ZELAZNAREKA
UFC Middleweight
Sportowy dziennikarz Onet.pl apeluje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sportowy dziennikarz Onet.pl apeluje.
Szpilka dostawał ciężkie nokauty w boksie to w piąstkówkach wyląduje dosłownie w krainie ciemności.

Wielki nie jest ale na szczeke Szpilki by wystarczyło :)Jeden cios wielkiego Pasuta i chłopa nie ma![]()
Kurde szkoda ze Dominik marnuje się takich gownianych federacjach.
Rok temu dał mega walkę z facetem gradkowej, gość naprawdę super się bije.
View attachment 35871
@99picks @ZELAZNAREKA od walki z Bonusem na FAME po możliwy pojedynek z Erko Junem w sportowej organizacji
Love Island ale dał super wojnę z tym Karolem od Gradkowej.Co to za gościu ? Z czego jest znany ?
Zapomniałeś o fenomenalnym pięściarzu, który ma moc. Patryk "KIZO" WozińskiEj tak w ogóle.
Złotowa , Bonus ,Popek ,Najman out.
Czyli HW Fame to Bestia,Szeliga,Radzikowski.
Przydalyby się nowe nazwiska , bo HW freak MMA to moja ulubiona dywizja.
Dlatego że tu nie ma pier...żelków i jest mega moc w łapie.

Zapomniałeś o fenomenalnym pięściarzu, który ma moc. Patryk "KIZO" Woziński![]()
Przecież ten gość to zwykły przygłup. Już nie raz pisał że Tyburski w stójce uwalił by Soldicia a sexmasterka wygrała by z tą Tatianą Suarez. Tylko czekać aż powie że Wiewiór ma lepsze BJJ niż Oliveira.Przecież gamoniu napisałeś mi, ze pewnie nie wiem kto to Szeliga. To napisałem, ze kojarzę go z yt jak między innymi robił trening z Karmowskim.
Ty za to wychodzisz na debila pisząc, ze Szeliga czy jakis inny youtuber robi Szpilke w 1 rundzie
Już gadał,że Wiewiór to freakowy Brandon Moreno.Przecież ten gość to zwykły przygłup. Już nie raz pisał że Tyburski w stójce uwalił by Soldicia a sexmasterka wygrała by z tą Tatianą Suarez. Tylko czekać aż powie że Wiewiór ma lepsze BJJ niż Oliveira.

Skoro FAME wypożyczyło tą Fagate na jedną walkę to HL powinno wypożyczyć Szeligę na walkę z Denisem Załęckim. Mogło by być ciekawie biorąc pod uwagę że Denis ma konflikt z trenerem Szeligi Don Diego.

Tu o dziwo będą dymy, Kociołek je zapewniSzkoda że gdzieś tam charakterne dziewczyny latają po matach i dałyby zajebistą walkę i konfe , to lepiej zatrudnić fagatke ,,big cyc" na friendly content konfe i 5 sekund walki ;(
![]()

Tu o dziwo będą dymy, Kociołek je zapewni
wejdź sobie na insta tych dziewczyn i odpal stories
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.m.youtube.com
Mogły się pokłócić późniejFejk. Widziałem już zdjęcie na tt jak stoją obok siebie przytulone do zdjęcia na F13.
Na F14 odpalam tylko panel Murana. Reszty nawet nie tykam. Żelkowy świat mnie nie interesuje. Ja tu wbiłem dla sebkow i dymów.

Mogły się pokłócić później![]()
Skoro FAME wypożyczyło tą Fagate na jedną walkę to HL powinno wypożyczyć Szeligę na walkę z Denisem Załęckim. Mogło by być ciekawie biorąc pod uwagę że Denis ma konflikt z trenerem Szeligi Don Diego.
Oglądałem bo Denis z Alanem to były fajne dymy.Szczerze jak mam tak wysoki wskaźnik dymów , że chyba nawet Krycha vs Wiewiór nie ruszę. Wiem , że tam nic wielkiego nie będzie.
Dzieje się to co Ci pisałem powoli zawijam z konf freak MMA bo to nie mój target.
Gale zawsze zobaczę ,ale konfy to już tylko mój wybrany przeze mnie panel.
@99picks
Tak z ciekawości oglądałeś konfy HL2? Ja ani jednej.
Oglądałem bo Denis z Alanem to były fajne dymy.
Fame lub HL wcześniej zrobi Zalecki vs Kubiszyn niż Szeliga vs Zalecki.