Fame MMA gala youtuberów

Ale mogę zacząć, przecież nie będę trzeźwy do usranej śmierci, prędzej czy później skończę pod mostem ;)

Bimberku to bym się napił takiego przezroczystego:beczka:

Ale zakończmy już dyskusje bo to naprawdę pójdzie w złym kierunku, a od wczoraj widać że ucinam to wszystko, dlatego mnie irytuje że akurat teraz zaczynacie sapać, w momencie kiedy to kończę.
Pogoń cwela i obu nam ulży zobaczysz :beczka:

Żaden nie odpisał. Czyli nie znacie :jjsmile:

Prywatnie zawsze boję takich ludzi,bo to już ultra uzależnienie.

Nawet nie wiecie czy ten drugi siebie nie wymyślił w internecie :jjsmile:

O i ty sie bedziesz użalał a ten pojeb o nic nie pytany zdążył między naszymi żartobliwymi postami spłodzić kilka postów bez żadnej odpowiedzi :korwinlaugh:
Ja się nad niczym nie użalam, wiem widzę jego posty ale nie mam zamiaru wchodzić w dyskusję, nie czytam, przewijam.

Możecie się z Marcinem przelizac, bo sapiecie razem jak już jest po ptokach;)
Chciałem to miło zakończyć ale jak tak to:
5533.jpg

Dobra bo tu każdy tylko gada, a oprócz UFC i KSW to wszystko świeci pustkami nawet jak na Fame jest sportowy turniej.

Jak widzę turniej K-1

Alberto- Szmyd , Szmyd po wypadku samochodowym i tylko bokser. Alberto win

Muradov-Sianos szczerze gdyby nie Fame nie znalbym do dziś obydwóch. Mało co nie zasnąłem na walce Muradov-Parke. Chybił trafił Muradov, bo trzeba pamiętać, że bardzo dużo pojedynków będzie na punkty.

Kubiszyn-Izu chybił trafił Izu, bo ja nie należę do hypetrainu Kubiszyna, który na tych freakach nie męczył się chyba tylko z Sararą.

Sarara-Silva chybił trafił Silva bo Sarara już nawet z no name z Rumunii 20 letnimi męczył się na Strike King.

@Siedem

Już nie ma powrotu. Zdradziłeś mnie i @Dawid _Ozdoba-Legenda

Tak kończą frajerzy co robią szpagaty.

Od miesięcy wiedziałeś, że jestem jednym z największych mejwenów w Polsce i mimo wszystko romansujesz z maysterem?

Co on ci może dać? Ja bardzo dużo.

Kompromitacja

,@Dawid _Ozdoba-Legenda

Nigdy nie zdradził. I zawsze mu pomogę.

To jeden z najzabawniejszych postów jakie widziałem tutaj ever. A siedzę tutaj ponad 10 lat. Dorosłe chłopy

Stepson Nawrockiego to jednak idiota.

On tam jeszcze napisał w postach, że musi nadrobić wywiad Nitro na kanale Fomo co trwa ponad 2 godziny.

:DC::DC:

Ja pier.... Miałem go za łebskiego gościa.

Last edited:
A ja lubię jak kibole się ośmieszają. Piękny widok: ośmieszeni politycy i kibole. Nawet Materla i Adamek.
Tylko to pseudo K1: powinny być zasady jak w organizacji Karate combat z 15 sekundowym parterem to skończyłyby się,,poślizgnięcia".
ośmieszanie się sportowców typu Materla, Adamek, Owczarz(xD) to najlepsza rzecz we freakach od wielu lat

ośmieszanie się sportowców typu Materla, Adamek, Owczarz(xD) to najlepsza rzecz we freakach od wielu lat
Były mistrz KSW wycierający ring na freakowej gali i Adamek ,,Bóg jest najważniejszy w życiu" w świątyni diabła dostający manto od typa z dwóch kategorii niższej we własnej dyscyplinie: ah.

Back