Fame MMA gala youtuberów

Jeśli to prawda , że Szpila w KSW uważam, że dziś to mega wielki ,, słaby dzień " dla gal freak MMA, choć Rozparka i tak pewnie żyje bardziej walką Konopskiego :)

Jeśli to prawda , że Szpila w KSW uważam, że dziś to mega wielki ,, słaby dzień " dla gal freak MMA, choć Rozparka i tak pewnie żyje bardziej walką Konopskiego :)
Mega szkoda :( liczyłem na jego walkę z Zimnochem lub z Kasjo.

Mega szkoda :( liczyłem na jego walkę z Zimnochem lub z Kasjo.

Teraz jest inne gorące nazwisko , król nokautu - Szeliga ;)

Zobaczyłbym taką konfe

Szczerze ? Nawet jeśli Szpilka pójdzie do KSW , to nie musi być koniec tej historii, bo jak on tam dostanie kotów to za rok w Fame i HL.

Szczerze ja kompletnie nie rozumiem Szpilki w KSW , gdzie to są walki zawodowców.

Ale tu nie ma czego uzasadniać skoro piszesz takie głupoty
Jak nie masz pojęcia o sporcie to mogą być dla ciebie głupoty.
Pewnie nawet nie wiesz kto to jest Szeliga lub Pasut ale wypowiadasz się ze pisze o głupotach.
Teraz pewnie przeczytasz mój post i sobie ich wygooglujesz:lol:

Jak nie masz pojęcia o sporcie to mogą być dla ciebie głupoty.
Pewnie nawet nie wiesz kto to jest Szeliga lub Pasut ale wypowiadasz się ze pisze o głupotach.
Teraz pewnie przeczytasz mój post i sobie ich wygooglujesz:lol:
Szelige kojarzę jeszcze przed fame mma jak robił trening na siłowni z Karmowskim. Ale ten drugi to nie wiem. Ty masz pojęcie o sporcie pisząc, ze jakis influencer napierdoli zawodowego piesciarza. Gdybyś to napisał w stosunku do Najmana to ok.

Szelige kojarzę jeszcze przed fame mma jak robił trening na siłowni z Karmowskim. Ale ten drugi to nie wiem. Ty masz pojęcie o sporcie pisząc, ze jakis influencer napierdoli zawodowego piesciarza. Gdybyś to napisał w stosunku do Najmana to ok.
Acha to faktycznie ty masz z pewnoscia
większe pojęcie skoro nie widziałeś żadnej z jego walk i kojarzysz go jeszcze z czasów siłowni xD
Brawo :OK:
:DC:

Acha to faktycznie ty masz z pewnoscia
większe pojęcie skoro nie widziałeś żadnej z jego walk i kojarzysz go jeszcze z czasów siłowni xD
Brawo :OK:
:DC:
Widziałem jakiś skrót. Chłop kompletnie bez techniki. Ponoć z arabem dostawał dobry oklep do momentu ko. I ty chcesz żeby on wygrał ze Szpilka. Skoro przegrywał w stojce z graplerem

Załóżmy że Ci wierzę roki900. Jaką masz przyjemność z tego wątku skoro nie śledzisz freak MMA.

To tak jakbym ja wchodził w dział NBA i tenisa , a do dziś nie obejrzałem w tym sporcie 1 całego spotkania.

Daje to jakikolwiek fun , śledzenia tego ?

Widziałem jakiś skrót. Chłop kompletnie bez techniki. Ponoć z arabem dostawał dobry oklep do momentu ko. I ty chcesz żeby on wygrał ze Szpilka. Skoro przegrywał w stojce z graplerem
Przed chwila pisales ze kojarzysz go z czasów siłowni a teraz wylatujesz ze widziałeś skrót jego ostatniej walki.
:mamedwhat::mamed:
Tak na przyszłość nie krytykuj kogoś wchodząc na tematy o których totalnie nie masz wiedzy bo możesz wyjść na głupka tak jak w tym momencie.

Nie widzę sensu dalszego prowadzenia dyskusji z twoja osobą.

Pozdrawiam
:tiphatb:

Przed chwila pisales ze kojarzysz go z czasów siłowni a teraz wylatujesz ze widziałeś skrót jego ostatniej walki.
:mamedwhat::mamed:
Tak na przyszłość nie krytykuj kogoś wchodząc na tematy o których totalnie nie masz wiedzy bo możesz wyjść na głupka tak jak w tym momencie.

Nie widzę sensu dalszego prowadzenia dyskusji z twoja osobą.

Pozdrawiam
:tiphatb:
Przecież gamoniu napisałeś mi, ze pewnie nie wiem kto to Szeliga. To napisałem, ze kojarzę go z yt jak między innymi robił trening z Karmowskim.
Ty za to wychodzisz na debila pisząc, ze Szeliga czy jakis inny youtuber robi Szpilke w 1 rundzie

Według niego Tyburski by pokonał Whitakera ,a sexmasterka Kowalkiewicz.Swojego idola Chimaeva był tak ostatnio pewny,że postawił kasę na Chinczyka. Same stwierdzenie,że jakiś jutuber z jedną walką w której pokonał grubasa pokłóconego z wuefem,mógłby pokonać Szpilkę,pokazuje,że mamy do czynienia z niedojebem.

Back