Siwy25_1
UFC Light Heavyweight
Premie są dobre, ale moja baba lepsza.Siwy to bierze tylko na wyjazdy, żeby mu się nie chciało robić przerw na ‚negocjacje’ z jagodziankami i tracić premii![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Premie są dobre, ale moja baba lepsza.Siwy to bierze tylko na wyjazdy, żeby mu się nie chciało robić przerw na ‚negocjacje’ z jagodziankami i tracić premii![]()

Gdzie znaleźć taką złotą kobietę...?Premie są dobre, ale moja baba lepsza.
![]()

Gdzie znaleźć taką złotą kobietę...?
![]()

Dasz linka do kudzu które zakupiłeś?Kudzu zajebiste. Muszę doczytać czy można cały rok suplementować, bo kończy mi się pierwsze opakowanie.
Baku Baku czeka, aż wrócę z Francji.
Koleszka mi przygotował pakiet i upiekł ciastka.![]()
Funkcjonuje, czuje sie dobrze... ale skoro moge czuc sie lepiej i dzialac wiecej to dlaczego nie?Nierozumiem was, serio potrzebujecie tylu wspomagaczy żeby funkcjonować i czuć się dobrze?![]()
Funkcjonuje, czuje sie dobrze... ale skoro moge czuc sie lepiej i dzialac wiecej to dlaczego nie?

na razie to musze sie wbic na krzywy do fizjo bo znowu mnie napierdalaja plecyW końcu będziesz musiał z tego zejść i co wtedy? Doraźnie polecam spróbuj morsowania![]()

Będę na dniach zamawiał to wrzucę linka w dobrej cenie.Dasz linka do kudzu które zakupiłeś?
Idz zajeb blokadę i po robocie.na razie to musze sie wbic na krzywy do fizjo bo znowu mnie napierdalaja plecy![]()
nigdy tego nie rob Mordo... ludzie swoje kolana potracili przez blokady bo napierdalali a stan zwyrodnieniowy sie poszerzal a pozniej tylko proteza.Idz zajeb blokadę i po robocie.
Coś poważnego czy ból od nieróbstwa?na razie to musze sie wbic na krzywy do fizjo bo znowu mnie napierdalaja plecy![]()
Coś poważnego czy ból od nieróbstwa?

Nie no serio pytam
Rozjebany kregoslup s5l1 a teraz to mi w piersiowym znowu sie przestawiloNie no serio pytam
Rozjebany kregoslup s5l1 a teraz to mi w piersiowym znowu sie przestawilo
Nie jestem specjalistą
A roboty i tak brakFunkcjonuje, czuje sie dobrze... ale skoro moge czuc sie lepiej i dzialac wiecej to dlaczego nie?

A Ty Koksie czym sie zajmujesz?A roboty i tak brak![]()
Teraz? Siedzę na el quattroA Ty Koksie czym sie zajmujesz?

Teraz? Siedzę na el quattro![]()
To mnie kurwiu do roboty napierdalasz a sam na wolnym siedzisz!Po co te nerwy?

Ja tylko do końca świąt i wracamTo mnie kurwiu do roboty napierdalasz a sam na wolnym siedzisz!![]()

Tylko żonie przy garach pomóż....Ja tylko do końca świąt i wracam![]()

My święta zawsze na cwaniakaTylko żonie przy garach pomóż....![]()

My święta zawsze na cwaniaka
Jeździmy do mojej rodziny lub do jej rodziców, wiec w kuchni czysto![]()
Czyli pracujący, ALE…My święta zawsze na cwaniaka
Jeździmy do mojej rodziny lub do jej rodziców, wiec w kuchni czysto![]()

Poza tym że nie pale to wszystko się zgadzaCzyli pracujący, ALE…
tu wpadnie l4,
tam wolne przed weekendem,
środa to już prawie piątek,
w poniedziałek zajebany po weekendzie czyli aby przeżyć,
4 przerwy na kawę
3 na sranie
i znowu 4 na szluga…
Nawet w święta nie gotuje
No ku*wa pracownik roku!
![]()

Kto nie sra w pracy niech pierwszy rzuci kamieniem.3 na sranie
Kiedyś mógłbym, bo przez ponad rok nie stałem w robocie, aż mnie tak przycislo że musiałem ...Kto nie sra w pracy niech pierwszy rzuci kamieniem.