D
Deleted member 13171
Guest
Najman obalał chyba 3 razy do tego kopał
Nie wiem skąd wzięli tych sędziów, z jakiegoś śmietnika
Nie wiem skąd wzięli tych sędziów, z jakiegoś śmietnika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale spokojnie, to miała być walka full MMA. 5x3 a nie kurwa z parterem w klinczu pod siatką.no kurwa a widziales zasady, jak nie to po chuj sie prujesz lbie
Napisali, ze MMA chociaz nie wiem co im powiedzieli na odprawi ale sądząc po tym chlewie to mogli nic im nie powiedzieć.no kurwa a widziales zasady, jak nie to po chuj sie prujesz lbie
wedlug tych chujowych zasad kazde oparcie sie o te arene powinno byc przerywane a w walce frajeriego tak nie byloPruje to sie frajer na komendzie. Ale mordo, tu nie bylo 5x5 i mial byc boks. No jak obalasz w boksie to DQ normalna sprawa, chociaz zaleckiego za soccer kicka tez bym dyskwalifikowal.

15 sekund mieli, bo oparcie o basen to juz parter, aczkolwiek, kazdy poniosl konsekwencje tych chujowych zasad, to czemu frajerri mogl wiecejwedlug tych chujowych zasad kazde oparcie sie o te arene powinno byc przerywane a w walce frajeriego tak nie bylo![]()
chujowa arena z niejasnymi zasadamiGracek też dostał kolano w parterze i sędzia nic nie widział. Mega gówna.
pastebin /5M85ytrnKurwa nie widziałem walk gracek vs Anal.
Gracek vs Płetwal, Gracek vs Alberto i frajeri vs Żozef.
Ma ktoś może linka do jakich Twitterowi czy innych tiktokow YouTube żeby to zobaczyć?
Jaki boks? Rozmawiamy o walce labrygasa. Było 5x3 palec mi się omsknal.Pruje to sie frajer na komendzie. Ale mordo, tu nie bylo 5x5 i mial byc boks. No jak obalasz w boksie to DQ normalna sprawa, chociaz zaleckiego za soccer kicka tez bym dyskwalifikowal.