Fame MMA gala youtuberów

Kurde szkoda ze Dominik marnuje się takich gownianych federacjach.
Rok temu dał mega walkę z facetem gradkowej, gość naprawdę super się bije.
6ED69746-71CD-4215-8C93-7287A6E1C5A0.jpeg

Co to za gościu ? Z czego jest znany ?
Love Island ale dał super wojnę z tym Karolem od Gradkowej.
W Fame by namieszał.

Ej tak w ogóle.

Złotowa , Bonus ,Popek ,Najman out.

Czyli HW Fame to Bestia,Szeliga,Radzikowski.
Przydalyby się nowe nazwiska , bo HW freak MMA to moja ulubiona dywizja.

Dlatego że tu nie ma pier...żelków i jest mega moc w łapie.

Przecież gamoniu napisałeś mi, ze pewnie nie wiem kto to Szeliga. To napisałem, ze kojarzę go z yt jak między innymi robił trening z Karmowskim.
Ty za to wychodzisz na debila pisząc, ze Szeliga czy jakis inny youtuber robi Szpilke w 1 rundzie
Przecież ten gość to zwykły przygłup. Już nie raz pisał że Tyburski w stójce uwalił by Soldicia a sexmasterka wygrała by z tą Tatianą Suarez. Tylko czekać aż powie że Wiewiór ma lepsze BJJ niż Oliveira.

Skoro FAME wypożyczyło tą Fagate na jedną walkę to HL powinno wypożyczyć Szeligę na walkę z Denisem Załęckim. Mogło by być ciekawie biorąc pod uwagę że Denis ma konflikt z trenerem Szeligi Don Diego.

Skoro FAME wypożyczyło tą Fagate na jedną walkę to HL powinno wypożyczyć Szeligę na walkę z Denisem Załęckim. Mogło by być ciekawie biorąc pod uwagę że Denis ma konflikt z trenerem Szeligi Don Diego.

Ta Fagata to porażka. Godlewska 2.0, przy tuszy plus zrobione operacyjnie wielkie piersi. Będzie powtórka z HL2 z Lexy po 5 sekundach , bo właśnie przez te rzeczy co wymieniłem ona zupełnie nie nadaje się do freak MMA.

Nie wiem co oni odp...ją w tym freak mma. Tym bardziej ,że niektórzy bulą już około 40 zł za ppv , więc tylko takie ,,walki" ich mega wk....ą. co już widzę po tt.

I jeszcze na dodatek te zelki w ME i co-ME, to też żart.

Tam powinny latać takie Araby vs Szeligi itp.

Szkoda że gdzieś tam charakterne dziewczyny latają po matach i dałyby zajebistą walkę i konfe , to lepiej zatrudnić fagatke ,,big cyc" na friendly content konfe i 5 sekund walki ;(

:childcry:

Szkoda że gdzieś tam charakterne dziewczyny latają po matach i dałyby zajebistą walkę i konfe , to lepiej zatrudnić fagatke ,,big cyc" na friendly content konfe i 5 sekund walki ;(

:childcry:
Tu o dziwo będą dymy, Kociołek je zapewni :cool:
wejdź sobie na insta tych dziewczyn i odpal stories

Tu o dziwo będą dymy, Kociołek je zapewni :cool:
wejdź sobie na insta tych dziewczyn i odpal stories

Fejk. Widziałem już zdjęcie na tt jak stoją obok siebie przytulone do zdjęcia na F13.

Na F14 odpalam tylko panel Murana. Reszty nawet nie tykam. Żelkowy świat mnie nie interesuje. Ja tu wbiłem dla sebkow i dymów.

Ps- Fagata jest tak zbotoksowana , że nie chce mi się zbytnio śledzić jej losów, bo oczy mnie bolą ;)

Fejk. Widziałem już zdjęcie na tt jak stoją obok siebie przytulone do zdjęcia na F13.

Na F14 odpalam tylko panel Murana. Reszty nawet nie tykam. Żelkowy świat mnie nie interesuje. Ja tu wbiłem dla sebkow i dymów.
Mogły się pokłócić później :awesome:

Mogły się pokłócić później :awesome:

Szczerze jak mam tak wysoki wskaźnik dymów , że chyba nawet Krycha vs Wiewiór nie ruszę. Wiem , że tam nic wielkiego nie będzie.

Dzieje się to co Ci pisałem powoli zawijam z konf freak MMA bo to nie mój target.

Gale zawsze zobaczę ,ale konfy to już tylko mój wybrany przeze mnie panel.

@99picks

Tak z ciekawości oglądałeś konfy HL2? Ja ani jednej.

Last edited:

Fame lub HL wcześniej zrobi Zalecki vs Kubiszyn niż Szeliga vs Zalecki.

Szczerze jak mam tak wysoki wskaźnik dymów , że chyba nawet Krycha vs Wiewiór nie ruszę. Wiem , że tam nic wielkiego nie będzie.

Dzieje się to co Ci pisałem powoli zawijam z konf freak MMA bo to nie mój target.

Gale zawsze zobaczę ,ale konfy to już tylko mój wybrany przeze mnie panel.

@99picks

Tak z ciekawości oglądałeś konfy HL2? Ja ani jednej.
Oglądałem bo Denis z Alanem to były fajne dymy.

Back