PaulPGR
UFC Middleweight
Takich to na ulicy powinno się napierdalać profilaktycznie do nieprzytomnościTyp, który chodził po zmroku po mieście, prowokował ludzi, a później psikał ich gazem. Wyjątkowej klasy gnida, jego nick to kawiaq.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Takich to na ulicy powinno się napierdalać profilaktycznie do nieprzytomnościTyp, który chodził po zmroku po mieście, prowokował ludzi, a później psikał ich gazem. Wyjątkowej klasy gnida, jego nick to kawiaq.
albo zabawa włodarzy: niedługo będą pewnie relacje z bunga bungaTakich to na ulicy powinno się napierdalać profilaktycznie do nieprzytomności
Takich to na ulicy powinno się napierdalać profilaktycznie do nieprzytomności
a potem jeszcze raz najebać, tak dla pewności, że pierwszy raz zadziałał jak należyI gazem po oczach !
![]()
Faktycznie chłop ma na nazwisko Le. Sądziłem, że to jakis skrót nazwiska mający nadać wydźwięk postaci. Coś jak kiedys Dawid Ambro(rzeczywiście ambroziak). Albo rob gryn(czyli robert gryń). Ale bym kisnął beke, jakby kelner teraz zaczął pierdolic o sporcie i namawiać na rewanż Wiewióra. A jakby rewanż skończył się ponownie wygraną Wiewiorki to KSW już by nigdy nie wyszło z dupy.Kto to jest ten Le? Jakiś Wietnamiec co sprzedaje mielonego kota w budzie?
Każdy ze średnio ogarnięta stójką i jakimś tam TDD rozwala Wiewiórkę w KSW, scenariusz mało prawdopodobny, ale chętnie zobaczyłbym wkurwionego kelnera XDFaktycznie chłop ma na nazwisko Le. Sądziłem, że to jakis skrót nazwiska mający nadać wydźwięk postaci. Coś jak kiedys Dawid Ambro(rzeczywiście ambroziak). Albo rob gryn(czyli robert gryń). Ale bym kisnął beke, jakby kelner teraz zaczął pierdolic o sporcie i namawiać na rewanż Wiewióra. A jakby rewanż skończył się ponownie wygraną Wiewiorki to KSW już by nigdy nie wyszło z dupy.
Co prawda chłop dopiero debiutuje w krs, ale faktycznie powinien być zdolny do wygrania ewantualnego rewanżu.Każdy ze średnio ogarnięta stójką i jakimś tam TDD rozwala Wiewiórkę w KSW, scenariusz mało prawdopodobny, ale chętnie zobaczyłbym wkurwionego kelnera XD
Jeb*ny cygan! Ha tfu!
Walka fajna i się sprzeda, ale w balonach bezsensu i do jednej bramki. W K-1 lub na małe rękawice byłoby dużo ciekawiej.
Myślałem,że Kawulscy się zajmą organizacją tej walki.
Weź Ty już Dżoana zajmij się swoimi dziećmi, bo wpierdalasz się wszędzie i myślisz, że wszystko umiesz, a jak poszłaś do jednego z tych talent show jako jurorka to cię wyjebali po chwili, bo nawet montowanie ujęć nic nie mogło zrobić z twoją głupotą i brakiem charyzmy.Aśka też chce dorobić z procentów.
![]()
"Chciałabym wejść w ten świat". Zaskakujące słowa Joanny Jędrzejczyk na temat freak-fightów
Joanna Jędrzejczyk przedstawiła swoje stanowisko dotyczące udziału w gali freak-fightowej. 36-latka wypowiedziała się na temat ewentualnego angażu przez którąś z organizacji. W czerwcu 2022 roku Joanna Jędrzejczyk zdecydowała się na zakończenie zawodowej kariery. Sportsmenka ogłosiła przejście...www.meczyki.pl
Nie mieszaj mnie do tego pato gówna...