Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Śmieszne nie śmieszne, ale czasami w tych przekąskach dla koni są środki uspokajające, przeczyszczające itp. Oj ona ma więcej szczęścia niż rozumu, albo jest tak głupia jak płaska

Brat o bracie.
Ja to zajebałem z wykopu, ale na Instagramie w relacji też jest.Są jakieś kopie z X lub YT tego?
Ja to zajebałem z wykopu, ale na Instagramie w relacji też jest.
Brat o bracie.

Brat o bracie.
.
PS. Do tych co maja brata. Pizgalibyscie sie z nim publicznie za hajs?
Prywaty to bym nigdy nie wyciagnal na brata, ale za hajs sie z nim napierdalac to bym chyba nie mial oporow.
Nie, bo zawsze tym starszym bratem się bronił, on nie ma podjazdu do swojego brata dlatego pierdoli o solówce na ulicy zamiast przed publicznością za hajs.ciekawe czy by wzial walke ze starszym bratem.
Arcydzielo, dla takich wystapien sledze konfy we freakch.
Nic wczoraj nie ogladalem, sam mialem pytac czy warto cos nadrabiac.Warto ruszać 4 panel? Wczoraj z ciekawości obejrzałem tylko cały panel Rado i Szachta vs Dawid.
Nic wczoraj nie ogladalem, sam mialem pytac czy warto cos nadrabiac.
Zaden teatrzyk, czysty sport. Zadnej patoli, zadnego wyciagania prywaty. Czysta napierdalanka tyle ze publicznie.Ja szczerze nie mam takiej relacji aż jak Bomby, ale prywatnie mam 1 brata, z którym za bardzo mi się nie układa. Ma trochę swój świat. Po prostu ja jestem bardziej żywiołowy, a on trochę mocno zamknięty i nawet ciężko z nim pogadać przez całe życie/ Sam jestem trochę na to wnerwiony bo zabrał mi slota na fajną siostrę/brata tym bardziej że ja trochę taki ADHD więc mógłbym z nim gadać i godzinami.
Ale czy pizgalbym się za pieniądze to nigdy. Wiadomo za dzieciaka bójki były, ale robić teatrzyk na całą Polske to mega lipa.
Zaden teatrzyk, czysty sport. Zadnej patoli, zadnego wyciagania prywaty. Czysta napierdalanka tyle ze publicznie.
Nie ze mi sie to marzy, bo jestem totalnym przeciwienstwem gwiazdy internetu.
Wiem, ale mlodszy braciszek wylizuje po klientach wiec jakby mu dali dobry hajs to nawet upokorzenie by zniosl.Nie, bo zawsze tym starszym bratem się bronił, on nie ma podjazdu do swojego brata dlatego pierdoli o solówce na ulicy zamiast przed publicznością za hajs.
Wiem, ale mlodszy braciszek wylizuje po klientach wiec jakby mu dali dobry hajs to nawet upokorzenie by zniosl.
Po tym jak dostal KO na sztywno od farmazona, a potem nawet nie wiedzial ze walka byla to nawet wpierdol od brata by mniej bolal.
Chociaz wtedy mial wytlumaczenie o butach XD
Nie no napierdalac się z bratem to lipa, jeszcze robiąc takie szambo mając oboje rodziców.Arcydzielo, dla takich wystapien sledze konfy we freakch.
Mlody bomba to jest bezbek i cwianiaczek, ciekawe czy by wzial walke ze starszym bratem.
Pojedynek braci to w koncu byloby cos nowego we freakch.
Oczywiscie calym sercem za Piotrem.
PS. Do tych co maja brata. Pizgalibyscie sie z nim publicznie za hajs?
Prywaty to bym nigdy nie wyciagnal na brata, ale za hajs sie z nim napierdalac to bym chyba nie mial oporow.
Nie no napierdalac się z bratem to lipa, jeszcze robiąc takie szambo mając oboje rodziców.