mewson
EFC Africa Light Heavyweight
Tak w ogóle to z WCA właścicielX-lab, biowell i inne![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak w ogóle to z WCA właścicielX-lab, biowell i inne![]()

Mordzia jak forma????? myslalem ze juz sie przestales tutaj udzielac ale dobrze wiedziec ze zyjesz!!!!Tak w ogóle to z WCA właściciel![]()
Ja wlasnie porobilem i takie se, tesc nisko w widelkach, ale tych nizszych. Za to prolka ponad widelkami. Btw ile dziennie spozywasz bialka, bo ja po wypadku wszedlem zaczalem dobiac do 300g dziennie przy wadze 100 kg. Wiem, ze zaraz mnie ktos zjebie, ze szkoda nerek.
Dużo Omegi 3 + ashwaganda.
Też tyle wpierdalam na redukcji, aktualnie szczupak ~100kg na czczo. Dopóki mnie taka dieta nie męczy i wyniki są dobre, to raczej to tylko pomaga utrzymać lepszy skład ciała.
Ostatnio słuchałem wywiadu gościa od kulturystyki z GSP na temat diety. Mówił o jakichś nowych badaniach, które obalają mit o tym, że np: 100g białka w jednym posiłku może się nie przyjąć.Może i tak, ciężko powiedzieć cholera. Jak człowiek o tym czyta zbyt dużo to najzwyczajniej głupieje. Nigdzie natomiast nie porusza się tematu pełnego strawienia takiej ilości budulca, bo organizm żyje z tego co strawi a nie z tego co zje, dlatego duży odsetek ludzi z siłowni ma problemy z jelitami, jedzą zbyt dużo w stosunku do swojego poziomu trawienia. No ale nikt tego nie bada, nie ma żadnych wniosków, temat pomijany
Obecnie to nawet ciężko mi powiedzieć ile jem białka
Ostatnio słuchałem wywiadu gościa od kulturystyki z GSP na temat diety. Mówił o jakichś nowych badaniach, które obalają mit o tym, że np: 100g białka w jednym posiłku może się nie przyjąć.
Nie będę zaznaczał, bo polecam odsłuchać całe. Widać, że dwóch gości z innych dyscyplin, ale z mega doświadczeniem.
Wiesz może co suplementować żeby bicek urósł![]()
![]()

Z takim bickiem

i amputacjami posladów.. takze no.Badania. Małe dawki. Badania. Kontrola. Badania. I tak w kółko.Przymierzam sie do wejscia na bombe...
nie w celu nabicia Bóg wie jak mieśniem, ale ze wzgledu glownie na regeneracje... zawsze bylem zwierzeciem jesli o to chodzi a juz czuje po 30 ze nie jest tak jak bylo, jakbym chcial.
Jak byscie to ugryzli? @Siwy25_1 (chuj) juz mnie nastraszyl cystamii amputacjami posladów.. takze no.

Teraz się śmiejesz, wtedy to inaczej brzmiało....Badania. Małe dawki. Badania. Kontrola. Badania. I tak w kółko.
Dupa nie szklanka, jak się ropniak zrobi to igłę wbijesz, ropę spuścisz może zakażenia nie będzie i jazda w udo.
![]()

No ja kolesiowi spuszczałem ropę z poślada także wiem jak to wygląda. Dlatego ja robię strzały w 4 różne miejsca, żeby uniknąć na sobie tej wątpliwej przyjemności.Teraz się śmiejesz, wtedy to inaczej brzmiało....
![]()

Jakie?No ja kolesiowi spuszczałem ropę z poślada także wiem jak to wygląda. Dlatego ja robię strzały w 4 różne miejsca, żeby uniknąć na sobie tej wątpliwej przyjemności.
Teraz już mogę się śmiać.
![]()

Lewy poślad, prawy poślad, lewe udo, prawe udo. I od nowa rotacja.Jakie?![]()

Iść do pielęgniarki i powiedzieć że będę bił teścia.. jak bić w udo?Lewy poślad, prawy poślad, lewe udo, prawe udo. I od nowa rotacja.
Z tym, że w uda to niech Ci najpierw pielęgniarka zrobi i pokaże, bo większość ludzi po pierwszym strzale w udo przez tydzień jest inwalidami![]()

Iść do pielęgniarki i powiedzieć że będę bił teścia.. jak bić w udo?
![]()
Nagraj mi filmik i wyślijView attachment 144905
Poszukaj na necie jest pewnie gdzieś poradnik dla studentek pielęgniarstwa. Tam jest wszystko na ten temat.

Dwóch moich znajomych i to nie amatorów wylądowało w szpitalu po strzałach w udo.Lewy poślad, prawy poślad, lewe udo, prawe udo. I od nowa rotacja.
Z tym, że w uda to niech Ci najpierw pielęgniarka zrobi i pokaże, bo większość ludzi po pierwszym strzale w udo przez tydzień jest inwalidami![]()
Ja to jak kiedyś leciałem, to właśnie tylko po udach biłem, potem zacząłem nieco sprawdzać, że np. w klatkęDwóch moich znajomych i to nie amatorów wylądowało w szpitalu po strzałach w udo.
No to nie są zabawki. Trzeba się liczyć z konsekwencjami.Dwóch moich znajomych i to nie amatorów wylądowało w szpitalu po strzałach w udo.
Nagraj mi filmik i wyślij![]()
ja kolesiowi spuszczałem
Git, od razu wykup sobie masaże, drenaż limfatyczny, fizjo zapewnePrzymierzam sie do wejscia na bombe...
nie w celu nabicia Bóg wie jak mieśniem, ale ze wzgledu glownie na regeneracje... zawsze bylem zwierzeciem jesli o to chodzi a juz czuje po 30 ze nie jest tak jak bylo, jakbym chcial.
Jak byscie to ugryzli? @Siwy25_1 (chuj) juz mnie nastraszyl cystamii amputacjami posladów.. takze no.
bo jak Ci się zrosty porobią na skórze a powięź się usztywni to będziesz chodził jak te wszystkie kwadraciaki z aptekiWystarczy zmieniać miejsca i robić strzały po ciepłej kąpieli.Git, od razu wykup sobie masaże, drenaż limfatyczny, fizjo zapewnebo jak Ci się zrosty porobią na skórze a powięź się usztywni to będziesz chodził jak te wszystkie kwadraciaki z apteki

Pod warunkiem, że pielęgniarka rzeczywiście chce się z Tobą wykąpaćWystarczy zmieniać miejsca i robić strzały po ciepłej kąpieli.
![]()
Na spokojnie 200mg co 3-4 dni i zwiększać czy trzymać?Badania. Małe dawki. Badania. Kontrola. Badania. I tak w kółko.
Ty nie bijesz?Git, od razu wykup sobie masaże, drenaż limfatyczny, fizjo zapewnebo jak Ci się zrosty porobią na skórze a powięź się usztywni to będziesz chodził jak te wszystkie kwadraciaki z apteki
Brawler tylko biję ludzi, jak wybitnie się prosząTy nie bijesz?
Brawler tylko biję ludzi, jak wybitnie się proszą

zalatw sobie tescia aptecznego i wal na poczatek ampulke co 5 dni. Fajnie dziala na laika.Na spokojnie 200mg co 3-4 dni i zwiększać czy trzymać?