Depresja vs. Cohones

Wyzywanie, poniżanie czy dyskryminowanie osoby z powodu jej choroby (np. depresji) lub posiadania grupy inwalidzkiej jest znieważeniem (art. 216 Kodeksu karnego), a jeśli ma charakter uporczywy – nękaniem.

zadławicie się tą żółcią, kwestia czasu

Wyzywanie, poniżanie czy dyskryminowanie osoby z powodu jej choroby (np. depresji) lub posiadania grupy inwalidzkiej jest znieważeniem (art. 216 Kodeksu karnego), a jeśli ma charakter uporczywy – nękaniem.

zadławicie się tą żółcią, kwestia czasu
Spokojnie się znajdzie 5 osób którym groziłeś pobiciem więc szykuj się na 15 w celi w roli grażyny dla wspolosadzonych.

Tak jak mówiłem kto mieczem wojuje od miecza ginie.

Art. 190. [Groźba karalna]
§ 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub na szkodę osoby dla niej najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w osobie, do której została skierowana lub której dotyczy, uzasadnioną obawę, że będzie spełniona,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3

Smaruj dupę cebulą i powodzenia przed sądem :juanlaugh:

Niestety u ciebie istnieje uzasadniona obawa że groźba zostanie spełniona bo jesteś cpunem i ja się autentycznie ciebie boję więc mówiąc krótko, masz przejebane narkomanie.

Przysięgam, że jak czytam te wiewiórcze pogróżki to jakbym się cofnął do mrocznych wieków średniowiecza, kiedy byliśmy młodymi nastolatkami i dopiero uczyliśmy się internetów na czateriach i gadu-gadu.

Tam pisaliśmy w ten sam sposób rzucając takie enigmatyczne hasełka w stylu "ciebie już nie ma" albo "ten się śmieje (...)" do obcych, odgrywając gangsterów i twardzieli (w rzeczywistości każdy miał po 60 kg i wracał do domu jak matka krzyczała z okna).

Co prawda nigdy nie było "zgłaszenia na policję" tylko full gangsta, ale przysięgam, że jak to teraz czytam to takie fajne flaszbaki z dzieciństwa wracają, te próby zaimponowania dziewczynom :antonio:

Co ciekawe wtedy jak ktoś chciał wyjść na bossa wśród kolegów to chwalił się, że potrafi stawiać strony internetowe.
Dawno, bardzo dawno nie słyszałem żeby ktoś twierdził, że zarabia majątek stawiając strony internetowe, byłem święcie przekonany, że dzisiaj jak zakładasz firmę to od tego są inne firmy, które się tym zajmują i nikt już nie siedzi w swoim pokoju, przy swoim PC i nie robi solo za ciężkie pieniądze.

Może się mylę, nie wiem ale normalnie jakbym się cofnął w czasie.
:fjedzia:

Spokojnie się znajdzie 5 osób którym groziłeś pobiciem więc szykuj się na 15 w celi w roli grażyny dla wspolosadzonych.

§ 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub na szkodę osoby dla niej najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w osobie, do której została skierowana lub której dotyczy, uzasadnioną obawę, że będzie spełniona,

Niestety u ciebie istnieje uzasadniona obawa że groźba zostanie spełniona bo jesteś cpunem i ja się autentycznie ciebie boję więc mówiąc krótko, masz przejebane narkomanie.
Tylko Złomiarz w Elblągu może rozstrzygnąć kto ma rację...
:mjsmile:

nawet sobie sprawy nie zdajesz kto tu ma przejebane ćpunie : )

nawet sobie sprawy nie zdajesz kto tu ma przejebane ćpunie : )
Ale ja nie ćpam :juanlaugh:

Ja już ci powiedziałem frajerze, co najwyżej gdyby już w najgorszym możliwym scenariuszu to mam godzinki w schronisku dla zwierząt albo zamiatanie placu w psychiatryku nieodpłatnie, ty za wielokrotne groźby karalne masz minimum zawiasy, a dodatkowo za to co się u ciebie w domu dzieje jak naćpany się awanturujesz na chacie to o zawiasach możesz zapomnieć, swoją drogą ciekawe jakie zeznania na twoj temat złoży osoba ci najblizsza.

Ty myślisz że przed więzieniem obroni cię depresja? Gdybyś miał depresję to byś nie ćpał narkotyków, ty nawet idioto nie rozumiesz że to wszystko działa na twoją niekorzyść :juanlaugh:

Jesteś kurwa memem.

zamiatanie placu w psychiatryku
monkey-meme-hero~2.jpg

monkey-meme-hero~3.jpg

Siedem zobaczysz czym teraz stanie sie Twoje smutne życie, jesteś już skończony i szybko sobie o tym przypomnisz, jad wylewa ci sie uszami, wypisuj dalej, wiecej materiału, bez tego forum to ty nie masz żadnego zycia, a ze przekroczyłeś granice zbyt wiele razy, prokuratura rozstzygnie jakim to fifarafą jesteś

dzięki innym za pomoc, którzy sie odezwali

Siedem zobaczysz czym teraz stanie sie Twoje smutne życie, jesteś już skończony i szybko sobie o tym przypomnisz, jad wylewa ci sie uszami, wypisuj dalej, wiecej materiału, bez tego forum to ty nie masz żadnego zycia, a ze przekroczyłeś granice zbyt wiele razy, prokuratura rozstzygnie jakim to fifarafą jesteś

dzięki innym za pomoc, którzy sie odezwali
:tiphatb:

Back