Bezimienny
KSW Lightweight
Zobaczymy jak długo utrzymują ten zysk, chociaż konkurencji pewnie stopniał budżet...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zobaczymy jak długo utrzymują ten zysk, chociaż konkurencji pewnie stopniał budżet...
te freaki weszły w niebezpieczną fazę co widać po ostatniej gali Fame: nie rozwineli się zbytnio sportowo, ale zaczeli cholernie mocno kalkulować. Czyli ani dobrego poziomu sportowego ani jakiegoś frakowego spontanu w walce dzięki czemu były one ciekawsze.Czas zatrudnić McGregora. Siadłby ładnie, ex zawodowiec do tego zadymiarz, niszczylby na konfach. On po irlandzku, nasze gamonie po polsku i Bajlando.
te freaki weszły w niebezpieczną fazę co widać po ostatniej gali Fame: nie rozwineli się zbytnio sportowo, ale zaczeli cholernie mocno kalkulować. Czyli ani dobrego poziomu sportowego ani jakiegoś frakowego spontanu w walce dzięki czemu były one ciekawsze.
Zwłaszcza w walce Tańculi z Ferrarim było to widać.
Nie wiem: chyba by musieli zacząć płacić za każde skończenie w pierwszej minucie czy rundzie aby by skończyć z tymi decyzjami sędziowskimi...
zawody podnoszenia cieżarów, czy te siłowe dyscypliny jak rzut młotem czy pchnięcie kulą też tak szału nie robiąTylko wielkie chłopy się liczą.
![]()
Zasady - czeczeńskie centrum atletykiBłoński kolejna walka bez limitu czasowego. To że te freaki mają wyobraźnię wielkości ziarenka groszku to jedno ale że znajdują trenerów, którzy zgadzają się przygotowywać amatora do takiej walki: ah tyle mówienia o zasadach, że kasa nie jest najważniejsza...
To WCA to niezłe dno
Anzor: w Czeczeni grozi mi więzienie.Zasady - czeczeńskie centrum atletyki
Wybierz jedno
Nawet ostatni tekst do Artura Ostaszewskiego odnośnie tego, że chce on złożyć protest po walce Wikłacz-Przybysz pokazuje jaki z tego człowieka jest pospolity buc i cham.Anzor: w Czeczeni grozi mi więzienie.
Też Anzor: w WCA treningi maskotki Kadyrowa.
Mameda narracje też można wyśmiać na wiele sposobów...
Polska Walczącej wytatuowane i jakoś milczeli...
Świat Mma: bandyci, wariaci i hipokryci, którzy dla $ zrobią wszystko.
Często bez względu czy to zawodnicy, trenerzy, menadżerowie a promotorzy to już taka masa dziadostwa od Ksw po resztę, już mema "Panie Areczku" można zastąpić twarzą Kelnera. Boże ile jego tekstów to jest jakiś tani Januszex...
Na noże to wiadomo, że sobie radzi.Gwiazda main eventu KRS wraca
View attachment 78257
O kurwa rzadkie zdjęcie jednocyfrowej liczby IQGwiazda main eventu KRS wraca
View attachment 78257
To jest człowiek, który myśli, że jest nowoczesny myśląc, że dosłowne tłumaczenie z angielskiego na polski jest fajne "święte gówno" -nie to znaczy że ktoś jest niedouczony...Nawet ostatni tekst do Artura Ostaszewskiego odnośnie tego, że chce on złożyć protest po walce Wikłacz-Przybysz pokazuje jaki z tego człowieka jest pospolity buc i cham.
Już parafrazując od tego czy to słuszna decyzja czy nie, i czy sam werdykt jest ok czy nie (sprawa indywidualna) to jemu jako szefowi firmy, bo KSW to żadna federacja (a z duetu Kalwi i Levi żadni włodarze) po prostu nie wypada się odnosić w ten sposób.
Dla kogoś nie w temacie zostawiam link do artykułu:
![]()
âBardzo frajerski numer!â Martin Lewandowski krytycznie o menadżerze Przybysza po KSW 86 | MMAROCKS
Martin Lewandowski skrytykował zachowanie menadżera Sebastiana Przybysza, Artura Ostaszewskiego, który po walce na KSW 86 swojego podopiecznego z Jakubem Wikłaczem chce złożyć protest w sprawie wyniku pojedynku. Przypomnijmy, ten zakończył się remisem po technicznej decyzji po faulu w wykonaniu...www.mmarocks.pl
Pasternak zgrywał taka porządnego, a tu maska opadła.
Kto to kurwa jest bo mi sie ciągle przewija w soszjalach
Typ, który chodził po zmroku po mieście, prowokował ludzi, a później psikał ich gazem. Wyjątkowej klasy gnida, jego nick to kawiaq.Kto to kurwa jest bo mi sie ciągle przewija w soszjalach![]()