Dawid _Ozdoba-Legenda
UFC Middleweight
Możliwe.To z tobą miesiące temu rozkminialem dlaczego on się tak bezsensownie wywraca?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Możliwe.To z tobą miesiące temu rozkminialem dlaczego on się tak bezsensownie wywraca?![]()
@Zawodnik567 a wiesz może jak tam w ełckim uniwersum? Smerfik dalej nagrywa ducha i resztę?
A to jak nie wiesz to chuj z tym, nie będę streszczał. Coś podobnego do JTO które uwielbiasz.Co to jest ełckie uniwersum? Kim jest Smerfik?
Murzyński to jest osobnik który dosłownie potrafi spaść z dywanuAle tam jest mocna polineuropatia alkoholowa..
nagrywa ale nie pytaj o szczegóły bo wiem tylko tyle że nagrywaTen menel ma w sobie coś takiego że mu człowiek życzy jak najgorzej cwelowi jebanemu.
@Zawodnik567 a wiesz może jak tam w ełckim uniwersum? Smerfik dalej nagrywa ducha i resztę?
Chuj z tym ogólnie, chciałem zobaczyć czy zawodnik się przypucuje, ale on jak zwykle pali frana że nie wie o co chodzi.nagrywa ale nie pytaj o szczegóły bo wiem tylko tyle że nagrywa
Wpisz na YouTube- Rafał Mikulski. Jeśli o to Ci chodzi.Chuj z tym ogólnie, chciałem zobaczyć czy zawodnik się przypucuje, ale on jak zwykle pali frana że nie wie o co chodzi.
Zapisuje.Kolekcja ponad 6700 shotów Raszejskich od marca 2024 do grudnia 2025.
Lista co miesiąc będzie aktualizowana. Zapraszam wszystkich koneserów ( ͡° ͜ʖ ͡°).
https://archiwum.raszei.top/
jak coś to stream on raszei.euZapisuje.
Kto jest? Dawno nie oglądałem tak jak pisałem bo chuj wielki się dział, nawet szotów za dużo nie ma ma na YT tylko jeden jakiś chujowy na 2 dni.jak coś to stream on raszei.eu
mariuszek opowiada o swoich kobietachKto jest? Dawno nie oglądałem tak jak pisałem bo chuj wielki się dział, nawet szotów za dużo nie ma ma na YT tylko jeden jakiś chujowy na 2 dni.
A to wyjebane, czarus nie wrócił? To pewnie już nie wróci, se w kryminale rozkminil sytuację.mariuszek opowiada o swoich kobietach
jak go Korkarz nie będzie wyganiał to wróciA to wyjebane, czarus nie wrócił? To pewnie już nie wróci, se w kryminale rozkminil sytuację.
Korkarz to powinien listwę dostać od Czarusia na przywitanie, ale tym żądzą tacy nieudacznicy że korkin zawsze tam będzie dyrektorem i rozdawał karty.jak go Korkarz nie będzie wyganiał to wróci
no przecież dostał wczoraj kilka listwKorkarz to powinien listwę dostać od Czarusia na przywitanie, ale tym żądzą tacy nieudacznicy że korkin zawsze tam będzie dyrektorem i rozdawał karty.
Z chęcią bym mu tam Siwego od bystrzaka zainstalował, siwy by nim rzucał po ścianach.
Ale ja nie oglądałem wariacie a na tych filmikach od ciebie nie widzę, pokażno przecież dostał wczoraj kilka listw

no właśnie widze że zapomniałem najważniejszą akcje wrzucićAle ja nie oglądałem wariacie a na tych filmikach od ciebie nie widzę, pokaż![]()
no właśnie widze że zapomniałem najważniejszą akcje wrzucić
A dlaczego setki tysięcy ludzi ogląda sadistica?@Siedem
@Pololo
Co ciekawego jest z oglądania solowego typa w stercie śmieci?
Jeszcze rozumiem jak ktos ogląda Konona, bo ma tego chudego choć nigdy nie zrozumiem fenomenu tego uniwersum, lub jakas grupkę 10 bezdomnych, ale 1 solowego gościa i jeszcze to archiwizować?
Ciekawi z Was ludzie.

no właśnie widze że zapomniałem najważniejszą akcje wrzucić

Zabolała prawda o Ciupie.
Widziałem shoty tylko. Krejzi podobno dominował Szachte, a ten z respektemDzisiaj ten program ta? Powiedz czy warto go odpalać w tle do meczu?
To było akurat pewne od początku, oni tam wszyscy mają osrane gacie przed prawilnym Dawidem.Widziałem shoty tylko. Krejzi podobno dominował Szachte, a ten z respektem