wróciła”. Wyszło jego kurew*** zachowanie.

Wrzosek o Tańculi.

Po tym, jak złamała mi się ręka w drugą stronę, on ku*** skacze, jakby wygrał milion dolarów. Rozumiem, że jest przyjacielem Piotra i gdyby on wygrał w normalny sposób, to co innego. Gość, który uważa się za ziomka, byliśmy razem na baletach. Ja go zabierałem na after party KSW, przedstawiałem go Kawulowi – cieszy się, że ja złamałem rękę w drugą stronę i jeszcze mówi ”karma wróciła”. Wyszło jego kurew*** zachowanie.
Do ciebie też karma wróci.

Wrzosek o Tańculi.

Szeliga tak mocno kopnął Wrzoska, że upadł i złamał rękę. Miałeś rację mówiąc, że widzisz duże szanse Szeligi w tej walce

Jezus wpisałem Murański Najman na YouTube. Chłop obskoczył tyle redakcji, tak się żyje...
A pionierzy polskiego MMA, czyli Antoni Chmielewski i Miras Okniński też siedzieli. A Antek siedział za zabicie staruszki, więc to nie są żarty.

Polskie MMA było budowane na światku przestępczym.
Chmielewski nie był skazany za zabójstwo tylko za włamanie. Zaczał zeznawać ponieważ podczas włamania zginął człowiek.
Według guru i idola Polskiego środowiska MMA ,,chce umrzeć w klatce" i później NIE WiDZE Różala to było zachowanie...

Jezus wpisałem Murański Najman na YouTube. Chłop obskoczył tyle redakcji, tak się żyje...

Chmielewski nie był skazany za zabójstwo tylko za włamanie. Zaczał zeznawać ponieważ podczas włamania zginął człowiek.
Według guru i idola Polskiego środowiska MMA ,,chce umrzeć w klatce" i później NIE WiDZE Różala to było zachowanie...
Chmielewski kręcił łeb staruszce na włamie

Świat zombie. Pewnie przeglądała Twittera.

Cholera ale żeby już nawet nie patrzeć czy tramwaj idzie to serio te uzależnienie jest jak ostra heroina.

A pionierzy polskiego MMA, czyli Antoni Chmielewski i Miras Okniński też siedzieli. A Antek siedział za zabicie staruszki, więc to nie są żarty.

Polskie MMA było budowane na światku przestępczym.

Chmielewski akurat nie siedział za staruszkę tylko za Dzika Łukasza. Staruszka chyba później wyszła. Jak zaczęli się sypać nawzajem.

Dziewczyna która chodziła na galę FMa mówi, że nikt nie był tak wygwizdywany i wyzywany jak Mateusz przed i po walce.

Smutne.

Wrzosek o Tańculi.

O co w sumie biega wrzoskowi? Przegrał normalnie, uczciwie aczkolwiek niespodziewanie. Spowodowanie tymczasowego kalectwa u oponenta, po wykonaniu techniki zgodnej z regulaminem to jeden z najczęściej widywanych rezultatów

O co w sumie biega wrzoskowi? Przegrał normalnie, uczciwie aczkolwiek niespodziewanie. Spowodowanie tymczasowego kalectwa u oponenta, po wykonaniu techniki zgodnej z regulaminem to jeden z najczęściej widywanych rezultatów

Wg Wrzoska cieszenie się po takim przypadku to frajerstwo.

Jakoś specjalnie też nie ma się co jarać, bo kontuzja wyklucza na dłużej, ale to na pewno też nie była przegrana przez przypadek.
Wrzosek pokazuje, że zawodowcy dużo się nie różnią od freaków. Dostał kopa, połamał się, wstyd

jako życiowy przegryw tasujesz się do wpisu gościa którego nie znasz a i on o tobie nie ma pojęcia. Nawet w "swoich" działach o firkach się nie liczysz. Każdy cię ignoruje albo robi z ciebie jaja. jesteś tylko typem od bezdomnych.
Te zachwyty nad majątkami youtuberów, te ich Forbesy (gdzie BTW niektórzy nie są bo sobie nie życzą np. kiedyś Alexander Jahr multimiliarder niemieckiego pochodzenia mieszkający długo przed śmiercią na polskiej wsi).
Myślałem, że po upadku Abstra trochę ludzie ogarną się z tymi hasłami "milioner"...
Dochód, obrót a majątek netto....

Te zachwyty nad majątkami youtuberów, te ich Forbesy (gdzie BTW niektórzy nie są bo sobie nie życzą np. kiedyś Alexander Jahr multimiliarder niemieckiego pochodzenia mieszkający długo przed śmiercią na polskiej wsi).
Myślałem, że po upadku Abstra trochę ludzie ogarną się z tymi hasłami "milioner"...
Dochód, obrót a majątek netto....

Przecież gówniarzeria wszystko kupi.

Każdy kit byle tylko poleciał na Tiktoku, Youtubie czy innej platformie podany przez aktualnego ,,idola’’.

:fjedzia:

Back