Fame MMA gala youtuberów

@Djuk94

Twój nr 1 p4p freak MMA w Polsce , łatwo zrobi Krysie na F14?

:jjsmile:
Nigdy nie pisałem, że jest najlepszy, tylko to z kim trenuje, a trenuje z Janikowskim, Koziorzębskim, Dołgowskim, Charzewskim, Golasińskim, Kalicińskim itd. W wywiadzie mówił, że ma dobre zapasy i parter, ze stójką gorzej, ale w tych płaszczyznach daje sobie radę z tymi zawodnikami, więc Krychę, powinien zrobić na luzie. W stójce obaj nie królują zbytnio, wątpię, że Krycha znokautuje Wiewióra. Mam nadzieje, że w końcu fame mma zmieni zasady walk mistrzowskich i będą one trwały na dystansie 3x5 lub 5x3, aby przynajmniej jakoś te walki o pas się wyróżniały.

@Djuk94

Okej mój błąd, ty wtedy stworzyłeś listę z samego Fejmu i dałes mu pierwsze miejsce bez podziału na kategorie wagowe / prywatnie ja uważam , że Wiewiór nie jest w życiu p4p Fejmu , ale każdy może mieć swoje zdanie./

I ten Wiewiór robiący Kryche na luzie. No właśnie tu , też mam wątpliwości...

@Djuk94

Okej mój błąd, ty wtedy stworzyłeś listę z samego Fejmu i dałes mu pierwsze miejsce bez podziału na kategorie wagowe / prywatnie ja uważam , że Wiewiór nie jest w życiu p4p Fejmu , ale każdy może mieć swoje zdanie./

I ten Wiewiór robiący Kryche na luzie. No właśnie tu , też mam wątpliwości...
Wiewior jest lepszy w każdej płaszczyźnie, zobacz z kim wygrywał Krycha a z kim Wiewior :cool:

@99picks

Wiesz co mnie najbardziej śmieszy i jest ironiczne na tej scenie freak MMA . Robią te konfy i Cage , które trwają na luzie 3 h , gdzie ciągną to ludzie bez krzty życia , zacięcia, bez konfliktu. Ja się pytam dla kogo np potem taki Cage Gimperek vs Tromba jest. Kto to K...a jego mac ogląda. I na ciul to śledzić. Właśnie kuźwa mać to wszystko jest dla takich jednostek jak Muran , a nie dla tych frendzlów. Do Józia Pana.

Freak MMA ma największy panel debat bez wszelakich ograniczeń i tak to mega spier.... na jakieś Gimperki. Jasna cholera , no nie mogę tego odżałować w cholerę.

Myślałem , że w tej erze będę miał w cholerę takich zajebistych debat , a tu mam... youtubowe gówno.

Last edited:
@99picks

Wiesz co mnie najbardziej śmieszy i jest ironiczne na tej scenie freak MMA . Robią te konfy i Cage , które trwają na luzie 3 h , gdzie ciągną to ludzie bez krzty życia , zacięcia, bez konfliktu. Ja się pytam dla kogo np potem taki Cage Gimperek vs Tromba jest. Kto to K...a jego mac ogląda. I na ciul to śledzić. Właśnie kuźwa mać to wszystko jest dla takich jednostek jak Muran , a nie dla tych frendzlów. Do Józia Pana.

Freak MMA ma największy panel debat bez wszelakich ograniczeń i tak to mega spier.... na jakieś Gimperki. Jasna cholera , no nie mogę tego odżałować w cholerę.

Myślałem , że w tej erze będę miał w cholerę takich zajebistych debat , a tu mam... youtubowe gówno.
Zatrudnili tego gimpera pod trombe bo to będzie easy win.
Im bardziej na rękę jak Tromba wygra bo jest z Ekipy która ma MEGA zasięgi.

@99picks

Masz swoje zadymiary parę minut przed wejściem do klatki.
1648626746899.png

Back