Roshi
Roshi
Jaka fakturę?Już Ryt miał miał sprawę zakładać. Na fakturę od zielonego też czekam![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jaka fakturę?Już Ryt miał miał sprawę zakładać. Na fakturę od zielonego też czekam![]()
![]()

Właśnie kurwa nie wiemJaka fakturę?![]()

No bycie debilem na zdrowie ci nie wychodzi.dyskryminowanie osoby z powodu jej choroby (np. depresji) lub posiadania grupy inwalidzkiej jest znieważeniem
zadławicie się tą żółcią, kwestia czasu

Spokojnie się znajdzie 5 osób którym groziłeś pobiciem więc szykuj się na 15 w celi w roli grażyny dla wspolosadzonych.Wyzywanie, poniżanie czy dyskryminowanie osoby z powodu jej choroby (np. depresji) lub posiadania grupy inwalidzkiej jest znieważeniem (art. 216 Kodeksu karnego), a jeśli ma charakter uporczywy – nękaniem.
zadławicie się tą żółcią, kwestia czasu

Fakturę za sprzedanie do Gwozdzia po tym jak rozsiewał toksynę na jego temat na Cohones?Właśnie kurwa nie wiem
Tak mnie straszył po tym jak Gwozdziu zobaczył co wypisywał na niego na forumku.
No bycie debilem na zdrowie ci nie wychodzi.
![]()

Fakturę za sprzedanie do Gwozdzia po tym jak rozsiewał toksynę na jego temat na Cohones?
![]()

Tylko Złomiarz w Elblągu może rozstrzygnąć kto ma rację...Spokojnie się znajdzie 5 osób którym groziłeś pobiciem więc szykuj się na 15 w celi w roli grażyny dla wspolosadzonych.
Tak jak mówiłem kto mieczem wojuje od miecza ginie.
Art. 190. [Groźba karalna]
§ 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub na szkodę osoby dla niej najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w osobie, do której została skierowana lub której dotyczy, uzasadnioną obawę, że będzie spełniona,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3
Smaruj dupę cebulą i powodzenia przed sądem
Niestety u ciebie istnieje uzasadniona obawa że groźba zostanie spełniona bo jesteś cpunem i ja się autentycznie ciebie boję więc mówiąc krótko, masz przejebane narkomanie.

mow że @hatemenow dał mu hajs na kryształNic takiego nie było! @hatemenow nie wysyłał żadnych pieniędzy...

Spokojnie się znajdzie 5 osób którym groziłeś pobiciem więc szykuj się na 15 w celi w roli grażyny dla wspolosadzonych.
Tak jak mówiłem kto mieczem wojuje od miecza ginie.
Art. 190. [Groźba karalna]
§ 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub na szkodę osoby dla niej najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w osobie, do której została skierowana lub której dotyczy, uzasadnioną obawę, że będzie spełniona,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3
Smaruj dupę cebulą i powodzenia przed sądem
Niestety u ciebie istnieje uzasadniona obawa że groźba zostanie spełniona bo jesteś cpunem i ja się autentycznie ciebie boję więc mówiąc krótko, masz przejebane narkomanie.
Na co to nie pamiętam ale coś było grane.
Ale ja nie ćpamnawet sobie sprawy nie zdajesz kto tu ma przejebane ćpunie : )

No u mnie są godzinki w psychiatryku albo w schronisku, jest coś jeszcze ale się nie interesowałem.

Siedem zobaczysz czym teraz stanie sie Twoje smutne życie, jesteś już skończony i szybko sobie o tym przypomnisz, jad wylewa ci sie uszami, wypisuj dalej, wiecej materiału, bez tego forum to ty nie masz żadnego zycia, a ze przekroczyłeś granice zbyt wiele razy, prokuratura rozstzygnie jakim to fifarafą jesteś
dzięki innym za pomoc, którzy sie odezwali

Ciebie już nie ma...

Ze skrajności w skrajności, teraz widzę taki nastrój jest grany przestrzeleńcu.dzięki innym za pomoc, którzy sie odezwali

Ci co reagują emotkami też będą ścigani?
Co Wy na to, że nikt nie dostanie bana, a ja po prostu skasuję ostatnie 5 stron tematu?
Taki kontent?!Co Wy na to, że nikt nie dostanie bana, a ja po prostu skasuję ostatnie 5 stron tematu?
potem ciężko bedzie w nominacji inba roku odtworzyć wydarzeniaNie kasuj bo to wróci przy następnym narko tripie, niech ma moralniaka.Co Wy na to, że nikt nie dostanie bana, a ja po prostu skasuję ostatnie 5 stron tematu?