Fame MMA gala youtuberów

Szczególnie dziwię się Pasternakowi , ze on tak na to pozwala. Ciekawe czy nie raz do Rozpary ,mówi ,,K..a stary serio po odejściu Kasjo, nasza największą gwiazdą do dymów to 50 letni Muran?!!!"

Nie ma szans że Niewolski i Majewski wyjdą do Murana.

Wiecie z czego zdałem sobie ostatnio sprawę ? Jak strasznie Ci ludzie nie są wyraziści. Ostatnio sobie przypomniałem że był tu Smolasty,
Miły Pan czy ten co bił się Dubielem , że już nawet ksywki jego zapomniałem , ten z wąsikiem. Masakra... To powinien być rynek tylko dla mocnych postaci, a tak człowiek po 1 gali zapomina tych typków.

@99picks

Tak to jest gdy za nr 1 robi ponad 50 plus i ciężko o rywala. Mi to szczerze aż byłoby wstyd być właścicielem takiej organizacji i zdać sobie sprawę , że ,,nasz biznes " z tej biedy ciągnie taki gościu. To aż bym wstał i powiedział ,, k...a co my odp....y na tym rynku "
No to jest jeszcze MaRecki dobrą opcją

Nie no, stary już nie przesadzaj ze byłoby Ci wstyd być właścicielem takiej organizacji.
Fame zarabia wiele milionów co gale wiec skoro coś działa na plus to po co maja to zmieniać?
Ja zauważyłem ze teraz jest więcej żelków bo ci strimerzy przynoszą chyba najwiecej siana.
Wiadomo ze wolałbym więcej zadymiarzy ale jeżeli cyferki im się zgadzają to wcale się nie dziwie ze idą ta droga.

Widziałes posty, które wrzuciłem z tt wyżej? Wiele osób otwiera oczy Mordko, bo wiele osób jak ja tu chciało dymów , mięsa i młodsze wersję Murana , a nie żelki. Świat freak mma to nie tylko żelki dla 8 latki.

Widziałes posty, które wrzuciłem z tt wyżej? Wiele osób otwiera oczy Mordko, bo wiele osób jak ja tu chciało dymów , mięsa i młodsze wersję Murana , a nie żelki. Świat freak mma to nie tylko żelki dla 8 latki.
Widziałem ale ppv jest kupowane w setkach tysięcy a pare osób które wrzuci tweety to nie jest odrazu rewolucja..

A co mnie interesują Oskary? Jeden murzyn dał drugiemu w pysk, czyli nie można wyciągnąć karty rasizmu. Gdyby to biały tak walnął murzyna to dopiero byś zobaczył jak lewica i liberałowie skamleliby z oburzenia.

A co mnie interesują Oskary? Jeden murzyn dał drugiemu w pysk, czyli nie można wyciągnąć karty rasizmu. Gdyby to biały tak walnął murzyna to dopiero byś zobaczył jak lewica i liberałowie skamleliby z oburzenia.

Ciul z murzynami.

Chodzi o wielkie znaczenie DYMU

,,Dymy po raz pierwszy dały mi prawdziwe emocje na Oscarach" :płacz:

Ave dymy, ave Muran :burnit:

Last edited:
Lipski ty k..

Jeszcze zapłaczesz co żeście z tego zrobili.

Gość, jeden z najważniejszych w Fame MMA. Tylko nie widać go medialnie.

Last edited:
Tak szczerze w to tej mega biedzie , żałuję że w ostatniej chwili Fame wycofał się z ,,zatrudnienia " Dywanowskiego Eryka, bo dla mnie to byłby nawet sto razy bardziej prawdziwy konflikt niz z Polakiem.

A tak Ferrari jak dostanie Mala, Wiewióra czy Koro itd to nic z tego wielkiego nie będzie. I tu nawet jego aktorzenie nie pomoże.

Serio ten Fame na dziś ciągnie sam Muran jak w mordę strzelił.

Haha/ śmiech przez łzy/

Tak szczerze w to tej mega biedzie , żałuję że w ostatniej chwili Fame wycofał się z ,,zatrudnienia " Dywanowskiego Eryka, bo dla mnie to byłby nawet sto razy bardziej prawdziwy konflikt niz z Polakiem.

A tak Ferrari jak dostanie Mala, Wiewióra czy Koro itd to nic z tego wielkiego nie będzie. I tu nawet jego aktorzenie nie pomoże.

Serio ten Fame na dziś ciągnie sam Muran jak w mordę strzelił.

Haha/ śmiech przez łzy/
Niestety ale Dywan ma za mało followersow i nie opłacałoby się im go zatrudnić bo po co?
Typ został wyjaśniony w pare sekund i jest praktycznie noł nejmem w tym swiecie.
Inna sprawa ze Eryk mógłby wygrać ta walkę i co wtedy?

Niestety ale Dywan ma za mało followersow i nie opłacałoby się im go zatrudnić bo po co?
Typ został wyjaśniony w pare sekund i jest praktycznie noł nejmem w tym swiecie.
Inna sprawa ze Eryk mógłby wygrać ta walkę i co wtedy?

Oni go prawie zatrudnili , tylko w ostatniej chwili Rozpara dał veto , że da to znak pobiłeś zawodnika Fame - dostaniesz walke.

Co jakby przegral, przecież Ferrari mial już przed tamta walką z 4 porażki. Kogo tu interesują bilanse. Tu mają być dymy k...a.

Last edited:
Uderzenie na Oscarach. Na koncie YT, gazety Guardian zrobiło 50 mln w 16 godzin./!!!!/ Jakby ktoś pytał czy dymy są potrzebne w SW. :cool:

Ciekawe co Danusia z USA o tym teraz myśli jak widzi jak chore liczby potrafi zrobić 2 celebrytów, do których zawodowcy mogą tylko śnić nocami.

Last edited:
Danusia z USA pewnie dalej spłaca kredyt hipoteczny na dom, albo ciuła dolary na studia dla dzieci. Inny kraj, inne problemy.

Danusia z USA pewnie dalej spłaca kredyt hipoteczny na dom, albo ciuła dolary na studia dla dzieci. Inny kraj, inne problemy.

Danka jest miliarderem. Liczby tego uderzenia będą napewno ciekawym wabikiem inwestorów w Usa , którzy myślą o freak MMA, bo dawno bądź nigdy zbytnio nie było takiego wydarzenia w mediach aby zbadać jego siłę. Jak widać jest ogromna.

Back