Vassago
PRIDE FC Lightweight
A polska Danusia niby ma inne problemy ?
W Polsce każdy może mieć papier wyższej uczelni. W Stanach aspiracje do Ivy League to zupełnie inna bajka, więc żadna polska Danusia nie ciuła 15 lat forsy na studia dzieci

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A polska Danusia niby ma inne problemy ?

W Polsce każdy może mieć papier wyższej uczelni. W Stanach aspiracje do Ivy League to zupełnie inna bajka, więc żadna polska Danusia nie ciuła 15 lat forsy na studia dzieci![]()

Ale ciuła tyle na 40 m2
![]()
Pokaż mi zarys tej karty, bo nie widziałem. Oprócz tych 3 walk, które ogłosili podczas gali.@Dawid _Ozdoba-Legenda
@99picks
Widziałem plotki karty F14. Napiszę tak dziękujmy Bogu za Murana, bo jeśli ta karta się potwierdzi to o Panie...
/Dubiele,Blonskie, Czary,Konopskie itd/
Żel leje się przez nogawki.
Mega szkoda :( liczyłem na jego walkę z Zimnochem lub z Kasjo.Jeśli to prawda , że Szpila w KSW uważam, że dziś to mega wielki ,, słaby dzień " dla gal freak MMA, choć Rozparka i tak pewnie żyje bardziej walką Konopskiego :)
Mega szkoda :( liczyłem na jego walkę z Zimnochem lub z Kasjo.
Szeliga by go zabił, tak naprawdę nawet Pasut miałby z nim szanse.Teraz jest inne gorące nazwisko , król nokautu - Szeliga ;)
Zobaczyłbym taką konfe
Szeliga by go zabił, tak naprawdę nawet Pasut miałby z nim szanse.
Szpilka jest na strzała.
Na 80% ale jakby Pasut trafił to by Szpila leżał.Nie no, Szpilka Pasuta robi do 1 rd.
Na 80% ale jakby Pasut trafił to by Szpila leżał.
Wystarczy jeden cios i jest po Arturze.

Wszystko dobrze z głową ?Szeliga by go zabił, tak naprawdę nawet Pasut miałby z nim szanse.
Szpilka jest na strzała.
Tak, a czemu by miało nie być?Wszystko dobrze z głową ?
Spójrz co napisałeś i sobie odpowiedz. No chyba, ze z Choroszczy piszesz to zrozumiemTak, a czemu by miało nie być?
Ale ja wiem co napisałem,to ty uzasadnij swój problem do mojej wypowiedzi.Spójrz co napisałeś i sobie odpowiedz. No chyba, ze z Choroszczy piszesz to zrozumiem
Ale tu nie ma czego uzasadniać skoro piszesz takie głupotyAle ja wiem co napisałem,to ty uzasadnij swój problem do mojej wypowiedzi.
Jak nie masz pojęcia o sporcie to mogą być dla ciebie głupoty.Ale tu nie ma czego uzasadniać skoro piszesz takie głupoty

Szelige kojarzę jeszcze przed fame mma jak robił trening na siłowni z Karmowskim. Ale ten drugi to nie wiem. Ty masz pojęcie o sporcie pisząc, ze jakis influencer napierdoli zawodowego piesciarza. Gdybyś to napisał w stosunku do Najmana to ok.Jak nie masz pojęcia o sporcie to mogą być dla ciebie głupoty.
Pewnie nawet nie wiesz kto to jest Szeliga lub Pasut ale wypowiadasz się ze pisze o głupotach.
Teraz pewnie przeczytasz mój post i sobie ich wygooglujesz![]()
Acha to faktycznie ty masz z pewnosciaSzelige kojarzę jeszcze przed fame mma jak robił trening na siłowni z Karmowskim. Ale ten drugi to nie wiem. Ty masz pojęcie o sporcie pisząc, ze jakis influencer napierdoli zawodowego piesciarza. Gdybyś to napisał w stosunku do Najmana to ok.

Widziałem jakiś skrót. Chłop kompletnie bez techniki. Ponoć z arabem dostawał dobry oklep do momentu ko. I ty chcesz żeby on wygrał ze Szpilka. Skoro przegrywał w stojce z grapleremAcha to faktycznie ty masz z pewnoscia
większe pojęcie skoro nie widziałeś żadnej z jego walk i kojarzysz go jeszcze z czasów siłowni xD
Brawo
![]()
Przed chwila pisales ze kojarzysz go z czasów siłowni a teraz wylatujesz ze widziałeś skrót jego ostatniej walki.Widziałem jakiś skrót. Chłop kompletnie bez techniki. Ponoć z arabem dostawał dobry oklep do momentu ko. I ty chcesz żeby on wygrał ze Szpilka. Skoro przegrywał w stojce z graplerem

Przecież gamoniu napisałeś mi, ze pewnie nie wiem kto to Szeliga. To napisałem, ze kojarzę go z yt jak między innymi robił trening z Karmowskim.Przed chwila pisales ze kojarzysz go z czasów siłowni a teraz wylatujesz ze widziałeś skrót jego ostatniej walki.
Tak na przyszłość nie krytykuj kogoś wchodząc na tematy o których totalnie nie masz wiedzy bo możesz wyjść na głupka tak jak w tym momencie.
Nie widzę sensu dalszego prowadzenia dyskusji z twoja osobą.
Pozdrawiam
![]()
Według niego Tyburski by pokonał Whitakera ,a sexmasterka Kowalkiewicz.Swojego idola Chimaeva był tak ostatnio pewny,że postawił kasę na Chinczyka. Same stwierdzenie,że jakiś jutuber z jedną walką w której pokonał grubasa pokłóconego z wuefem,mógłby pokonać Szpilkę,pokazuje,że mamy do czynienia z niedojebem.Widziałem jakiś skrót. Chłop kompletnie bez techniki. Ponoć z arabem dostawał dobry oklep do momentu ko. I ty chcesz żeby on wygrał ze Szpilka. Skoro przegrywał w stojce z graplerem