Fame MMA gala youtuberów

ośmieszanie się sportowców typu Materla, Adamek, Owczarz(xD) to najlepsza rzecz we freakach od wielu lat

Adamek tylko programowo.

Materla to strasznie obity człowiek. Szczerze nie byłbym w szoku jakby go 17-latek dziś przy sklepie poskładał. Dlatego wybaczam mu ten nokaut jaki dostał od Dawida Zaleckiego.

Imo sportowo najbardziej skompromitował się Zadora i Brodnicka.

Były mistrz KSW wycierający ring na freakowej gali i Adamek ,,Bóg jest najważniejszy w życiu" w świątyni diabła dostający manto od typa z dwóch kategorii niższej we własnej dyscyplinie: ah.

Serio? Przecież każdy normalny wiedział, że Soldic go zniszczy.

Adamek to koleś który po latach wrócił z emki i wyszedł do kolesia co nadal żyje z walk. Serio ktoś myślał że Adamek powiezie Soldica? On już trochę z Bandurą się męczył.

Adamek tylko programowo.

Materla to strasznie obity człowiek. Szczerze nie byłbym w szoku jakby go 17-latek dziś przy sklepie poskładał. Dlatego wybaczam mu ten nokaut jaki dostał od Dawida Zaleckiego.

Imo sportowo najbardziej skompromitował się Zadora i Brodnicka.
nokdaun zjebie

Wrzosek w wywiadzie po gali na pytanie Borka kiedy chciałby zawalczyć odpowiedział, że mógłby zawalczyć w tym roku jeszcze i dwa razy ale może tak nie być bo chodzą różne głosy o galach KSW... WTF?

@Dawid _Ozdoba-Legenda

Siadłby jak złoto w tej erze K-1 na freak fightach.

Ja wcale bym nie wykluczał tego ruchu. Na UFC bez zapasów to on wyleci po 3 walkach, a czy Octagon da mu więcej?
Ciekawe,ciekawe. Może dlatego Pudzian zwiał do Famemma, bo już wiedział.

Zalecki u Kanowskiego powiedział, że za walkę z Natanem i Ciosem miał dostać 1 mln 100 tysięcy zł , ale wypłacili tylko 600 tysiecy, bo dostał karę finansową za faul na Marconiu.

:jjsmile:

PS- k....a jaki to potężny mismatch

:DC::DC::DC:

Wróciły wspomnienia gdy na okrągło kiedyś śledziłem ten kanał. :jon:

1 wywiad

Last edited:
Wychodzą z podziemia. "Bohaterowie" serialu odsiadka na Canal Plus zawalczą na najbliższej gali.

Jakiego podziemia, ty nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie wyświetlenia Rado w peaku robił na Youtube.

To jest bezsprzecznie największa polska gwiazda uniwersum bezdomnych na YT. Nikt nawet nie był blisko.

Ta 2 jest najprawdopodobniej na 2 miejscu.

Jakiego podziemia, ty nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie wyświetlenia Rado w peaku robił na Youtube.

To jest bezsprzecznie największa polska gwiazda uniwersum bezdomnych na YT. Nikt nawet nie był blisko.

Ta 2 jest najprawdopodobniej na 2 miejscu.

Podziemie to miałem na myśli więzienie, bo obaj mają odsiedziane po kilka lat.

Że co kurwa? Jak ten Rado to jest żul i bic się nie umie, ten cały karabin zabije go samą sylwetką.

Kto to kurwa tak chujowo zestawił :juanlaugh:
Walka bez sensu kompletnie. Jeszcze zostaje Czarnecki do ogłoszenia, chyba że przesunęli go na kolejną galę.

@Dawid _Ozdoba-Legenda

Ja od wieków nie oglądam tv, a co mówić o jakiś sztucznych programach.

Ten Rado był tam prawdziwym więźniem? Za co siedział jeśli tak?

O nim swego czasu chodziły afery że bije swoją partnerkę której zrobił dzieciaka.

K-1, walki bardziej sportowe, ludzie bezdomni. Praktycznie wycięte podludzie influencery, ach gdyby jeszcze tylko była ostra patola na konfach, a nie family friendly go..o plus 20 zabetonowanych tych samych mord przez 7 lat to jesteśmy bardzo blisko mojego freak fightu, ale ta 2 punkty strasznie to osłabiają jednak.

Tak, ale jak takie Sebki w M1 w jego ulubionej formule się napierdalają, a nie jakieś cipki typu jowko, nasterydowane byczki, to jest to :jarolaugh:

Przecież to ty 15 postów pisałeś że bardziej Cię jaraja walki Jówko na Freakach niż sebkow.

Ty sam siebie wysmiewasz?

Ty jesteś taki ograniczony że nie rozumiesz iż od rana jarasz się takim właśnie jowko, tylko że bezdomnym :pociesznymirek:

Przecież ja nie jaram się Rado pod kątem walk tylko bardziej, że otworzyli ten świat przed moim ulubionym uniwersum kiedyś, bo już rzuciłem te wywiady. / Przejadło się/

Przecież ja nie jaram się Rado pod kątem walk tylko bardziej, że otworzyli ten świat przed moim ulubionym uniwersum kiedyś, bo już rzuciłem te wywiady. / Przejadło się/
Że tobie się jeszcze kurwa w głowie od tych fikołków nie zakręciło.

Back