Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dobra zapiekanka nie jest zła.
no ale to musi być dobra zapiekanka :D mało w życiu jadłem takich co mi nie smakowało, ostatni raz to po sylwestrze chciałem się ratować mrozonymi zapiekankami, pech chcial, ze w lokalnej żabce jedyne zapiekanki to były te chujowizny od Kizo - syf jakich mało, nie dało się tego zjeść (choć muszę brać poprawkę na to, że ten poranek był po nocy gdy zajadałem molly i 2cb XD)Dobra zapiekanka nie jest zła.
![]()
Ja robię sam zapiekanki zmotywowany przez @Siedem I jego wypieki.no ale to musi być dobra zapiekanka :D mało w życiu jadłem takich co mi nie smakowało, ostatni raz to po sylwestrze chciałem się ratować mrozonymi zapiekankami, pech chcial, ze w lokalnej żabce jedyne zapiekanki to były te chujowizny od Kizo - syf jakich mało, nie dało się tego zjeść (choć muszę brać poprawkę na to, że ten poranek był po nocy gdy zajadałem molly i 2cb XD)
Dobra zapiekanka nie jest zła.
![]()
W czasach gdzie namnożyło się kebabów i pizzeri, jedzenie zapiekanki wydaje się bezsensowne.no ale to musi być dobra zapiekanka :D mało w życiu jadłem takich co mi nie smakowało, ostatni raz to po sylwestrze chciałem się ratować mrozonymi zapiekankami, pech chcial, ze w lokalnej żabce jedyne zapiekanki to były te chujowizny od Kizo - syf jakich mało, nie dało się tego zjeść (choć muszę brać poprawkę na to, że ten poranek był po nocy gdy zajadałem molly i 2cb XD)
Kolejny turniej.
Kolejny turniej.
ojciec ostatniego przeciwnika Adamka
Yyy aha okojciec ostatniego przeciwnika Adamka
Wzieli dziada, bo nikt z nich juz ma nie walczyć, a sprzedają bilety.Yyy aha ok![]()
Chuj z tym.
@defthomas widziałeś że nasz ukochany dzikus czeczen zapuścił włosy by zmienić image? Kolejną walka i kolejne byki w kominiarkach
Nadrabiam teraz te galę, to są friki, a nie kurwa jakieś gówno u nas w kraju, czekam aż brat wskoczy przez klatkę mu pomóc:D
Nie nie widziałem tylko te ruskie bo tam się działy cuda na kiju swego czasu, menele, dziwki, trener wskakujacy przez ogrodzenie walący zawodnika, zawodnicy zdyskwalifikowani wskakiwali z nienacka do klatki spowrotem i kominiarze ich wyciągali itp itd :DA te japońskie freaki oglądałeś?
Jeszcze jest jakaś niemiecka organizacja freakowa ale szału nie ma
1 runda boksWiadomo w jakiej formule?
MMA.Boks byłby samobójstwem dla Pashy.Wiadomo w jakiej formule?
Byly mistrz CS vs byly mistrz boksu... co może pójść nie tak?Paszę ustrzelił cepem pdf dubiel, to teraz dali mu byłego mistrza świata .![]()
A niech któryś amator skończy z poważną kontuzją po takiej walce, akurat Jarosławowi tego nie życzę ale mam nadzieję że prędzej czy później na kogoś trafi, jakieś otwarte złamanie szczęki czy cos w ten deseń minimumByly mistrz CS vs byly mistrz boksu... co może pójść nie tak?![]()
Nie no aż tyle to niePrzecież Włodarczyk miał pierdolniecie w dużej rękawicy. Jak będzie taka opcja u buka to obstawiam, że zabije tego Pashe.
Ja się nie nastawiam na to że uda się to obejrzeć. Kilka razy jak chciałem obejrzeć jakąś galę freak to były problemy ze strumykami , jebani pilnują , strimki spadają albo tną jak pojebane nie to co przy eventach Ksw te chodzą eleganckoAle gówno, chyba nawet na strimku tego nie odpalę.
Ustrzelił a następnie udusił do nieprzytomnościPaszę ustrzelił cepem pdf dubiel, to teraz dali mu byłego mistrza świata .![]()
Dziura w czaszce jak Cyborg np było by miłoA niech któryś amator skończy z poważną kontuzją po takiej walce, akurat Jarosławowi tego nie życzę ale mam nadzieję że prędzej czy później na kogoś trafi, jakieś otwarte złamanie szczęki czy cos w ten deseń minimumjakiś wgnieciony oczodół, cokolwiek co na długo nie pozwoli o tym zapomnieć takiemu frikowi lub złamie mu ostatecznie psychikę że już nie wróci