ZELAZNAREKA
UFC Middleweight
To nic nie zmienia, z Gromdą są obecnie duże zawirowania tak w ogóle. Ciekawe jak to dalej z nimi będzie na wielu płaszczyznach.
Ludzie się budzą cz. 2
#nieróbmyzpieknajakimjestfreakmma Youtube2.0
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nigdy nie pisałem, że jest najlepszy, tylko to z kim trenuje, a trenuje z Janikowskim, Koziorzębskim, Dołgowskim, Charzewskim, Golasińskim, Kalicińskim itd. W wywiadzie mówił, że ma dobre zapasy i parter, ze stójką gorzej, ale w tych płaszczyznach daje sobie radę z tymi zawodnikami, więc Krychę, powinien zrobić na luzie. W stójce obaj nie królują zbytnio, wątpię, że Krycha znokautuje Wiewióra. Mam nadzieje, że w końcu fame mma zmieni zasady walk mistrzowskich i będą one trwały na dystansie 3x5 lub 5x3, aby przynajmniej jakoś te walki o pas się wyróżniały.
Wiewior jest lepszy w każdej płaszczyźnie, zobacz z kim wygrywał Krycha a z kim Wiewior@Djuk94
Okej mój błąd, ty wtedy stworzyłeś listę z samego Fejmu i dałes mu pierwsze miejsce bez podziału na kategorie wagowe / prywatnie ja uważam , że Wiewiór nie jest w życiu p4p Fejmu , ale każdy może mieć swoje zdanie./
I ten Wiewiór robiący Kryche na luzie. No właśnie tu , też mam wątpliwości...

Wiewior jest lepszy w każdej płaszczyźnie, zobacz z kim wygrywał Krycha a z kim Wiewior![]()

Easy, a nawet jak walka będzie w stójce to Wiewior najebal władcę piekieł który bije mocno niczym Robbie Lawler.A masz pewność że Wiewiorka obali Kryche?![]()
Po raz pierwszy konfa FAME nie odbywa się w sobote lub niedziele.

A jednak w Choroszczy jesteś. Na stałe?Wiewior najebal władcę piekieł który bije mocno niczym Robbie Lawler.![]()
Dawać mi panel Murana i niech spier...
Tancula vs dwóch Muranskich, to jedyna walka która ratuje ta gale.

Zatrudnili tego gimpera pod trombe bo to będzie easy win.@99picks
Wiesz co mnie najbardziej śmieszy i jest ironiczne na tej scenie freak MMA . Robią te konfy i Cage , które trwają na luzie 3 h , gdzie ciągną to ludzie bez krzty życia , zacięcia, bez konfliktu. Ja się pytam dla kogo np potem taki Cage Gimperek vs Tromba jest. Kto to K...a jego mac ogląda. I na ciul to śledzić. Właśnie kuźwa mać to wszystko jest dla takich jednostek jak Muran , a nie dla tych frendzlów. Do Józia Pana.
Freak MMA ma największy panel debat bez wszelakich ograniczeń i tak to mega spier.... na jakieś Gimperki. Jasna cholera , no nie mogę tego odżałować w cholerę.
Myślałem , że w tej erze będę miał w cholerę takich zajebistych debat , a tu mam... youtubowe gówno.
Tańcula ma walczyć na Fame 14

Tak, z dwoma muranskimi.Tańcula ma walczyć na Fame 14
To będzie piękne ale tez może być scenariusz ze zestawia młodego Murana z Alanem a Tancule ze starym Muranskim.Wyobrażasz sobie Cage 2 Muranów vs Tańcula![]()
To będzie piękne ale tez może być scenariusz ze zestawia młodego Murana z Alanem a Tancule ze starym Muranskim.
Tak jest.Młody ma kosę z Alanem? Dobrze pamiętam ?
Gwóźdź mówił, że walka Tańculi będzie zajebista i każdy będzie zadowolony z niej, czyli podejrzewam coś lepszego niż rewanż z Mateuszem Murańskim, może jakieś 2v2 czy coś?Tańcula ma walczyć na Fame 14
Tylko zostało liczyć aby któryś z pacjentów przegryzł kabel od internetu.A jednak w Choroszczy jesteś. Na stałe?