Fame MMA gala youtuberów

Hahahaha ten obleśny kamerboj, za odrobinę atencji zliże rzadkie gówno z podłogi, Baston wspomniał że go lubi to typ mało nie spadł ze szcześcia z taboretu . Pięknie go tam orali, czekam na więcej. :mjsmile:

Nowa partnerka posła PIS jakby ktoś pytał kto to Wera.

1768478265166.jpeg

Hahahaha ten obleśny kamerboj, za odrobinę atencji zliże rzadkie gówno z podłogi, Baston wspomniał że go lubi to typ mało nie spadł ze szcześcia z taboretu . Pięknie go tam orali, czekam na więcej. :mjsmile:

Ale czym on się różni od Denisa czy Szachty? Oni jednego dnia wyzywali go od k..ew, a drugiego dnia zbijali piątki jakby nigdy nic.

Jaki kurwa muradov lub thanos, skoro Alberto że szmytem był na samym dole pod sararą i Silvą?

Ty wogole wiesz jak działa drabinka?

:beczka:

Muszę zobaczyć jaki był oryginał,akurat mam u siebie kopię.

Tak czy siak to Sarara i Silva tak łatwo do jednej bramki?

Jeśli wcześniej tak było to w cholerę szkoda bo chciałem Alberto vs Sarara bardzo.

Miałem rację. Alberto w oryginale miał Muradova lub Sianosa

View attachment 138030
Ty nie zwracasz uwagi na bardzo ważna rzecz, czyli że jak muradov się porozbija z Sianosem i odwrotnie, no to starcie z Alberto już nie będzie wyglądać tak, jakby poprostu zrobili między sobą walkę na gali, turnieje mają swoje prawa, a i tak jestem niemal pewien że wejdzie zastępstwo w półfinale czyli Minda albo Koziołek z sequento.

Miałem rację. Alberto w oryginale miał Muradova lub Sianosa
No to możliwe że ja źle zapamiętałem kolejność.

Edit: no i to doskonale pokazuje jedno, ty tym żyjesz, ściągasz materiały, a ja to zobaczę, zapamiętam co zapamiętam i tyle a ty masz pewnie foldery na kompie porobione haha:D

:beczka:

Przecież ja wziąłem kopie z mojego konta X, a że tam wrzucam z 5 postów na 7 dni to szybko zabrałem.

Ty chyba masz jakie orzeczenie, bo już 367 raz pisze, że oglądam friki i topowa piłkę.

Programy Fame ostatnio robiły 200 k. Dobra patola i jest ponad 500 k w parę godzin. I ktoś mi powie, że patologiczne sebki nie robiłyby wyświetleń.

Back