Janusz Sram
WSOF Heavyweight
Ale szalony nie siedział za sutenerstwo, a to różnica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Atencjuszu! Sam do siebie piszesz, sam sobie odpowiadasz i masz czelność poruszać wątek o Gromdzie?@Bolesław
Wbijam na stronę na mmarocks a tam news o nowym nabytku Gromdy.
,,Lata 90 i zero hejtu na konferencjach "
Zero komentarzy przez 1 godzinę.
Gdzie ta elita.
Pod Deniskiem czy Szeligą już by latało 50 postów. Taka to prawda jest.
Dudek w obronie zadymiarzy po śmierci Murana.
A freak MMA zbudował @ZELAZNAREKA na wykorzystywaniu bezdomnych alkoholików z Ełku. Ten chory człowiek jest w ekstazie, bo zaszczuł jakiegoś narkomana z sobie podobnymi ludźmi i się teraz brandzluje do jego śmierci.Polskie MMA było budowane na światku przestępczym.
Freak MMA zosyało zbudowane na alkoholikach Magical, Rafonix, Guzik. Dopiero do tego Pasternak i Gola dobrali innych zadymiarzy np. wyjęci z dupy z nikąd Ferrari, Polak czy Krycha.A freak MMA zbudował @ZELAZNAREKA na wykorzystywaniu bezdomnych alkoholików z Ełku. Ten chory człowiek jest w ekstazie, bo zaszczuł jakiegoś narkomana z sobie podobnymi ludźmi i się teraz brandzluje do jego śmierci.
Magikal był po wyroku, co prawda w zawieszeniu ale jednak przed fejmem miał nasrane w papiery. Teoretycznie rafonix tez, bo był w sądzie za wyzywanie turasa, ale nie wiem jak to sie zakonczyloFreak MMA zosyało zbudowane na alkoholikach Magical, Rafonix, Guzik. Dopiero do tego Pasternak i Gola dobrali innych zadymiarzy np. wyjęci z dupy z nikąd Ferrari, Polak czy Krycha.
Jego wyroki są za popierdółki. Gdyby tylko zadbał z prawnikiem o obronę i poszedł odrabiać prace społeczne to by ani dnia z więzieniu nie spędził.Magikal był po wyroku, co prawda w zawieszeniu ale jednak przed fejmem miał nasrane w papiery. Teoretycznie rafonix tez, bo był w sądzie za wyzywanie turasa, ale nie wiem jak to sie zakonczylo
słyszałem że za pobicie dostał te zawiasy...domyslam sie że to lekkie "pobicie" było, ale racja do gangusa mu dalekoJego wyroki są za popierdółki. Gdyby tylko zadbał z prawnikiem o obronę i poszedł odrabiać prace społeczne to by ani dnia z więzieniu nie spędził.
Kurde poeównaj jego występki do Denisa czy innych. Jego największa zbrodnia to, że po pijaku nagadał o Adamowiczu. Plus zlał zakaz strimowania
Matce najebał?słyszałem że za pobicie dostał te zawiasy...domyslam sie że to lekkie "pobicie" było
sasiadowi, takiemu w podeszlym wieku..czyli prawie jak by matce w sumieMatce najebał?
Magical to siedział tylko z powodu swojego braku zadbania o sprawy. Kurde poszedłby zamiatać ulice na pracach społecznych i by miał z głowy pracę społeczne.słyszałem że za pobicie dostał te zawiasy...domyslam sie że to lekkie "pobicie" było, ale racja do gangusa mu daleko
No proszę, następny patus od zelaznegolumpasasiadowi, takiemu w podeszlym wieku..czyli prawie jak by matce w sumie
Wiesz. Takiemu to dasz jedną lufę i leży, więc łatwo mieć sprawę o ile dziadek zadba o obdukcję.sasiadowi, takiemu w podeszlym wieku..czyli prawie jak by matce w sumie
No w sumie racja, lepiej zajebać mu dwa razy żeby nie zadbał o obdukcję, wtedy będzie kozak paragraf!Wiesz. Takiemu to dasz jedną lufę i leży, więc łatwo mieć sprawę o ile dziadek zadba o obdukcję.
Ale czy to jest poważne pobicie? No chyba nie.
Wiesz. Gdyby każdy szedł na obdukcję po jednej lufie to byśmy mieli 10 razy więxej wyroków o pobicie. Uczciwa solówa to uczciwa solówa niezależnie od wieku.No w sumie racja, lepiej zajebać mu dwa razy żeby nie zadbał o obdukcję, wtedy będzie kozak paragraf!
Dopiero do tego Pasternak i Gola dobrali innych zadymiarzy np. wyjęci z dupy z nikąd Ferrari, Polak czy Krycha.
jako ten od bezdomnych nie masz prawa pisać nic o naszym Uniwersum Frików.Warsaw Shore największa baza kadry FMa w historii.
Słyszałem że @ZELAZNAREKA to ten od bezdomnych, promował patologię, aż jeden chłopak się przekręcił! Prawdziwy śmieć ludzki ten @ZELAZNAREKA ten od bezdomnych!A freak MMA zbudował @ZELAZNAREKA na wykorzystywaniu bezdomnych alkoholików z Ełku. Ten chory człowiek jest w ekstazie, bo zaszczuł jakiegoś narkomana z sobie podobnymi ludźmi i się teraz brandzluje do jego śmierci.

Ciekawe kogo teraz wykończy? Poza tym nie wiemy jak było że ŚP Dawidem Ozdobą. Sprawa nie jest jasna do dzisiaj.Słyszałem że @ZELAZNAREKA to ten od bezdomnych, promował patologię, aż jeden chłopak się przekręcił! Prawdziwy śmieć ludzki ten @ZELAZNAREKA ten od bezdomnych!
![]()
A wiecie, że on jarał się walkami wykorzystywanego chorego Bonusa BGC?Ciekawe kogo teraz wykończy? Poza tym nie wiemy jak było że ŚP Dawidem Ozdobą. Sprawa nie jest jasna do dzisiaj.
ten facet został najpierw wyeksploatowany przez skurwysyna pakola, a potem przez łebków, którzy podłapali że fajnie jest się pośmiać z upośledzonego psychicznie, schorowanego człowiekaBonus kończy "karierę" i dobrze. Internet od czasów Pakola zabrał mu na pewno sporo zdrowia, a nic z tego nie ma już.
![]()
Bonus BGC ma poważne problemy. Zamieścił poruszający wpis, który mówi wszystko!
Bonus BGC ma poważne problemy. Zamieścił poruszający wpis, który mówi wszystko!mma.pl
Kolejna ofiara Żelaznej Ręki i jemu podobnych zwyroli. I pisze serio - Bonus to przykład idealny jak internet i różne trolle i zjeby potrafią zniszczyć słabego, chorego człowieka, pierdolony Pakol, potem poniekąd WuWunio, a na koniec Fame/Najman/HL oraz rzecz jasna zjeby które anonimowo, a czasem pod nazwiskiem obrażały go w komentach lub pisało chore wymagania, którym on próbował sprostać i obawiam się, że koniec tej historii wszyscy znamy...Bonus kończy "karierę" i dobrze. Internet od czasów Pakola zabrał mu na pewno sporo zdrowia, a nic z tego nie ma już.
![]()
Bonus BGC ma poważne problemy. Zamieścił poruszający wpis, który mówi wszystko!
Bonus BGC ma poważne problemy. Zamieścił poruszający wpis, który mówi wszystko!mma.pl
Też miałem bekę, ale potem to było żałosne.ten facet został najpierw wyeksploatowany przez skurwysyna pakola, a potem przez łebków, którzy podłapali że fajnie jest się pośmiać z upośledzonego psychicznie, schorowanego człowieka
przyznam, że ja sam - dopóki się dłużej nie zastanowiłem - miałem na początku bekę z jego pierwszych filmików
depresja to straszne kurestwo, niech walczy o siebie dopóki ma siłę, są tacy, co nie mieli na to tyle siły, co on
Nie zapominaj, że światu MMA pokazał go Jarek z mymma, który zrobił z nim wywiad. Obecnie wielki krytyk freakow, ale wywiad nadal się monetyzuje.Kolejna ofiara Żelaznej Ręki i jemu podobnych zwyroli. I pisze serio - Bonus to przykład idealny jak internet i różne trolle i zjeby potrafią zniszczyć słabego, chorego człowieka, pierdolony Pakol, potem poniekąd WuWunio, a na koniec Fame/Najman/HL oraz rzecz jasna zjeby które anonimowo, a czasem pod nazwiskiem obrażały go w komentach lub pisało chore wymagania, którym on próbował sprostać i obawiam się, że koniec tej historii wszyscy znamy...
Dawid mądrze piszesz, masz dużą wiedzę oświecie mma, wiesz jak funkcjonują friki. Dlaczego zadajesz się z tą żelazną ręką? Przyssał się do Ciebie jak pijawka.Też miałem bekę, ale potem to było żałosne.
Nie zapominaj, że światu MMA pokazał go Jarek z mymma, który zrobił z nim wywiad. Obecnie wielki krytyk freakow, ale wywiad nadal się monetyzuje.
A jeszcze po drodze wzięli go do Punchdown, gdzie na szczęście walczył z fajtłapami typu bodychrist, czy Zuromski. Gdyby walczył z nasterydowanymi gośćmi np w turnieju, to byłby już dramat kolejny.
Dawid mądrze piszesz, masz dużą wiedzę oświecie mma, wiesz jak funkcjonują friki. Dlaczego zadajesz się z tą żelazną ręką? Przyssał się do Ciebie jak pijawka.