Depresja vs. Cohones

mr-bean-mr-bean-waiting.gif

Twojej Starej brudasie
Z ciebie jest śmieć pierwszej wody, nie dziwię się że stara emerytka cię terroryzuje od małego że w wieku 40 lat masz takie traumy że boisz się schodzić z pięterka, wóda w domku się lała? Mama jak jeszcze była żwawa to co weekend nowego tatusia ci przedstawiała, a może prócz niej obracali też ciebie i dlatego jesteś taki skrzywiony? Bycie ofiarą to nie wstyd.

Edit, ale bycie oprawcą to jest wstyd, a ty pizdeuszu nie raz naćpany do matki z łapami startowałeś, TFU!

brudasy bez życia zaczepiają, a potem sie dziwią

@Cloud fajnie ze tolerujesz tych wszystkich którzy wymyślają teorie na mój temat i sieją ferment

brudasy bez życia zaczepiają, a potem sie dziwią

@Cloud fajnie ze tolerujesz tych wszystkich którzy wymyślają teorie na mój temat i sieją ferment
Przecież to ty kurwo naćpany wszystkich zaczepiales i obrażałeś i myślisz że jak założyłeś nowe konto to każdy zapomniał?

Kto mieczem wojuje od miecza ginie, a ty oczywiście pierwszy poruszyłeś temat "starej" ładnie się wystawiłeś Cloudowi na strzała.

Przecież to ty kurwo naćpany wszystkich zaczepiales i obrażałeś i myślisz że jak założyłeś nowe konto to każdy zapomniał?

Kto mieczem wojuje od miecza ginie, a ty oczywiście pierwszy poruszyłeś temat "starej" ładnie się wystawiłeś Cloudowi na strzała.

no to zaraz zobaczymy jak znikniesz i będziesz płakał do kaloryfera

jeszcze znają moje życie :- ) wiadomo, bo własnego nie mają

@Cloud moze zbanuj dla przykładu i sobie prześledz jednego i drugiego

no to zaraz zobaczymy jak znikniesz i będziesz płakał do kaloryfera
Owszem, mnie już nie ma, za gorsze rzeczy ludzie lecieli, za wyjaśnianie takich cwaniaczków jak ty to się dostaje punkty do galerii sław cohones.

Teraz sobie płacz do Clouda, tyle ci zostało.

Może gdybyś ty nie obrażał ludziom rodzin miałoby to jakaś rację bytu, a tak to na co ty liczysz? Że dostanę bana bo z tobą pocisnałem matkobijco? Co?

Właściwie to się nawet nie skasowały :awesome:
Przecież wiem, dlatego nie wiem co ten idiota świruje pawiana jak w kilka sekund można znaleźć jak wyzywał mi matkę bez powodu w hp wkręcając sobie na głowę po krysztale że jestem jakimś jego hejterem jak zresztą my wszyscy :juanlaugh:

Back