Fame MMA gala youtuberów

Fajdek pierwszy raz otwarcie o freak fightach. "Wiem, że mnie chcą. Pytali"

Kolejny popis bóldupienia i bucostwa Fajdka, a pomiędzy tym ze trzy zdania o freakach, które mu oferowali. Jeden łysy (domyślam się, że Najman?) a drugi nie :lol:

Kolejny popis bóldupienia i bucostwa Fajdka, a pomiędzy tym ze trzy zdania o freakach, które mu oferowali. Jeden łysy (domyślam się, że Najman?) a drugi nie :lol:

Chuj z nim, też dupa by bolała patrząc na jego zarobki, a mógł Pudziana na dziurę załadować jak Szpila i by miał kokosy, niech się kisi w kawalerce i słynie z niszowego sportu.

CHODZIŁEM NA SIŁOWNIE!!!!
NIE PODDAWAŁEM SIĘ!!!!!!!!!!!
Wiedziałem, że mam w sobię siłę dzięki której moge byc kim kolwiek tylko zechcę!!!!!!!!!!!

Spodobało mu się.

41370e115a8cab4a60d249b64dce0907f2ebaa700c04b58179001b6eb848aadf.jpg

To raczej świadczy, że trzeba podostrzyć temperaturę w kotle, bo dotychczasowe kontrowersje stały się zbyt powszednie?

• Like
Reactions: AKK
To raczej świadczy, że trzeba podostrzyć temperaturę w kotle, bo dotychczasowe kontrowersje stały się zbyt powszednie?
Dieta fekalna byłaby w sam raz. Począwszy od sraki gołębia, potem kupy psów az do kloca świniopasa ktory wyszedł z MCdonalda

Jebany, nawet jak się do czegoś niby przyznaje to nadal robi z siebie bohatera. Plus oczywiście wszyscy powinni jego książkę przeczytać. Jak zaczął pierdolic te narcystyczne głupoty, pomyślałem, że będzie zaraz o tym że podły nałóg zmusił go do ćpania kosztem pieniędzy z fundacji na dzieci, ale tam słup się podłoży i biedny Chajzer znów będzie mógł opowiadać jak ciężki jest jego los. Fabianski przy nim to sympatyczny empatyczny facet, swoją drogą niezły byłby ich pojedynek.

Ale ta konferencja ogólnie chujowa strasznie była, i te zestawienia jakie tragiczne na ten narodowy :juanlaugh:
Ciekaw jestem jak ze sprzedażą i ile biletów rozdadzą, bo na razie wygląda to mega słabo na ebilet, nie wszystkie sektory zostały nawet wrzucone w sprzedaż, a trybuny są na ten moment pełne biletów. A zostało półtorej miesiąca…

Ciekaw jestem jak ze sprzedażą i ile biletów rozdadzą, bo na razie wygląda to mega słabo na ebilet, nie wszystkie sektory zostały nawet wrzucone w sprzedaż, a trybuny są na ten moment pełne biletów. A zostało półtorej miesiąca…
Same te bandzi powie że zlot ja stadionie i niespodzianka " wjazd za darmo" i masz parę koła ludzi

Sprzeda się co do sztuki, promocja dopiero się zaczęła, a tu sprzedaż będą ciagnąć zasięgowi influ. Zresztą Fame jest zajebista maszyna promocyjna, modelowo prowadzony biznes jak na szambo którym jest freakfight

Back