Fame MMA gala youtuberów

:beczka:

1768827057014.jpeg

Dla mnie Ryta jest strasznie nudny. W ogóle mnie nie grzeje programowo i sportowo ten koleś.

Kocham to w FF, że te środowiska się tak kompromitują, że taki Ryta nawet potrafił pisać posty o Złotych Antosiach gali youtuberów.

Gdyby ktoś mi kiedyś powiedział, że taki Ryta będzie żył Nitro to bym go wyśmiał. :beczka:

Tam samo pamiętam jak Labryga robił jakieś przedszkolne kółko graniaste z Lexy.

:DC:

Last edited:
Ciekawe czy Bomba jak Mentzen będzie udowadniał, że potrafi zrobić jajecznicę.

Akurat Fame ma te swoje kuchenne g...o programy to może udowodnić.

Last edited:
Wczoraj mnie taka nieoczywista rzecz na tej konfie rozwaliła

Szmyd do Alberto- ty pamiętasz jak na tik toku rozmawialiśmy, że jak pokonam Ciebie to zmierzę się później z Szachtą.

:DC:

Dzisiaj Sebki na tik tokach gadają.

Z resztą niedawno się dowiedziałem, że ten koleś z slynnego shota tańczącego Malichy to właśnie Szmyd.

Last edited:
Brat o bracie.

Arcydzielo, dla takich wystapien sledze konfy we freakch.
Mlody bomba to jest bezbek i cwianiaczek, ciekawe czy by wzial walke ze starszym bratem.
Pojedynek braci to w koncu byloby cos nowego we freakch.
Oczywiscie calym sercem za Piotrem.

PS. Do tych co maja brata. Pizgalibyscie sie z nim publicznie za hajs?
Prywaty to bym nigdy nie wyciagnal na brata, ale za hajs sie z nim napierdalac to bym chyba nie mial oporow.

.

Prywaty to bym nigdy nie wyciagnal na brata, ale za hajs sie z nim napierdalac to bym chyba nie mial oporow.

Ja szczerze nie mam takiej relacji aż jak Bomby, ale prywatnie mam 1 brata, z którym za bardzo mi się nie układa. Ma trochę swój świat. Po prostu ja jestem bardziej żywiołowy, a on trochę mocno zamknięty i nawet ciężko z nim pogadać przez całe życie/ Sam jestem trochę na to wnerwiony bo zabrał mi slota na fajną siostrę/brata tym bardziej że ja trochę taki ADHD więc mógłbym z nim gadać i godzinami.

Ale czy pizgalbym się za pieniądze to nigdy. Wiadomo za dzieciaka bójki były, ale robić teatrzyk na całą Polske to mega lipa.

Nic wczoraj nie ogladalem, sam mialem pytac czy warto cos nadrabiac.

Panel z Rado nic wielkiego, ale chciałem zobaczyć jak wypadnie. Szachta i Dawid miał lekkie ciekawe momenty.

- Bartek jak nie chciałem go w Elanie!!!

To Wy go zniszczyliście tymi ruchami kibicowskimi!!!!

Ja szczerze nie mam takiej relacji aż jak Bomby, ale prywatnie mam 1 brata, z którym za bardzo mi się nie układa. Ma trochę swój świat. Po prostu ja jestem bardziej żywiołowy, a on trochę mocno zamknięty i nawet ciężko z nim pogadać przez całe życie/ Sam jestem trochę na to wnerwiony bo zabrał mi slota na fajną siostrę/brata tym bardziej że ja trochę taki ADHD więc mógłbym z nim gadać i godzinami.

Ale czy pizgalbym się za pieniądze to nigdy. Wiadomo za dzieciaka bójki były, ale robić teatrzyk na całą Polske to mega lipa.
Zaden teatrzyk, czysty sport. Zadnej patoli, zadnego wyciagania prywaty. Czysta napierdalanka tyle ze publicznie.
Nie ze mi sie to marzy, bo jestem totalnym przeciwienstwem gwiazdy internetu.

Nie, bo zawsze tym starszym bratem się bronił, on nie ma podjazdu do swojego brata dlatego pierdoli o solówce na ulicy zamiast przed publicznością za hajs.
Wiem, ale mlodszy braciszek wylizuje po klientach wiec jakby mu dali dobry hajs to nawet upokorzenie by zniosl.
Po tym jak dostal KO na sztywno od farmazona, a potem nawet nie wiedzial ze walka byla to nawet wpierdol od brata by mniej bolal.
Chociaz wtedy mial wytlumaczenie o butach XD

Wiem, ale mlodszy braciszek wylizuje po klientach wiec jakby mu dali dobry hajs to nawet upokorzenie by zniosl.
Po tym jak dostal KO na sztywno od farmazona, a potem nawet nie wiedzial ze walka byla to nawet wpierdol od brata by mniej bolal.
Chociaz wtedy mial wytlumaczenie o butach XD

Szczerze jakbym miał w rodzinie kogos kogo naprawdę nie lubię to co innego, ale na szczęście nie mam, wiec czy to brat czy kto inny nie pobilbym nikogo z mojej rodziny.

Pewnie wiele rodzin alkoholików staloby w kolejce.

Arcydzielo, dla takich wystapien sledze konfy we freakch.
Mlody bomba to jest bezbek i cwianiaczek, ciekawe czy by wzial walke ze starszym bratem.
Pojedynek braci to w koncu byloby cos nowego we freakch.
Oczywiscie calym sercem za Piotrem.

Nie no napierdalac się z bratem to lipa, jeszcze robiąc takie szambo mając oboje rodziców.

Nie no napierdalac się z bratem to lipa, jeszcze robiąc takie szambo mając oboje rodziców.

Ja to lubię ten świat freaków, że póki coś nie pójdzie w internet to każdy myślał, że to oni pójdą za siebie w ogień.
Pyk a tu jeden drugiego zamordowałby 2 rękami.

Dlatego zawsze powtarzam, że o ludziach z internetu wiesz ile masz wiedzieć.

Czyli tak naprawdę g...o wiesz :jjsmile:

A ludzie potrafia w tym świecie dzelic Się na śmiercionośne 2 zespoły, bo widzą kolesia w sumie 2 godziny w internecie przez 3 lata.

Back