Fame MMA gala youtuberów

@Bolesław

Wbijam na stronę na mmarocks a tam news o nowym nabytku Gromdy.

,,Lata 90 i zero hejtu na konferencjach "

Zero komentarzy przez 1 godzinę.

Gdzie ta elita.

Pod Deniskiem czy Szeligą już by latało 50 postów. Taka to prawda jest.
Atencjuszu! Sam do siebie piszesz, sam sobie odpowiadasz i masz czelność poruszać wątek o Gromdzie?
Już nie jesteś moim paziem. Teraz jesteś zwykłym paździerzem.
Tylko dymy, bez szacunku!

O kuźwa dziś już nic lepszego nie przeczytam, przecież Wardęga to mało się nie popłakał że nie dostał nowej umowy od Fejm.

Jeszcze skubaniec gadał, bo wiecie jak dacie mi nową umowę to zrobimy wielką zasiegową walkę ja vs Nitro.

To było chyba najbardziej żałosne płakanie o kontrakt w historii FMa. A tu ktoś pisze o postawieniu się. Hahahaha.

Z resztą to był drugi raz, bo za pierwszym razem płakał na Cage o walkę gdy czekała go operacja nogi i jeszcze przed tą operacją płakał o walkę niemiłosiernie.

Last edited:
A freak MMA zbudował @ZELAZNAREKA na wykorzystywaniu bezdomnych alkoholików z Ełku. Ten chory człowiek jest w ekstazie, bo zaszczuł jakiegoś narkomana z sobie podobnymi ludźmi i się teraz brandzluje do jego śmierci.
Freak MMA zosyało zbudowane na alkoholikach Magical, Rafonix, Guzik. Dopiero do tego Pasternak i Gola dobrali innych zadymiarzy np. wyjęci z dupy z nikąd Ferrari, Polak czy Krycha.

Freak MMA zosyało zbudowane na alkoholikach Magical, Rafonix, Guzik. Dopiero do tego Pasternak i Gola dobrali innych zadymiarzy np. wyjęci z dupy z nikąd Ferrari, Polak czy Krycha.
Magikal był po wyroku, co prawda w zawieszeniu ale jednak przed fejmem miał nasrane w papiery. Teoretycznie rafonix tez, bo był w sądzie za wyzywanie turasa, ale nie wiem jak to sie zakonczylo

Magikal był po wyroku, co prawda w zawieszeniu ale jednak przed fejmem miał nasrane w papiery. Teoretycznie rafonix tez, bo był w sądzie za wyzywanie turasa, ale nie wiem jak to sie zakonczylo
Jego wyroki są za popierdółki. Gdyby tylko zadbał z prawnikiem o obronę i poszedł odrabiać prace społeczne to by ani dnia z więzieniu nie spędził.

Kurde poeównaj jego występki do Denisa czy innych. Jego największa zbrodnia to, że po pijaku nagadał o Adamowiczu. Plus zlał zakaz strimowania

• Like
Reactions: AKK
Jego wyroki są za popierdółki. Gdyby tylko zadbał z prawnikiem o obronę i poszedł odrabiać prace społeczne to by ani dnia z więzieniu nie spędził.

Kurde poeównaj jego występki do Denisa czy innych. Jego największa zbrodnia to, że po pijaku nagadał o Adamowiczu. Plus zlał zakaz strimowania
słyszałem że za pobicie dostał te zawiasy...domyslam sie że to lekkie "pobicie" było, ale racja do gangusa mu daleko

słyszałem że za pobicie dostał te zawiasy...domyslam sie że to lekkie "pobicie" było, ale racja do gangusa mu daleko
Magical to siedział tylko z powodu swojego braku zadbania o sprawy. Kurde poszedłby zamiatać ulice na pracach społecznych i by miał z głowy pracę społeczne.

No w sumie racja, lepiej zajebać mu dwa razy żeby nie zadbał o obdukcję, wtedy będzie kozak paragraf!
Wiesz. Gdyby każdy szedł na obdukcję po jednej lufie to byśmy mieli 10 razy więxej wyroków o pobicie. Uczciwa solówa to uczciwa solówa niezależnie od wieku.

Np. kolega dał mi lufę i idę do lekarza. Mam oficjalną obdukcję o siniaka na żebrach. Mogę go oskarżyć i udupić.

A freak MMA zbudował @ZELAZNAREKA na wykorzystywaniu bezdomnych alkoholików z Ełku. Ten chory człowiek jest w ekstazie, bo zaszczuł jakiegoś narkomana z sobie podobnymi ludźmi i się teraz brandzluje do jego śmierci.
Słyszałem że @ZELAZNAREKA to ten od bezdomnych, promował patologię, aż jeden chłopak się przekręcił! Prawdziwy śmieć ludzki ten @ZELAZNAREKA ten od bezdomnych!
:awesome:

Najgorsze jest to że widać czasem, że Ci ludzie już nie mają siły dymić i nie są w tym sobą, chcą odpocząć, poprawić swoje samopoczucie, ale wtedy wchodzą np. tutaj i nie wiedzą, że to jedna osoba pisze ze sobą z trzech kont. I wtedy myślą, że dwie, trzy osoby tutaj zbierają lajki pisząc, że żelki to nuda i muszą być dymy, że trzeba być agresywnym, robić patologiczne konferencje i promować patologiczne zachowania. I Ci ludzie ze świata freak potem czytając takie rzeczy robią te całe dymy wbrew sobie, chcąc zarobić na życie, czują, że się sprzedali, że robią źle, popadają w coraz większą ruinę psychiczną... a potem dochodzi do tragedii... Każdy kto dobrze czyta ten biznes wie, że jest tu użytkownik, który ma krew na rękach...

Bonus kończy "karierę" i dobrze. Internet od czasów Pakola zabrał mu na pewno sporo zdrowia, a nic z tego nie ma już.
ten facet został najpierw wyeksploatowany przez skurwysyna pakola, a potem przez łebków, którzy podłapali że fajnie jest się pośmiać z upośledzonego psychicznie, schorowanego człowieka

przyznam, że ja sam - dopóki się dłużej nie zastanowiłem - miałem na początku bekę z jego pierwszych filmików

depresja to straszne kurestwo, niech walczy o siebie dopóki ma siłę, są tacy, co nie mieli na to tyle siły, co on

Bonus kończy "karierę" i dobrze. Internet od czasów Pakola zabrał mu na pewno sporo zdrowia, a nic z tego nie ma już.
Kolejna ofiara Żelaznej Ręki i jemu podobnych zwyroli. I pisze serio - Bonus to przykład idealny jak internet i różne trolle i zjeby potrafią zniszczyć słabego, chorego człowieka, pierdolony Pakol, potem poniekąd WuWunio, a na koniec Fame/Najman/HL oraz rzecz jasna zjeby które anonimowo, a czasem pod nazwiskiem obrażały go w komentach lub pisało chore wymagania, którym on próbował sprostać i obawiam się, że koniec tej historii wszyscy znamy...

ten facet został najpierw wyeksploatowany przez skurwysyna pakola, a potem przez łebków, którzy podłapali że fajnie jest się pośmiać z upośledzonego psychicznie, schorowanego człowieka

przyznam, że ja sam - dopóki się dłużej nie zastanowiłem - miałem na początku bekę z jego pierwszych filmików

depresja to straszne kurestwo, niech walczy o siebie dopóki ma siłę, są tacy, co nie mieli na to tyle siły, co on
Też miałem bekę, ale potem to było żałosne.
Kolejna ofiara Żelaznej Ręki i jemu podobnych zwyroli. I pisze serio - Bonus to przykład idealny jak internet i różne trolle i zjeby potrafią zniszczyć słabego, chorego człowieka, pierdolony Pakol, potem poniekąd WuWunio, a na koniec Fame/Najman/HL oraz rzecz jasna zjeby które anonimowo, a czasem pod nazwiskiem obrażały go w komentach lub pisało chore wymagania, którym on próbował sprostać i obawiam się, że koniec tej historii wszyscy znamy...
Nie zapominaj, że światu MMA pokazał go Jarek z mymma, który zrobił z nim wywiad. Obecnie wielki krytyk freakow, ale wywiad nadal się monetyzuje.
A jeszcze po drodze wzięli go do Punchdown, gdzie na szczęście walczył z fajtłapami typu bodychrist, czy Zuromski. Gdyby walczył z nasterydowanymi gośćmi np w turnieju, to byłby już dramat kolejny.

Last edited:
Też miałem bekę, ale potem to było żałosne.
Nie zapominaj, że światu MMA pokazał go Jarek z mymma, który zrobił z nim wywiad. Obecnie wielki krytyk freakow, ale wywiad nadal się monetyzuje.
A jeszcze po drodze wzięli go do Punchdown, gdzie na szczęście walczył z fajtłapami typu bodychrist, czy Zuromski. Gdyby walczył z nasterydowanymi gośćmi np w turnieju, to byłby już dramat kolejny.
Dawid mądrze piszesz, masz dużą wiedzę oświecie mma, wiesz jak funkcjonują friki. Dlaczego zadajesz się z tą żelazną ręką? Przyssał się do Ciebie jak pijawka.

Back