Fame MMA gala youtuberów

Ten menel ma w sobie coś takiego że mu człowiek życzy jak najgorzej cwelowi jebanemu.

@Zawodnik567 a wiesz może jak tam w ełckim uniwersum? Smerfik dalej nagrywa ducha i resztę?

jak go Korkarz nie będzie wyganiał to wróci
Korkarz to powinien listwę dostać od Czarusia na przywitanie, ale tym żądzą tacy nieudacznicy że korkin zawsze tam będzie dyrektorem i rozdawał karty.

Z chęcią bym mu tam Siwego od bystrzaka zainstalował, siwy by nim rzucał po ścianach.

korwin.gif

Korkarz to powinien listwę dostać od Czarusia na przywitanie, ale tym żądzą tacy nieudacznicy że korkin zawsze tam będzie dyrektorem i rozdawał karty.

Z chęcią bym mu tam Siwego od bystrzaka zainstalował, siwy by nim rzucał po ścianach.
no przecież dostał wczoraj kilka listw

@Siedem
@Pololo

Co ciekawego jest z oglądania solowego typa w stercie śmieci?

Jeszcze rozumiem jak ktos ogląda Konona, bo ma tego chudego choć nigdy nie zrozumiem fenomenu tego uniwersum, lub jakas grupkę 10 bezdomnych, ale 1 solowego gościa i jeszcze to archiwizować? :beczka::benny:

Ciekawi z Was ludzie.

@Siedem
@Pololo

Co ciekawego jest z oglądania solowego typa w stercie śmieci?

Jeszcze rozumiem jak ktos ogląda Konona, bo ma tego chudego choć nigdy nie zrozumiem fenomenu tego uniwersum, lub jakas grupkę 10 bezdomnych, ale 1 solowego gościa i jeszcze to archiwizować? :beczka::benny:

Ciekawi z Was ludzie.
A dlaczego setki tysięcy ludzi ogląda sadistica?

nie wiem nigdy nie byłem, ale tam chyba cos dzieje np jakiś żołnierz ISIS ucina głowę, a tu patrzycie na typa przez 24 h w syfie? :benny:

Nie lepszy film lub serial?

Przecież od tego łysego 40 sekundowy film ICE z USA jest 100 razy ciekawszy.

Jesli mam byc szczery to normalniej bym się czuł tłumacząc pociąg do zwłok i drzew niż do oglądania tego typa. Dziwne macie hobby.

Back