Siedem
NoLife FC
FighterXDDDD

A później wyskakuje morda chłopca krzywdzonego w gimnazjum.
A na koniec jest PRZEPRASZAM KOŁCZ, KURWA PRZEPRASZAM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
FighterXDDDD

Ja też mam górki na piszczelach dlatego od momentu gdy zrobił mi się odprysk to pierdole takie techniki, wolę na luźno przyjąć i oddać, ale to wiadomo że kwestia szkolenia.Ja mam pełno na obu piszczelach takich zgrubień tylko małych od właśnie blokowania i kopania piszczel w piszczel czasami. Ja się nauczyłem blokować, bo lubię być na chodzie następnego dnia, a to jest w sumie najgorszy dzień, przy mocno okopanym udzie.
znam temat, kilka razy dalem sie okopac i jakies zapalenie miesnia bylo, przejebany bol. Od rodzinnego dostalem leki i przeszlo, ale nigdy sie juz nie dalem tak okopac bez regeneracji.Ja mam pełno na obu piszczelach takich zgrubień tylko małych od właśnie blokowania i kopania piszczel w piszczel czasami. Ja się nauczyłem blokować, bo lubię być na chodzie następnego dnia, a to jest w sumie najgorszy dzień, przy mocno okopanym udzie.
W każdym poście mnie wyzywasz, gaszę cię argumentami kiepie, no i postów po pierwszym zdaniu nadal nie czytam.Idioto, nie dość, że nie rozumiesz, że na tej arenie ściana=parter i nie ma legalnych kopnięć na głowę w tej pozycji, to teraz jeszcze sie okazuje, że nie rozumiesz blokowania low kicków piszczelem?![]()
Serio, jak kapitan ameryka.Tak sie zastanawiam, na jakich środkach poleciał Hallman, że ma taki płaszcz mięsinnowy i te barki jak z komiksów
Niby tak, ale mogę się założyć, że większość tych walk skończy się jakaś kontrowersja, szybkim przerwaniem albo przechodzoną runda lub symulowaniem kontuzji. Wielokrotnie jak nadrabiałem te gale i widziałem jak ktoś się przewracał cała rundę bez ciosu albo poddawał się po minucie ze zmęczenia to cieszyłem się, że mimo wszystko tego nie wykupiłem.![]()

Chyba jednak miała.Nigdy w życiu żadna gala frikowa nie miała więcej postów niz KSW i UFC
Ja tutaj jestem na każdej gali KSW i UFC
I bardzo kurwa dobrze bo za bardzo tam kozaczył pomijając już to że w ogóle nie pasuje do freakówGala słabiutka. Szkoda Labrygasa, bo pięknie zgasił plastusia w pozycji stojącej.

Plus tej gali może Najmany Ferrari i Kwiecinski na stałe wylecą z FF, a stypiarz Wrzosek przymusowo wyleci z FF, bo w tych nudnych frikach jak nie będzie jakiś wydarzeń to oni tu do 70 będą siedzieć.
Alberto na palę bijący łów kicki wszystkich pokończył.
FF to kompromitacja zawodowców.
Mogę dać mu numer do takiej ekipy co dobrze ściągają należności i ponoć nawet nie bijąNo i niestety, tak jak kilku się spodziewało.
View attachment 120860
Chujowe gry, chujowe nagrody, no ale jednak to nie w tym przypadku. Powinien normalnie ścigać finansowo fame i modela za tę akcję.

Niby można się śmiać, że to głupi freak zrobił głupotę, ale skoro nawet Mamed w walce bokserskiej obalił Adamka mimo, że oburzał się na pytanie czy nie będzie go kusiło aby to zrobić to...No i niestety, tak jak kilku się spodziewało.
View attachment 120860
Chujowe gry, chujowe nagrody, no ale jednak to nie w tym przypadku. Powinien normalnie ścigać finansowo fame i modela za tę akcję.
prawdaKiedyś pisali, że ten Malicha to coś faktycznie znaczył w Zgorzelcu - to prawda czy farmazon? No bo tutaj to się zaprezentował słabiutko.
No ja pamiętam tylko, że coś takiego pisali - ale brałem na to dużą poprawkę
Teraz Gala w Częstochowie to.na bank Najman zawalczy
Miałeś rację. Parodysta wraca.
Jeśli już Daro Lew zaczepia Kwiecińskego to chyba wszyscy w Famemma się skumali, że to jest parodysta poziomu Najmana.
@Patrosixxx mordo, to by nic nie dało i tak. Nawet jakbyś wygrał to nie dało by nic. Nie ma co walczyć z wiatrakami, jak w weekend UFC będzie.Przeciez Daro Lew to mega kot. Mial propozycje z DWCS ale mu sie nie oplaca.

Jedyne co dobre mógłby zrobić Bydlak Tusk przed śmiercią to zdelegalizować to gówno.
.