ZELAZNAREKA
UFC Middleweight
Szczególnie dziwię się Pasternakowi , ze on tak na to pozwala. Ciekawe czy nie raz do Rozpary ,mówi ,,K..a stary serio po odejściu Kasjo, nasza największą gwiazdą do dymów to 50 letni Muran?!!!"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No to jest jeszcze MaRecki dobrą opcjąNie ma szans że Niewolski i Majewski wyjdą do Murana.
Wiecie z czego zdałem sobie ostatnio sprawę ? Jak strasznie Ci ludzie nie są wyraziści. Ostatnio sobie przypomniałem że był tu Smolasty,
Miły Pan czy ten co bił się Dubielem , że już nawet ksywki jego zapomniałem , ten z wąsikiem. Masakra... To powinien być rynek tylko dla mocnych postaci, a tak człowiek po 1 gali zapomina tych typków.
@99picks
Tak to jest gdy za nr 1 robi ponad 50 plus i ciężko o rywala. Mi to szczerze aż byłoby wstyd być właścicielem takiej organizacji i zdać sobie sprawę , że ,,nasz biznes " z tej biedy ciągnie taki gościu. To aż bym wstał i powiedział ,, k...a co my odp....y na tym rynku "
Nie no, stary już nie przesadzaj ze byłoby Ci wstyd być właścicielem takiej organizacji.
Fame zarabia wiele milionów co gale wiec skoro coś działa na plus to po co maja to zmieniać?
Ja zauważyłem ze teraz jest więcej żelków bo ci strimerzy przynoszą chyba najwiecej siana.
Wiadomo ze wolałbym więcej zadymiarzy ale jeżeli cyferki im się zgadzają to wcale się nie dziwie ze idą ta droga.
No to jest jeszcze MaRecki dobrą opcją
Widziałem ale ppv jest kupowane w setkach tysięcy a pare osób które wrzuci tweety to nie jest odrazu rewolucja..Widziałes posty, które wrzuciłem z tt wyżej? Wiele osób otwiera oczy Mordko, bo wiele osób jak ja tu chciało dymów , mięsa i młodsze wersję Murana , a nie żelki. Świat freak mma to nie tylko żelki dla 8 latki.
Widziałem ale ppv jest kupowane w setkach tysięcy a pare osób które wrzuci tweety to nie jest odrazu rewolucja..
Ręka jest żelazna tylko palce plastikowePopek jest duża szansa że już robi out z freak mma, bo ta ręka jest tak w dramatycznym stanie że łamie się gdy gość zadaje cios w plecy.
Ręka jest żelazna tylko palce plastikowe
Rozmowy włodarzy z nowymi zawodnikami powinny wyglądać tak:
Masz z kimś konflikt?
Nie chcę dać sportową i kulturalną walkę.
Dziękujemy wypad na almę
Zajebane z wykopu zmienione ksw na almmeRozmowy włodarzy z nowymi zawodnikami powinny wyglądać tak:
Masz z kimś konflikt?
Nie chcę dać sportową i kulturalną walkę.
Dziękujemy wypad na almę
A co mnie interesują Oskary? Jeden murzyn dał drugiemu w pysk, czyli nie można wyciągnąć karty rasizmu. Gdyby to biały tak walnął murzyna to dopiero byś zobaczył jak lewica i liberałowie skamleliby z oburzenia.

Niestety ale Dywan ma za mało followersow i nie opłacałoby się im go zatrudnić bo po co?Tak szczerze w to tej mega biedzie , żałuję że w ostatniej chwili Fame wycofał się z ,,zatrudnienia " Dywanowskiego Eryka, bo dla mnie to byłby nawet sto razy bardziej prawdziwy konflikt niz z Polakiem.
A tak Ferrari jak dostanie Mala, Wiewióra czy Koro itd to nic z tego wielkiego nie będzie. I tu nawet jego aktorzenie nie pomoże.
Serio ten Fame na dziś ciągnie sam Muran jak w mordę strzelił.
Haha/ śmiech przez łzy/
Niestety ale Dywan ma za mało followersow i nie opłacałoby się im go zatrudnić bo po co?
Typ został wyjaśniony w pare sekund i jest praktycznie noł nejmem w tym swiecie.
Inna sprawa ze Eryk mógłby wygrać ta walkę i co wtedy?

Danusia z USA pewnie dalej spłaca kredyt hipoteczny na dom, albo ciuła dolary na studia dla dzieci. Inny kraj, inne problemy.
Danka jest miliarderem
To mów, że chodzi o Łysego.
Will Smith vs Rock na Ufc 300. Widzisz to ?
Danusia z USA pewnie dalej spłaca kredyt hipoteczny na dom, albo ciuła dolary na studia dla dzieci. Inny kraj, inne problemy.