Wyniki FAME 24: Underground – wyniki gali

Najman obalał chyba 3 razy do tego kopał

Nie wiem skąd wzięli tych sędziów, z jakiegoś śmietnika

no kurwa a widziales zasady, jak nie to po chuj sie prujesz lbie
Napisali, ze MMA chociaz nie wiem co im powiedzieli na odprawi ale sądząc po tym chlewie to mogli nic im nie powiedzieć.

Open [MMA]: Michał "Wampir" Pasternak pokonał Denisa Labrygę przez dyskwalifikację (nielegalne kolano) w rundzie pierwszej

Pruje to sie frajer na komendzie. Ale mordo, tu nie bylo 5x5 i mial byc boks. No jak obalasz w boksie to DQ normalna sprawa, chociaz zaleckiego za soccer kicka tez bym dyskwalifikowal.

Pruje to sie frajer na komendzie. Ale mordo, tu nie bylo 5x5 i mial byc boks. No jak obalasz w boksie to DQ normalna sprawa, chociaz zaleckiego za soccer kicka tez bym dyskwalifikowal.
wedlug tych chujowych zasad kazde oparcie sie o te arene powinno byc przerywane a w walce frajeriego tak nie bylo :fjedzia:

Kurwa nie widziałem walk gracek vs Anal.
Gracek vs Płetwal, Gracek vs Alberto i frajeri vs Żozef.

Ma ktoś może linka do jakich Twitterowi czy innych tiktokow YouTube żeby to zobaczyć?

wedlug tych chujowych zasad kazde oparcie sie o te arene powinno byc przerywane a w walce frajeriego tak nie bylo :fjedzia:
15 sekund mieli, bo oparcie o basen to juz parter, aczkolwiek, kazdy poniosl konsekwencje tych chujowych zasad, to czemu frajerri mogl wiecej

Kurwa nie widziałem walk gracek vs Anal.
Gracek vs Płetwal, Gracek vs Alberto i frajeri vs Żozef.

Ma ktoś może linka do jakich Twitterowi czy innych tiktokow YouTube żeby to zobaczyć?
pastebin /5M85ytrn

Jaki boks? Rozmawiamy o walce labrygasa. Było 5x3 palec mi się omsknal.

Prędzej za tego sokera mozna dyskwalifikować znając historię tego zawodnika, niż za obalenie, bo w takim przypadku Tomek powinien 5 razy być zdyskwalifikowany jak wąchał jaja Orzełkowi.

O kurwa ale podłączenie na strife w ostatniej sekundzie drugiej rundy, gdyby nie gong to byłoby już po walce.
Chłop poszedł spać na sztywno, powinno być po walce.

Back