Euro 2012

Ten ?

z7186675X,Brzuch-Macieja-Iwanskiego--pilkarza-Legii-Warszawa.jpg

jołk of course :]

Jak Borek jest to też się pewnie przy najblizszej okazji pochwali, bo nie wierzę żeby w takiej sytuacji o tym nie powiedział.

może założymy kółko różańcowe :-)

porównanie tego meczu do Gran Derbi jak najbardziej uzasadnione, dziwnie mi się to ogląda jako kibic Realu, ale liczę na Portugalczyków.

Krystyna w przerwie sieknie jeszcze z 1500 brzuszków bo pewnie normy 3 tysi jeszcze nie wyrobił ... wiara we mnie duża, strzlić on gola musi :}

Po 90 minutach nasunął mi się jeden wniosek ... jordi alba to gracz stworzony do gry w Barcelonie :-)

a tymczasem w studio TVP Szaranowicz postawił tezę "Ronaldo zabrakło spokopku Messiego ..."

albo mam zrypaną psychikę albo ... nie to jednak psychika

fascynujący mecz, hiszpania przechodzi już dalej nawet nie strzelając bramek. liczę na niemców bo już mam dosyć tak marnej piłki.

szkoda mi portugalczyków, fakt, ze bylem na treningu i widzialem tylko dogrywke ale generalnie ga hiszpanów na tym turnieju do mnie nie trafia i mam nadzieję, ze w finale najpewniej niemcy ich wyklepią

Gra Hiszpani zaczyna być znośną dopiero w momencie wprowadzenia szybkich skrzydłowych, Navasa i Pedro, zgadzam się, że w dogrywce pokazała więcej. Ale ich gra w regulaminowym czasie była dramatycznie nudna, zresztą jak zwykle.. Wielka szkoda Portugalii, i tak jeszcze gdybając, myślę, że jeśli Meireles zagrałby w 90 minucie w tempo do Ronaldo to dogrywki by nie było.

kiedys sie mowilo, ze hiszpania grala pieknie jak nigdy, a przegrywa jak zawsze

teraz mozna by powiedziec, ze stwierdzenie to odwrocilo sie o 180 stopni ;]

Back