Wyniki FAME 24: Underground – wyniki gali

MMARocks.pl

Cohones4Life
MMARocks
FAME24.jpg

8 lutego o godzinie 19:30 w Warszawie odbyła się gala FAME 24: Underground, podczas której kibice zobaczyli jedenaście pojedynków.

Podczas wydarzenia doszło do ośmioosobowego turnieju, w którym udział wzięli między innymi Marcin Wrzosek, Gracjan Szadziński i Piotr Hallmann.

Oprócz tego na gali pojawili się między innymi Michał Pasternak, Denis Labryga czy Amadeusz Roślik.

Wyniki gali:

Walka wieczoru:

Finał turnieju Underground Championship

Open [Underground MMA]: Alberto Simao pokonał Gracjana "Gracka" Szadzińskiego przez nokaut (kopnięcie na korpus) w rundzie pierwszej

Karta główna:

79,0 kg [Boks, małe rękawice]: Jose "Josef Bratan" Simao pokonał Amadeusza "Ferrariego" Roślika przez dyskwalifikację (nielegalne sprowadzenie) w rundzie pierwszej
Open [MMA]: Michał "Wampir" Pasternak pokonał Denisa Labrygę przez dyskwalifikację (nielegalne kolano) w rundzie pierwszej

Półfinały turnieju Underground Championship
Open [Underground MMA]: Gracjan "Gracek" Szadziński pokonał Piotra "Niebieskiego Samuraja" Hallmanna jednogłośną decyzją sędziów
Open [Underground MMA]: Alberto Simao pokonał Oskara Wierzejskiego przez nokaut (wysokie kopnięcie) w rundzie pierwszej

Open [Boks, małe rękawice]: Artur "Orzeł Biały" Binkowski pokonał Tomasza "Tomka" Majewskiego jednogłośną decyzją sędziów

Ćwierćfinały turnieju Underground Championship
Open [Underground MMA]: Denis "Bad Boy" Załęcki pokonał Piotra "Niebieskiego Samuraja" Hallmanna niejednogłośną decyzją sędziów
Open [Underground MMA]: Gracjan "Gracek" Szadziński pokonał Alana Kwiecińskiego przez techniczny nokaut (uderzenia w parterze) w rundzie pierwszej
Open [Underground MMA]: Alberto Simao pokonał Krzysztofa "Malichę" Maliszewskiego przez nokaut (kopnięcie na korpus) w rundzie pierwszej
Open [Underground MMA]: Marcin "Polish Zombie" Wrzosek pokonał Pawła "Tyboriego" Tyburskiego jednogłośną decyzją sędziów

Open [Underground MMA]: Oskar Wierzejski pokonał Bartosza Szachtę przez techniczny nokaut (uderzenia w parterze) w rundzie pierwszej

Last edited by a moderator:
Kasjusz moze i ma połowę gówno-spam postów ale ty masz wszystkie we frikach i strugasz durnia po raz kolejny. Możesz wracać pod różnymi nickami i tak zawsze się zdradzisz :kis:
Elo zjebie, to moj ostatni komentarz w twoją stronę.

Nie jestem żelaznym. Konto założyłem na rzecz freak fightow i nie zamierzam się tego wstydzić. Nie będę pisał w zawodowym MMA, bo od dłuższego czasu go nie oglądam. Jestem świeżo po rzuceniu piłki nożnej po dekadach, więc FF to obecnie mój temat numer 1 i tak szczerze jedyny w około sporcie, którym dziś żyje. Chyba mam prawo skoro istnieją tu takie działy.

Nie jestem żelaznym. Konto założyłem na rzecz freak fightow i nie zamierzam się tego wstydzić. Nie będę pisał w zawodowym MMA, bo od dłuższego czasu go nie oglądam. Jestem świeżo po rzuceniu piłki nożnej po dekadach, więc FF to obecnie mój temat numer 1 i tak szczerze jedyny w około sporcie, którym dziś żyje. Chyba mam prawo skoro istnieją tu takie działy.
I pomyśleć, że też masz prawa wyborcze...

A robi ruch w wymarłym temacie :cmgkeepgoing:

Akurat Freak Mma nie jest takie wymarłe tylko od kiedy poszły bloki na restrimy ciężko aby tematy gal robiły jak kiedyś nawet 800 -1000 postów, bo ludzie nie mają jak oglądać walk. I wszyscy dopiero po 15-18 oglądają na zapisach lub ściągają z torrentów.

W końcu zrobili mięsiste walki zamiast żelków. PPV już kupione i Fame będzie oglądany.
Niby tak, ale mogę się założyć, że większość tych walk skończy się jakaś kontrowersja, szybkim przerwaniem albo przechodzoną runda lub symulowaniem kontuzji. Wielokrotnie jak nadrabiałem te gale i widziałem jak ktoś się przewracał cała rundę bez ciosu albo poddawał się po minucie ze zmęczenia to cieszyłem się, że mimo wszystko tego nie wykupiłem. :fjedzia:

Last edited:
Podczas Fame 24 będzie freestyle tych o to Panów moje zainteresowanie tą galą jeszcze bardziej wzrosło. Tak się robi friki proszę państwa.

1739018365587.jpeg

Back