ZELAZNAREKA
UFC Middleweight
Pismo od Fejmu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W tym newsie tylko ty, ja i z tego co pamiętam @Bolesław @Buzianocnik @Faryzejusz @sprawnysufit @jd0490 @raubobrfane @Luiz N @Jawor @Notorious wypowiedzieliśmy się na poziomie@ziomeq
Bo ten wątek z jego śmiercią pokazał.
,że ja ,ty , @Bolesław czy @Dawid _Ozdoba-Legenda to fani FMa.
Większość tam to patusy licząca na zgony, białą broń w klatce itp.
Ja się czuję dziś jakby mój ulubiony zawodnik mojej dyscypliny zmarł , oni tam lecą z k i h. I tym się właśnie różnimy.
Ps- śmieszy mnie robienie z Mańka wielkiego patusa, Ci ludzie chyba nigdy z domu nie wyszli skoro jakieś śmieszne konfy porównują jakby niewiadomo do czego. Serio Ci ludzie oglądali kiedykolwiek coś związanego z SW?
Hahahaha

Walkę Pudziana z poirierem na 95% chcieliby zrobić w Polsce więc to się nie wydarzy bo rogacz dostał ode mnie zakaz wjazdu do Polski
Mario ma go na liścia
![]()
W tym newsie tylko ty, ja i z tego co pamiętam @Bolesław @Buzianocnik @Faryzejusz @sprawnysufit @jd0490 @raubobrfane @Luiz N @Jawor @Notorious wypowiedzieliśmy się na poziomie
A o tym pozostałym bydle brak słów...
Edit. I @Remzo ładnie ich pocisnął szacuneczek
A tego to nie wiedziałemAkurat Buzianocnik to tak średnio, bo on co galę modli się o zgon w klatce.

Kto napisał że jesteśmy patolom?@ziomeq
Patola my? Ja jak obserwuje te forum to ten dział jest chyba najbardziej kulturalnym działem na cohones.
Kto napisał że jesteśmy patolom?
Nie jesteśmy patologią ja mam 40 userów w ignorach więc mogłem nie zauważyćOgólnie wiele razy widziałem takie wpisy gdy ktoś wbijał do FMa.
@ziomeq
Patola my? Ja jak obserwuje te forum to ten dział jest chyba najbardziej kulturalnym działem na cohones.
Gdzie na luzie gadamy o galach FMa.
Strasznie dzisiaj zhańbili to forum ten obraz będzie ciężko wymazaćElita pokazała poziom śmiejąc się ze śmierci Murana
Nic nie usuwałem Patryk, miłośniku znęcania się nad bezdomnymi. Szerzysz patologię, więc trzeba reagować. A twoje zdanie i życie gówno mnie obchodzi.A tego to nie wiedziałem
@osk czemu usunąleś komentarz jedna Jolie jest na świecie? Zmartwię Cię ale mam też koleżanki w Stanach
Wy piszecie obrażające mnie komentarze i macie pod nimi 5 lajków ja w tym czasie zakładam piątą firmę
Wiem że zazdrościsz życie jest niesprawiedliwe wiesz jak jest nie muszę Ci chyba o tym mówić
Według mnie jesteś atencjuszem i jesteś fałszywy i za to lecisz w ignora![]()
Spoko gadaj sobie, ale forum nie przepada za toba bo porownujesz potem swoich idoli z frików do światowej klasy zawodników UFC, po co to robisz?
To do mnie? Chyba mnie z kimś pomyliłeś.
Dawaj cytaty.
no myslalem ze do ciebie, czyli to ktos z twoich ziomkow pewnie takie wpisy zamieszczal
Ja wyjaśniłem w taki sposób moderatorom że wy tego nie widzicie jak dokładnie wyglądałaby walka Gaethje z wiewiórem i napisałem dlaczego uważam że Gaethje przegrałby i jakie czynniki miałyby decydujący wpływ na wygraną wiewióra więc jeśli myślisz że piszę tak by was prowokować to się grubo myliszSpoko gadaj sobie, ale forum nie przepada za toba bo porownujesz potem swoich idoli z frików do światowej klasy zawodników UFC, po co to robisz?

Bo co mi zrobisz dziecko - kurwę jarającą się wykorzystywaniem bezdomnych będę cisnął gdy się da. To że wy lubicie patologie to nie znaczy, że wszyscy - kiedyś z takich jak wy zrobiono by piękne mydło i tylko do tego się byście nadawaliJa wyjaśniłem w taki sposób moderatorom że wy tego nie widzicie jak dokładnie wyglądałaby walka Gaethje z wiewiórem i napisałem dlaczego uważam że Gaethje przegrałby i jakie czynniki miałyby decydujący wpływ na wygraną wiewióra więc jeśli myślisz że piszę tak by was prowokować to się grubo mylisz
I nie chce mi się pisać z typami z HP naura
@PaulPGR największa bekso tutaj odpierdol się od żelaznego ty też lecisz w ignora![]()
Ja wyjaśniłem w taki sposób moderatorom że wy tego nie widzicie jak dokładnie wyglądałaby walka Gaethje z wiewiórem i napisałem dlaczego uważam że Gaethje przegrałby i jakie czynniki miałyby decydujący wpływ na wygraną wiewióra więc jeśli myślisz że piszę tak by was prowokować to się grubo mylisz
@PaulPGR największa bekso tutaj odpierdol się od żelaznego ty też lecisz w ignora![]()
Ja wyjaśniłem w taki sposób moderatorom że wy tego nie widzicie jak dokładnie wyglądałaby walka Gaethje z wiewiórem i napisałem dlaczego uważam że Gaethje przegrałby i jakie czynniki miałyby decydujący wpływ na wygraną wiewióra więc jeśli myślisz że piszę tak by was prowokować to się grubo mylisz

Ciesz się cwelu, że nie mam czasu ustalić IP bo screeny postów z patotematu są już częścią materiału który gromadzę dla prokuratury. Na promowanie przemocy wobec osób w kryzysie bezdomności jest paragraf i już ja zadbam żebyś Ty i Tobie podobni skończyli tam gdzie wasze miejsce, w pierdluTa ksywa o mnie temat założyła. Bzdury takie napisala że o matko.
Zbadałem temat jako Eisenberg
Co to jest?View attachment 56092www.instagram.com
To było jego konto na instagramie, ale jak został tutaj zdemaskowany, to je usunął. Wtopił kiedyś, bo wrzucił screena z telefonu, zalogowany na cohones jako @żelazna, a na telefonie jako "patrykziomekk".Co to jest?