Fame MMA gala youtuberów

Zalecki u Kanowskiego powiedział, że za walkę z Natanem i Ciosem miał dostać 1 mln 100 tysięcy zł , ale wypłacili tylko 600 tysiecy, bo dostał karę finansową za faul na Marconiu.

:jjsmile:
Rozjebalo mnie jak w tym wywiadzie Penis powiedzial ze jego stary intelektualnie zjadl Szachte. A pod tym f2f i szotami najebane komentarzami z setkami polubien ze to wystapienie starego to byl jego gwozdz do trumny i to taki sam patol jak syn tylko robil z siebie takiego spokojnego i wywazonego. Chociaz ktos kto ma oczy to doskonale widzial ze to byla poza.

Rozjebalo mnie jak w tym wywiadzie Penis powiedzial ze jego stary intelektualnie zjadl Szachte. A pod tym f2f i szotami najebane komentarzami z setkami polubien ze to wystapienie starego to byl jego gwozdz do trumny i to taki sam patol jak syn tylko robil z siebie takiego spokojnego i wywazonego. Chociaz ktos kto ma oczy to doskonale widzial ze to byla poza.

Muszę obejrzeć kiedyś, te mordy tak mi się już przejadły, że już mało co oglądam.

Muszę obejrzeć kiedyś, te mordy tak mi się już przejadły, że już mało co oglądam.
Zeby siedziec i ogladac to nigdy, ale czasem przy sprzataniu wlacze jakies gowno. Fame to normictwo totalne, wyblakle gwiazdy zbieraja. Ha tfu!

@Dawid _Ozdoba-Legenda
@synaynrand

Wasze typy i kogo Wy chcielibyscie zobaczyć jako rywala Pudzianowskiego w Fame jeśli prawdą jest, że Natan zakończył karierę.
Na pewno musi to byc ktos kto go upokorzy na konferencjach, bo Pedzian z unikaniem kazdego niewygodnego tematu podczas wywiadu i chlopskim pierdoleniem zasluguje na takie oranie zeby na koniec stwierdzil, ze na chuj mu to bylo. Juz nie trzeba go orac o bycie kryptogejem (chociaz byloby pieknie), ale chociaz za bycie takim chytrym i bycie najgorzej progresujacym zawodnikiem MMA jakiego kojarze. Mozna jeszcze dodac brak woli walki i odklepywanie ciosow. Wszyscy beda pierdolic o zaslugach Pudziana, typowe pierdolenie dla normikow i zero dymow. Chyba jedyne co mi po glowie to Miras na konfy i Szymon w klatce. Penis Zalecki? Generalnie to chuja wbijam w Fame, Hl/Clout mi dostarczalo fajnej patologii, Prime z tym kurwa Taazym mnie wkurwia bo Jozwiak to jest tak zjebany i cringe'owy ze az mnie bawi ten jego kryzys wieku sredniego. Jeszcze teraz Popka wzieli...zenada

Juz nie trzeba go orac o bycie kryptogejem (chociaz byloby pieknie), ale chociaz za bycie takim chytrym i bycie najgorzej progresujacym zawodnikiem MMA jakiego kojarze. Mozna jeszcze dodac brak woli walki i odklepywanie ciosow
Chłopie ale on ma to w dupie, ja już teraz odpowiem ci jak on by na to odpowiedział.

- no i widzisz marcepanku, ja wyszedłem i odklepalem po minucie, a dostałem takie pieniądze jakich ty do końca życia nie zarobisz.

I by jebany siedział uśmiechnięty.

@synaynrand

Okniński nierealny na konfy. Pudzian pewnie da zakaz,a sam Okniński porzucił FF, bo dziś to jedna wielka patologia.

PS- prawda jest taka, że zrobil to dopiero po tym jak Lizak,Pasternak i Minda uciekli mu z klubu, ale to szczegół

:beczka:

Okniński nierealny na konfy. Pudzian pewnie da zakaz,a sam Okniński porzucił FF, bo dziś to jedna wielka patologia.
Zapomnialem.
Chłopie ale on ma to w dupie, ja już teraz odpowiem ci jak on by na to odpowiedział.

- no i widzisz marcepanku, ja wyszedłem i odklepalem po minucie, a dostałem takie pieniądze jakich ty do końca życia nie zarobisz.

I by jebany siedział uśmiechnięty.
Moze jakby tylko to powiedzial to by Pudzian utrzymal nerwy na wodzy, ale jakby dostal pare tematow to juz psycha by siadla.
Nie wiem w ogole jak takie cipy jak Najman i Pudzian mozna zatrudniac.

Zapomnialem.

Moze jakby tylko to powiedzial to by Pudzian utrzymal nerwy na wodzy, ale jakby dostal pare tematow to juz psycha by siadla.
Z pudzianem bedzie jak z adamkiem. Moze nawet miec taki zapis w konktrakcie, nikt go nie bedzie obrazal.

Nie, nie siadła by mu psycha, serio ;)
Ja nie wiem jak Pudzian reaguje na takie spiecia, bo kazde mini spiecie przez te 15 lat komentowal zawsze ucinaniem tematu i ci po drugiej stronie tez (oprocz Mirka)
Peplowski nawet sie zesral i nie komentowal ich krotkiego epizodu.

Zapomnialem.

Tylko bez Natana tam są wszyscy ułożeni dlatego józia będzie.

Family friendly na pełnej.

Zakazy nie zakazy w polskim FF nie ma z obecnej kadry ludzi z charakterem by sapać do Pudziana.

Polski freak jest cienki ze 54 letni Muran to ciągnie.

Tylko bez Natana tam są wszyscy ułożeni dlatego józia będzie.

Family friendly na pełnej.

Zakazy nie zakazy w polskim FF nie ma z obecnej kadry ludzi z charakterem by sapać do Pudziana.

Polski freak jest cienki ze 54 letni Muran to ciągnie.
Niestety ale takiej pary jak Zalecki i Marcon juz nigdy nie bedzie.

Ja nie wiem jak Pudzian reaguje na takie spiecia, bo kazde mini spiecie przez te 15 lat komentowal zawsze ucinaniem tematu i ci po drugiej stronie tez (oprocz Mirka)

A weź z tymi ludzi z zawodowego sportu. Gruba Nikita ma więcej jaj niż wszyscy zawodnicy FENU,Babilonu i KSW.

K...a ten świat obecnie jest strasznie bezjazjaczny na wszystkich obszarach życia.

trzeba być kurwa upośledzonym żeby tego nie wiedzieć od samego początku xd

Tak samo by zareagował tym razem, w jego bani on jest zawsze zwycięzcą, Mario to człowiek sukcesu, a to że klepał ciosy? A kogo to obchodzi, to on jeździ lambo, a ty jeździsz golfem, takie jest myślenie naszego potężnego geja

Nie ma opcji żeby go tam rozkręcić, we frikach nie odda nawet zestawienie z 5 karłami bo Pudzian jest za drogi, za nudny i za głupi żeby dać się odpalić jakiemuś smarkaczowi, kumasz? ;)

Tak szczerze to gdyby mi się chciało to mógłbym narobić Rado smrodu w Fame i nagłośnić kilka wątków ale jako wielki symbol bezdomności go oszczędzę.

Zatrudnili jednego bezdomnego frajera a ten już od rana się zdążył spuścić 4 razy i końca nie widać :juanlaugh:

Nawet Dawid z niego leje jak Kaniowski z Denisa a ten tego nie zauważa taki jest podniecony :pociesznymirek:
Nie przeszkadza Ci, że on pod te twoje odpowiedzi/zaczepki wali konia i cieszy się że zwrócił czyjąś uwagę?

Back