Wyniki FAME 24: Underground – wyniki gali

Idioto, nie dość, że nie rozumiesz, że na tej arenie ściana=parter i nie ma legalnych kopnięć na głowę w tej pozycji, to teraz jeszcze sie okazuje, że nie rozumiesz blokowania low kicków piszczelem? :korwinlaugh:

Ja mam pełno na obu piszczelach takich zgrubień tylko małych od właśnie blokowania i kopania piszczel w piszczel czasami. Ja się nauczyłem blokować, bo lubię być na chodzie następnego dnia, a to jest w sumie najgorszy dzień, przy mocno okopanym udzie.
Ja też mam górki na piszczelach dlatego od momentu gdy zrobił mi się odprysk to pierdole takie techniki, wolę na luźno przyjąć i oddać, ale to wiadomo że kwestia szkolenia.

Ja mam pełno na obu piszczelach takich zgrubień tylko małych od właśnie blokowania i kopania piszczel w piszczel czasami. Ja się nauczyłem blokować, bo lubię być na chodzie następnego dnia, a to jest w sumie najgorszy dzień, przy mocno okopanym udzie.
znam temat, kilka razy dalem sie okopac i jakies zapalenie miesnia bylo, przejebany bol. Od rodzinnego dostalem leki i przeszlo, ale nigdy sie juz nie dalem tak okopac bez regeneracji.

Idioto, nie dość, że nie rozumiesz, że na tej arenie ściana=parter i nie ma legalnych kopnięć na głowę w tej pozycji, to teraz jeszcze sie okazuje, że nie rozumiesz blokowania low kicków piszczelem? :korwinlaugh:
W każdym poście mnie wyzywasz, gaszę cię argumentami kiepie, no i postów po pierwszym zdaniu nadal nie czytam.
W realu byś do knagi klękał a nie wyzywał jak wielki wirażka przez kable.

No i niestety, tak jak kilku się spodziewało.
Screenshot_2025-02-09-04-38-40-249_com.instagram.android.jpg

Chujowe gry, chujowe nagrody, no ale jednak to nie w tym przypadku. Powinien normalnie ścigać finansowo fame i modela za tę akcję.

Zajebiste są te różne zasady co galę. Tam nawet sędziowie nie ogarniają tego i każdy jak chce sędziuje, a potem wychodzi z tego jeden wielki stolec. Jeden nie może kolanem w klinczu uderzyć, inny dostaje natychmiastowe DQ za obalenie, inny próbuje soccer kicków i nawet nikt mu uwagi nie zwraca. No i największy absurd: podpieranie ściany jako parter :DC:
Jak dobrze, że jest Twitter to nie muszę na to gówno wiele czasu marnować

Niby tak, ale mogę się założyć, że większość tych walk skończy się jakaś kontrowersja, szybkim przerwaniem albo przechodzoną runda lub symulowaniem kontuzji. Wielokrotnie jak nadrabiałem te gale i widziałem jak ktoś się przewracał cała rundę bez ciosu albo poddawał się po minucie ze zmęczenia to cieszyłem się, że mimo wszystko tego nie wykupiłem. :fjedzia:

Jako podsumowanie tej gali mogę tylko zacytować samego siebie. Tam zawsze mimo pozornie ciekawie zestawionych pojedynków jest masa kontrowersji przez dziwne zasady, fatalne sedziowanie i brak serca do walki większości uczestników.

Dlatego nigdy tego nie kupuje i oglądając kolejnego dnia urywki tych walk tylko się w tym utwierdzam, że dobrze zrobiłem.:frankapprove:

Okazuje się, że Żelki dłużej wytrzymują podczas walki niż Prawilniacy, a "dziennikarki" kręcące się wokół freaków to ameby umysłowe.

Czyli podsumowując:
-Denis wali soccer kicka i nawet nie odejmują mu punktów.
- labryga wali kolano na łeb"w parterze" od razu dyskwalifikacja
- makumba wali kolano na łeb "w parterze" wygrywa cały turniej.

Plus tej gali może Najmany Ferrari i Kwiecinski na stałe wylecą z FF, a stypiarz Wrzosek przymusowo wyleci z FF, bo w tych nudnych frikach jak nie będzie jakiś wydarzeń to oni tu do 70 będą siedzieć.

Alberto na palę bijący łów kicki wszystkich pokończył.:jjsmile:

FF to kompromitacja zawodowców.

Plus tej gali może Najmany Ferrari i Kwiecinski na stałe wylecą z FF, a stypiarz Wrzosek przymusowo wyleci z FF, bo w tych nudnych frikach jak nie będzie jakiś wydarzeń to oni tu do 70 będą siedzieć.

Alberto na palę bijący łów kicki wszystkich pokończył.:jjsmile:

FF to kompromitacja zawodowców.

Teraz Gala w Częstochowie to.na bank Najman zawalczy

Jeszcze co do sytuacji Ferrari bo tam widzę była zażarta dyskusja wczoraj. Popieram decyzję sędziego. Ten kretyn nadal by obalał, bo on jak ma trudniejszego rywala, który może go naruszyć zawsze unika walki. Jedyny wyjątek to Wiewiór.

Nigdy nie zrozumiem mega hypu na tego gościa w FF. Jedna z nudniejszych postaci galowo w tym uniwersum. Ciągle się zastanawiam czy większy fenomen jest dawania walk Ferrari czy Najmanowi.

Cholera zapomniałem o Fame, a pierwszy raz od dawna chciałem obejrzeć sobie streama dla Binkowskiego. Dzisiaj znalazłem wszystkie walki oprócz tej.
Jak tam Tomasz? Przeżył walkę?

No i niestety, tak jak kilku się spodziewało.
View attachment 120860

Chujowe gry, chujowe nagrody, no ale jednak to nie w tym przypadku. Powinien normalnie ścigać finansowo fame i modela za tę akcję.
Niby można się śmiać, że to głupi freak zrobił głupotę, ale skoro nawet Mamed w walce bokserskiej obalił Adamka mimo, że oburzał się na pytanie czy nie będzie go kusiło aby to zrobić to...

Wrzosek się rozpisał o tej stracie wygrania historycznego turnieju Fame jakby walczył na jakimś historycznym turnieju o losach świata.

Jak ja kocham te upodlanie się zawodowców w FF:jarolaugh::DC:

Jeśli już Daro Lew zaczepia Kwiecińskego to chyba wszyscy w Famemma się skumali, że to jest parodysta poziomu Najmana.

Jedyne co dobre mógłby zrobić Bydlak Tusk przed śmiercią to zdelegalizować to gówno.

.

Przecież sytuacja z media roomem i pobicie Apteki z Muranem na Primemma 11 pokazało, że delegalizacja FF to pic na wodę. Długo lepszej sytuacji nie będzie.

Dalej wierzcie w te swoje Bożki z sejmu co za ogólniki trzepią 20 k i w większości są bez zadnych szkół jak Bosaki i reszta ferajny.

Back