Fame MMA gala youtuberów

Jeszcze wracając jak ja widzę freaki to u mnie to zawsze mogła być tylko sportowa kadra tylko ja domagałem się ostrej patoli na konfach :jjsmile:

Tylko po tak naprawdę chciałem tą erę.

Przecież ty tu walisz 80 procent postów i oglądasz wszystko od Fame 1. Ty sam że sobą w głowie się kłócisz o freaki?

:jjsmile:
Teraz czytam hp.

A tak ogólnie to pogadaj z Dawidem o mojej osobie to może zrozumiesz moją działalność.

Daj mi spokój już, nie dogadamy się.

Teraz czytam hp.

A tak ogólnie to pogadaj z Dawidem o mojej osobie to może zrozumiesz moją działalność.

Daj mi spokój już, nie dogadamy się.

Nie będę. Mam taką zasadę, że aby kogoś obgadywac przez neta to minimalne minimum to muszę poznać jego wizerunek.

Dlatego w necie mało interesują mnie inni.

Szczerze? @Siedem na siłę próbuje udowodnić jaki to nie jest fajny, oświecony i wszechwiedzący a w tych próbach jest bardziej wkurwiajacy niż ŻelaznaPała. Nie różnisz się niczym od niego, sam napierdalasz te nic nie wnoszące gównowysrywy i ciągle powołujesz się na @Dawid _Ozdoba-Legenda jakby to była jakaś wyrocznia…

Ta wiem wiem zaraz dostanę oskarżenia o multikonto emeryta itp…

Oczywiście nie zmiennie jebac żelaznego i bezsprzeczne jest to, że zakłóca porządek na forum…

@JanuszWanZant

Nie jestem żelazny, ale już walić to.

Dlaczego ja zakłócam te forum, skoro od dawna mam wrażenie, że jestem jednym z nielicznych, który pisze w każdym temacie coś wartościowego i na temat, a nie K...a , wypiera....j itp gdzie jest tego od groma na cohones?

Tu czym jest się mądrzejszym tym zbiera się większe cięgi? :jjsmile:

Ps- tutaj niedawno było z 10 postów pod rząd jakimś łysym w syfie :beczka: Przepraszam, że nie daje Wam takiego contentu.

Last edited:
@JanuszWanZant

Dlaczego ja zakłócam te forum, skoro od dawna mam wrażenie, że jestem jednym z nielicznych, który pisze w każdym temacie coś wartościowego i na temat, a nie K...a , wypiera....j itp gdzie jest tego od groma na cohones?

Ps- tutaj niedawno było z 10 postów pod rząd jakimś łysym w syfie :beczka: Przepraszam, że nie daje Wam takiego contentu.
Przeproś matkę i spierdalaj cwelu. Nikt cie tu nie chce i każdy ma cie w chuju tak jak każde kolejne wcielenie jakim tu wrócisz. Przenieś się na X i wszyscy będą zadowoleni. Idź do specjalisty póki czas i jest to mój ostatni post w twoją stronę lamusie.:kis:

@JanuszWanZant

Nieskromnie napisze, że dziś jestem jednym z największym mejwenów w Polsce od freak fightu. Dużo osób liczy się dziś z moim zdaniem dlatego ja nie chcę szargać swojej reputacji i wszędzie chce pisać merytorycznie. Z dużymi zasięgami wiąże się duża odpowiedzialność- Ben Parker.

Przeproś matkę i spierdalaj cwelu. Nikt cie tu nie chce i każdy ma cie w chuju tak jak każde kolejne wcielenie jakim tu wrócisz. Przenieś się na X i wszyscy będą zadowoleni. Idź do specjalisty póki czas i jest to mój ostatni post w twoją stronę lamusie.:kis:
Jak to nikt go nie chce..a kret a ozdóbka? Kto tu daje pożywke temu kurwisku? Srał pies całą trójke.

Jebać cie kondonie.

Zadajcie sobie pytanie kogo pragniecie bardziej czytać mnie czy takie wpisy.

Osobę jak mayster czy osobę przez którą Borek na całą Polskę ujawnił AJ w KSW?

Decyzja należy do Was. Na tym forum obecnie jest wielki skarb w mojej postaci.

Szczerze? @Siedem na siłę próbuje udowodnić jaki to nie jest fajny, oświecony i wszechwiedzący a w tych próbach jest bardziej wkurwiajacy niż ŻelaznaPała. Nie różnisz się niczym od niego, sam napierdalasz te nic nie wnoszące gównowysrywy i ciągle powołujesz się na @Dawid _Ozdoba-Legenda jakby to była jakaś wyrocznia…

Ta wiem wiem zaraz dostanę oskarżenia o multikonto emeryta itp…

Oczywiście nie zmiennie jebac żelaznego i bezsprzeczne jest to, że zakłóca porządek na forum…
Tylko że ja to robiłem do wczoraj w jakimś celu i specjalnie wrzucałem gówno posty które miały coś na celu ale teraz już tego nie będzie i nie będę nikogo udawał.

Powoływałem się na Dawida tylko i wyłącznie dlatego że jedynym na którego zwracał uwagę żelazny był on, chciałem mu zabrać kolegę, jak widać co pisałem nie raz, Dawid się odnalazł w tym środowisku i funkcjonuje, on się nie odnajdzie nigdy, a chciałem to zmienić, chciałem go nakierować.

Nie dostaniesz żadnych oskarżeń, spokojnie.

@JanuszWanZant

Jesteś kurwa żelazny i o to się rozbija cała sprawa, te screeny to nie było zadne AI tylko twoje posty na Twitterze, myślisz że bez pucy to nikt cię nie rozkmini, a tu od początku wszyscy wiedzieli kim jesteś, tylko ja udawałem że nie wiem dając ci wowowki pod postami żeby cię ośmielić bardziej, no ale już koniec bo wiem że masz orzeczenie a ja nie jestem fają żeby tyrać kogoś za jego niepełnosprawność, za to nie, dlatego poprostu postanowiłem dać ci spokój w zgodzie z własnym sumieniem.

tyrać kogoś za jego niepełnosprawność, za to nie, dlatego poprostu postanowiłem dać ci spokój w zgodzie z własnym sumieniem.

Człowiek z orzeczeniem jest jedną z największych zasięgowych postaci w Polsce od freak fighów?
Borek,Turski,Mściwujewski,Boxdel , Freakfightpolska liczą się z jego opinią. Jak do tego doszło?

Człowiek z orzeczeniem jest jedną z największych zasięgowych postaci w Polsce od freak fighów?
Borek,Turski,Mściwujewski,Boxdel , Freakfightpolska liczą się z jego opinią. Jak do tego doszło?
A jak do tego doszło, debilu jebany że Hawkins powykrecany na wózku był największym autorytetem niektórych milionerów?

Nie prowokuj mnie, naprawdę.

Zaufało mi ponad 2 tysiące Polaków.2 TYSIĄCE.
IMG_20260115_145227.jpg

Back