zielony666
Vale Tudo Open
Z Simko mocno epicka historia, oszukali go na wypłacie to zamiast się podłożyć w pierwszej rundzie to Najmana w pierwszej ciężko znokautował.TRYLOGIA Z PETEREM SIMKO !! Domy na Simko
Nigdy nie wk... journeymana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Z Simko mocno epicka historia, oszukali go na wypłacie to zamiast się podłożyć w pierwszej rundzie to Najmana w pierwszej ciężko znokautował.TRYLOGIA Z PETEREM SIMKO !! Domy na Simko
Zebrali już na haracz dla Strumyków?
Ty ale co to kurwa za jakieś sugestie Ty?Wg Boxdela Fame 24 sprzedał się bardzo dobrze.
Jeśli to prawda z tym ppv to ff stoją mocno i szok , niedowierzanie że taki kał ludzie kupują.
Z tego co mnie pamięć nie myli, to oglądałem tą galę w tv. Piękne czasyZ Simko mocno epicka historia, oszukali go na wypłacie to zamiast się podłożyć w pierwszej rundzie to Najmana w pierwszej ciężko znokautował.
Nigdy nie wk... journeymana.

Obejrzymy to jeszcze raz: te kocie ruchy, dynamika, szybkość Najmana...Z tego co mnie pamięć nie myli, to oglądałem tą galę w tv. Piękne czasy![]()

Obejrzymy to jeszcze raz: te kocie ruchy, dynamika, szybkość Najmana...
... grupę inwalidzką mógłby za to dostać

Ale to trzeba mieć odwagę aby po takiej walce nadal wychodzić do ringu: Najman jest hardcoremSimko - Jakby nie ludzie z widowni, to nie miał by kto mu wody podać w przerwie między rundami![]()