ZELAZNAREKA
UFC Middleweight
Ech.
Muran miał ciężko to jeszcze te trio Blondyn ,Takefun i Wardęga go jechali.
Szkoda chłopaka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wypierdalaj z mojego polaWarsaw Shore największa baza kadry FMa w historii.
Wardęga był strasznie nerwowy, gdy Jacek Murański go wyjaśniałEch.
Muran miał ciężko to jeszcze te trio Blondyn ,Takefun i Wardęga go jechali.
Szkoda chłopaka.
Wardęga był strasznie nerwowy, gdy Jacek Murański go wyjaśniał
@ZELAZNAREKA Laluna też ładnie wyjaśniła tego zwyrola Wardęgę
No siusiaczki to wy chcieliście dymów, mieliście dymy i wasi "zadymiarze" nie dawali sobie rady?Wardęga wyniszczał zadymiarzy. Taka prawda.

Tak się kończy dawanie 13-latkom swobodnego dostępu do internetuNo siusiaczki to wy chcieliście dymów, mieliście dymy i wasi "zadymiarze" nie dawali sobie rady?
Komedia.
![]()
Do ciebie też karma wróci.Wrzosek o Tańculi.
Po tym, jak złamała mi się ręka w drugą stronę, on ku*** skacze, jakby wygrał milion dolarów. Rozumiem, że jest przyjacielem Piotra i gdyby on wygrał w normalny sposób, to co innego. Gość, który uważa się za ziomka, byliśmy razem na baletach. Ja go zabierałem na after party KSW, przedstawiałem go Kawulowi – cieszy się, że ja złamałem rękę w drugą stronę i jeszcze mówi ”karma wróciła”. Wyszło jego kurew*** zachowanie.
Szeliga tak mocno kopnął Wrzoska, że upadł i złamał rękę. Miałeś rację mówiąc, że widzisz duże szanse Szeligi w tej walceWrzosek o Tańculi.
Po tym, jak złamała mi się ręka w drugą stronę, on ku*** skacze, jakby wygrał milion dolarów. Rozumiem, że jest przyjacielem Piotra i gdyby on wygrał w normalny sposób, to co innego. Gość, który uważa się za ziomka, byliśmy razem na baletach. Ja go zabierałem na after party KSW, przedstawiałem go Kawulowi – cieszy się, że ja złamałem rękę w drugą stronę i jeszcze mówi ”karma wróciła”. Wyszło jego kurew*** zachowanie.
Szeliga tak mocno kopnął Wrzoska, że upadł i złamał rękę. Miałeś rację mówiąc, że widzisz duże szanse Szeligi w tej walce
Chmielewski nie był skazany za zabójstwo tylko za włamanie. Zaczał zeznawać ponieważ podczas włamania zginął człowiek.A pionierzy polskiego MMA, czyli Antoni Chmielewski i Miras Okniński też siedzieli. A Antek siedział za zabicie staruszki, więc to nie są żarty.
Polskie MMA było budowane na światku przestępczym.
Chmielewski kręcił łeb staruszce na włamieJezus wpisałem Murański Najman na YouTube. Chłop obskoczył tyle redakcji, tak się żyje...
Chmielewski nie był skazany za zabójstwo tylko za włamanie. Zaczał zeznawać ponieważ podczas włamania zginął człowiek.
Według guru i idola Polskiego środowiska MMA ,,chce umrzeć w klatce" i później NIE WiDZE Różala to było zachowanie...
Chmielewski kręcił łeb staruszce na włamie
A pionierzy polskiego MMA, czyli Antoni Chmielewski i Miras Okniński też siedzieli. A Antek siedział za zabicie staruszki, więc to nie są żarty.
Polskie MMA było budowane na światku przestępczym.
O co w sumie biega wrzoskowi? Przegrał normalnie, uczciwie aczkolwiek niespodziewanie. Spowodowanie tymczasowego kalectwa u oponenta, po wykonaniu techniki zgodnej z regulaminem to jeden z najczęściej widywanych rezultatówWrzosek o Tańculi.
O co w sumie biega wrzoskowi? Przegrał normalnie, uczciwie aczkolwiek niespodziewanie. Spowodowanie tymczasowego kalectwa u oponenta, po wykonaniu techniki zgodnej z regulaminem to jeden z najczęściej widywanych rezultatów
Jakoś specjalnie też nie ma się co jarać, bo kontuzja wyklucza na dłużej, ale to na pewno też nie była przegrana przez przypadek.Wg Wrzoska cieszenie się po takim przypadku to frajerstwo.
Dziewczyna która chodziła na galę FMa mówi, że nikt nie był tak wygwizdywany i wyzywany jak Mateusz przed i po walce.
Smutne.
Boxdel szacuje swój majątek nawet na ponad 10 milionów złotych.
Królu Złoty, on ma tyle multikont, że czyta wszystko :) jeśli nie czyta, to tylko dlatego że w tym czasie ogląda filmy o bezdomnych albo suriwiwalu.Jak narazie to on was ignoruje na potęgę a wy się mega triggerujecie nie wiedzieć czemu![]()
Wrzosek pokazuje, że zawodowcy dużo się nie różnią od freaków. Dostał kopa, połamał się, wstydJakoś specjalnie też nie ma się co jarać, bo kontuzja wyklucza na dłużej, ale to na pewno też nie była przegrana przez przypadek.
Te zachwyty nad majątkami youtuberów, te ich Forbesy (gdzie BTW niektórzy nie są bo sobie nie życzą np. kiedyś Alexander Jahr multimiliarder niemieckiego pochodzenia mieszkający długo przed śmiercią na polskiej wsi).jako życiowy przegryw tasujesz się do wpisu gościa którego nie znasz a i on o tobie nie ma pojęcia. Nawet w "swoich" działach o firkach się nie liczysz. Każdy cię ignoruje albo robi z ciebie jaja. jesteś tylko typem od bezdomnych.
Te zachwyty nad majątkami youtuberów, te ich Forbesy (gdzie BTW niektórzy nie są bo sobie nie życzą np. kiedyś Alexander Jahr multimiliarder niemieckiego pochodzenia mieszkający długo przed śmiercią na polskiej wsi).
Myślałem, że po upadku Abstra trochę ludzie ogarną się z tymi hasłami "milioner"...
Dochód, obrót a majątek netto....