Fame MMA gala youtuberów

Podobno ta kobitka co oceniała oko Takefuna to słynna narzeczona Rozpary , o której było głośno na gali Prime MMA, może dlatego nie mogę znaleźć nigdzie żadnego wywiadu z szefami Fame po F13 ;)

Oficjalnie. Polski aktor telewizyjny- Antoni Królikowski, włodarzem nowej freakowej federacji Royal Division.

2 kwietnia , 1 konferencja prasowa.

Last edited:
Z tego co wiem , ten Królikowski najbardziej wywodzi się z TVP. Jestem ciekaw jak telewizja zareaguje na jego włodarzenie , jeśli tam będą dymy.:cool:

Freak MMA to niezbyt dobry kierunek dla aktorów, ale podobno Molak z VIp gra w Barwach szczęścia na TVP, więc może Królik nic nie straci na tym dealu.

Z tego co wiem , ten Królikowski najbardziej wywodzi się z TVP. Jestem ciekaw jak telewizja zareaguje na jego włodarzenie , jeśli tam będą dymy.:cool:

Freak MMA to niezbyt dobry kierunek dla aktorów, ale podobno Molak z VIp gra w Barwach szczęścia na TVP, więc może Królik nic nie straci na tym dealu.
Albo będzie poprostu totalna nuda z jego strony… bez dymów.

Nadrobiłem ostatnią galę, ja pierdolę, Nitro i Unbox, walka paralityków, żal.pl

Nic innego tam się nie mogło wydarzyć. Szczerze to i tak jestem zaskoczony , że blondas nie poddał tej walki.

Taki Rafonix to już by tam 50 razy klepał.

Nic innego tam się nie mogło wydarzyć. Szczerze to i tak jestem zaskoczony , że blondas nie poddał tej walki.

Taki Rafonix to już by tam 50 razy klepał.
Rafonix jest na strzała, gdyby Magical nie złamał nogi to by go tez skończył.

Takefun sprzedał 1200 PPV ze swojego reflinka.

Mityczne zasięgi żelków , aby sprzedawać galę.

Sebixy z dymami nokautują te mameje zasięgowo.

Last edited:
Takefun sprzedał 1200 PPV ze swojego reflinka.

Mityczne zasięgi żelków , aby sprzedawać galę.

Sebixy z dymami nokautują te mameje zasięgowo.

Ja bym nie brał tego na poważnie, raczej nie może zdradzać takich rzeczy wiec pewnie tutaj trollowal.

Back