Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
na oko spierdalajNa oko z 10 operacji![]()
To jakaś nowa moda wśród kiboli na solarium czy może w Toruniu Czeczeni też mają klub i chłop chce być mniej biały?
GolaS z żalami.
Może porobiony czymś.Co on się tak pluje?
GolaS z żalami.
Bez koszulki, za to w czapce w pomieszczeniu, próbuje kontrolować coś na co nie ma wpływu, zamiast skupić się na kontroli siebie. Sukcesy, pieniądze, a psychika słabsza niż u małej dziewczynki.
to chyba nie wiesz po co powstały freaki i dlaczego ludzie to oglądająale właśnie dla mnie takie ziomki powinny latać po freakach jeśli chodzi o sylwetkę, gdzie masz jakieś umiejętności i pójdzie farba podczas walki, a nie Jówki czy Olejniki.
to chyba nie wiesz po co powstał freaki i dlaczego ludzie to oglądają
aż mi się przypomniało jak jakiś typ mnie opierdolił na fb gdy zapytałem się go dlaczego ogląda fame mma a nie ufc które jest co tydzień albo ksw które jest co miesiąc jeżeli interesują go tylko sportowe waleczki xD

polskie freaky największą sprzedaż ppv miały gdy walczyli tam influ a nie jacyś kibole z dobrą sylwetką@p0l0lolo
Postawie teze, że gdyby polski freak leciał tylko na walkach Jówko-Olejnikowych to umarłby z 6 lat temu.
polskie freaky największą sprzedaż ppv miały gdy walczyli tam influ a nie jacyś kibole z dobrą sylwetką
Wyjaśnienia.

aż mi się przypomniało jak jakiś typ mnie opierdolił na fb gdy zapytałem się go dlaczego ogląda fame mma a nie ufc które jest co tydzień albo ksw które jest co miesiąc jeżeli interesują go tylko sportowe waleczki xD
One oglądałeś dzisiaj?w K-1. Moja ulubiona formuła.
Nie. Już kiedyś pisałem, że lokalsów lubię oglądać, a ogólnie Azjaci dla mnie są za mali i podobni do siebie plus wolę klatkę.One oglądałeś dzisiaj?
Czyli twoją ulubioną formulą nie jest stójka tylko żelki, i wszystko.Nie. Już kiedyś pisałem, że lokalsów lubię oglądać, a ogólnie Azjaci dla mnie są za mali i podobni do siebie plus wolę klatkę.
Czyli twoją ulubioną formulą nie jest stójka tylko żelki, i wszystko.
Jak mam do wyboru mecz ekstraklasy a okręgówki, to jednak wybiorę ekstraklasę.Turniej K-1 na Famemma 29 to żelki?
Jak mam do wyboru mecz ekstraklasy a okręgówki, to jednak wybiorę ekstraklasę.
A ja wolę żeby azjaci się napierdalali jak w dragon ballu a nie oglądać jak się biją żule pod sklepem.Ja jak mam do wyboru małych, takich samych Azjatów, o których nic nie wiem to wolę Kubiszyn vs Sarara
Chodziło mi o Polaków, ale to też nie prawda bo oglądałem z 2-3 edycję Strike King, które niestety ale niedługo pewnie upadnie i niestety praca kamery była tam fatalna.Tak lubisz oglądać lokalsów że nie znasz żadnej organizacji sportowej która działa na swoim terenie, ty nie lubisz oglądać lokalsów, ty lubisz oglądać żelków we frikowej otoczce.