Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Czemu ? Blonski nie jest taki zły jak na freaka, cały czas trenuje w wcaGola w wywiadzie potwierdził że pierwotnie miało być Blonsky vs Maksymalnie, ale Max się nie zgodził.
Co za kompromitacja.
![]()
Błoński jaki cwaniaczek poćwiczył kilka miesięcy i odpycha 45 kilowca
Śpicie w jednym pokoju?Ale wy byście konia walili gdybyście mieli do niego rzut kamieniem tak jak ja![]()
Przeżyjmy to jeszcze raz, oglądam mma od 15 ale to był najlepszy występ zawodnika na konferencji jaki w życiu widziałem.
Mówisz że Boxdel się obsrał po czym nie zgadzasz się na walkę z błońskimGola w wywiadzie potwierdził że pierwotnie miało być Blonsky vs Maksymalnie, ale Max się nie zgodził.

Od 15 lat :)Od 15 lat czy 15 roku życia?
Często przebywamy w tym samym województwieŚpicie w jednym pokoju?

Bredził, że nie chce obić Błońskiego przed rewanżem z DubielemCzemu ? Blonski nie jest taki zły jak na freaka, cały czas trenuje w wca

Czemu ? Blonski nie jest taki zły jak na freaka, cały czas trenuje w wca
Jebac tego blonskiego, za ta akcje z tym dzieciakiem powinien dostać lepe.Blonsky jest w mojej grupie tzw - do zrobienia z kanapy , tak samo Boxdel.
Tak z ciekawości myślicie że Way of blonde znokautuje Wieje ?
Ja postawiłem Wieje, kurs przesadzony a dziewczyna trenuje w ankosie i startowała na almmie. Ta way of blonde jest tak nabita ze jak nie skonczy w 1 rundzie to spuchnieTak z ciekawości myślicie że Way of blonde znokautuje Wieje ?
?Twój tata wie że przeglądasz takie forum?
Dzwonię do Matiego.
a dzwoń, dzwoń :DDzwonię do Matiego.

Błoński jaki cwaniaczek poćwiczył kilka miesięcy i odpycha 45 kilowca

Do czasu, aż popchnie jakiegoś chłopaczka który faktycznie trenuje.
Wtedy czar gwiazdeczek fame pryśnie jak padnie po strzale od nastoletniego fana
![]()

Kupiłbym mu drożdżówkę, albo batonika.A Ty jakbyś się zachował gdyby 12 latek do Ciebie krzyczał ,, wypierd...j z Gliwic''
![]()