Fame MMA gala youtuberów

Ale kicia z tej baby Goli...
1768519450161.png

Bez koszulki, za to w czapce w pomieszczeniu, próbuje kontrolować coś na co nie ma wpływu, zamiast skupić się na kontroli siebie. Sukcesy, pieniądze, a psychika słabsza niż u małej dziewczynki.

Wokalista Linkin park zabił się mając chyba 4 dzieci, żonę, będąc światowa gwiazda i multimilionerem.

Nie oglądałem w ogóle tego boostera Fame, ale właśnie dla mnie takie ziomki powinny latać po freakach jeśli chodzi o sylwetkę, gdzie masz jakieś umiejętności i pójdzie farba podczas walki, a nie Jówki czy Olejniki.

Z tego wywiadu wynika, że to bardzo bliski ziomek Szachty.

aż mi się przypomniało jak jakiś typ mnie opierdolił na fb gdy zapytałem się go dlaczego ogląda fame mma a nie ufc które jest co tydzień albo ksw które jest co miesiąc jeżeli interesują go tylko sportowe waleczki xD

aż mi się przypomniało jak jakiś typ mnie opierdolił na fb gdy zapytałem się go dlaczego ogląda fame mma a nie ufc które jest co tydzień albo ksw które jest co miesiąc jeżeli interesują go tylko sportowe waleczki xD

Przecież polski freak to od dawna bardziej amatorsko- zawodowe K-1 niż walki Olejnikow. To bardziej można zapytać po co ty to śledzisz niż odwrotnie :beczka:

polskie freaky największą sprzedaż ppv miały gdy walczyli tam influ a nie jacyś kibole z dobrą sylwetką

No jeśli wolales erę Dubiel,Blonsky,Lexy to mamy inne poglądy. Czysto galowo to obecnie dla mnie to są najlepsze czasy Famemma. Dostaje bitnych chlopów, bez tego influ go...a. Jedynie tylko ostrej patologii mi na konfach brakuje, ale ogólnie to są moje freaki. No i walki
w K-1. Moja ulubiona formuła.

Odpowiedz Zaleckiego na pytanie czy nie boi się trafić przez takie akcje jak Szachtą do aresztu

- Ryzyko zawodowe

To fajny zawód.

:DC::DC::DC::DC:

Jeszcze na chwilę do tego wątku wracając to Fame fajnie pokazuje jak KSW daje tyłka. Dziś przecież taki Fame to bardziej KSW niż Prime. Siedzi sobie taki nudny SararaMuradov,Kubiszyn,Labryga ,Silva i robią 200-400 k na YT. Czym to się różni od kadry KSW pod kątem konf. Tylko oni właśnie sobie to budują 15 programami podczas 1 gali, a KSW śpi i zasięgi nie mają jak rosnąć. Freakowe federację pokazały, że nawet nudę Kowalski łatwo kupi tylko trzeba to fajnie opakować.

One oglądałeś dzisiaj?
Nie. Już kiedyś pisałem, że lokalsów lubię oglądać, a ogólnie Azjaci dla mnie są za mali i podobni do siebie plus wolę klatkę.

Prywatnie chciałbym taką dużą medialną i dobrze opkaowaną federacje K-1 w klatce jak UFC, ale szczerze pod tym kątem na Fame nie narzekam. Fajnie, że przez Friki pobocznie dostałem fajnie opakowane walki w K-1, bo zawsze mi tego brakowało na rynku.

Nie. Już kiedyś pisałem, że lokalsów lubię oglądać, a ogólnie Azjaci dla mnie są za mali i podobni do siebie plus wolę klatkę.
Czyli twoją ulubioną formulą nie jest stójka tylko żelki, i wszystko.

Tak lubisz oglądać lokalsów że nie znasz żadnej organizacji sportowej która działa na swoim terenie, ty nie lubisz oglądać lokalsów, ty lubisz oglądać żelków we frikowej otoczce.

Tak lubisz oglądać lokalsów że nie znasz żadnej organizacji sportowej która działa na swoim terenie, ty nie lubisz oglądać lokalsów, ty lubisz oglądać żelków we frikowej otoczce.
Chodziło mi o Polaków, ale to też nie prawda bo oglądałem z 2-3 edycję Strike King, które niestety ale niedługo pewnie upadnie i niestety praca kamery była tam fatalna.

Fame pod tym kątem jest 10/10 i dla mnie to nawet już może być sportowa fedka z K-1 i nie będę płakać, bo konfy i tak są tam beznadziejne, więc chrzani mnie już kto tam będzie.

A walki miernot Olejnikow czy Najmanow nigdy nie byłym moim targetem.

Back