GypsyKing
UFC Strawweight
Jadło się grzypki z stepcousin co?Nie mieszaj mnie do tego pato gówna...
Pozdrawiam![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jadło się grzypki z stepcousin co?Nie mieszaj mnie do tego pato gówna...
Pozdrawiam![]()
Jadło się grzypki z stepcousin co?![]()
Czyli nie okazała ci szacunku
za mloda jest zeby ja czestowac grzybami, tyle.Czyli nie okazała ci szacunku
Na tym polega odpowiedzialność, za to szacunekza mloda jest zeby ja czestowac grzybami, tyle.
to on jebnął samobója w parku?ROCZNICA ODEJŚCIA LEGENDY (*)
View attachment 79671
Ciekawe się robi. Boxdel i Dubiel zamieszani przy pedofilu stuu.
Są zgłoszeni już do prokuratury więc będą się spowiadać, jebać towarzystwo całeNawet tego nie ogladam. Jakby to faktycznie był temat dla ECPU to by sie towarzystwo spowiadało na komendzie
Sprawy sprzed kilku lat i nie wiadomo, jak z dowodami. Ale efekt póki co jest w postaci, że Boxdel odsunięty. Ciekawe czy "zmuszą" go jakoś do sprzedaży jego 20 %.Nawet tego nie ogladam. Jakby to faktycznie był temat dla ECPU to by sie towarzystwo spowiadało na komendzie
Sprawy sprzed kilku lat i nie wiadomo, jak z dowodami. Ale efekt póki co jest w postaci, że Boxdel odsunięty. Ciekawe czy "zmuszą" go jakoś do sprzedaży jego 20 %.
„Jako prezes zarządu spółki zarządzającej Federacją FAME oświadczam, że Michał Baron został de facto wykluczony z bieżącej działalności Federacji w trybie natychmiastowym.
No właśnie, że nie przejawiał, bo to wszystko działo się długo przed powstaniem fame mma.Też fikoł te oświadczenie. Mimo, że chłop już wcześniej przejawiał jakieś "dziwne" zachowanie, to przymykamy oko i lecimy z tematem. A teraz jak szambo wybuchło, to żegnamy grubego bo psonty jest![]()
Wypisywał jakieś dwuznaczne teksty do dziewczyn po 14 lat. W to wszystko zamieszany Stuu i Dubiel na teraz. Ile wyjdzie dalej to zobaczymy.Jest ktoś w stanie w dwóch słowach streścić o co chodzi z tą aferą? Co się odjebało z Boxdelem itd?
Ja tam jeśli o pedofilii chodzi od dawna mówię, że trzeba sprawdzić czy komory gazowe po SS jeszcze dadzą radę zadziałać. Poznałem dwie ofiary pedofila i powiem wprost. Do gazu skurwysynów, albo co innego by ich zapierdolić jak najbrutalniej.Jebane śmietniki! Do pierdla wszystkich, to chociaż na celi będą mieli z nich pożytek (no i z ich odbytów ;))!
powinni wywlekać takiego śmiecia na rynek w mieście i strzelać mu w łeb , ścierwo sprzątnać dopiero po 3 dniachJa tam jeśli o pedofilii chodzi od dawna mówię, że trzeba sprawdzić czy komory gazowe po SS jeszcze dadzą radę zadziałać. Poznałem dwie ofiary pedofila i powiem wprost. Do gazu skurwysynów, albo co innego by ich zapierdolić jak najbrutalniej.
Szybka smierć to nagroda by była. Jaja uciąć, nabić na pal i niech sie wykrwawia jak najdłużej!powinni wywlekać takiego śmiecia na rynek w mieście i strzelać mu w łeb , ścierwo sprzątnać dopiero po 3 dniach