D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Szkoda młodej.Jak jestem wkurwiony to odpalam pandy.
![]()
Opowiadaj
To raczej my czekamy żeby historia zatoczyła koło w tym temcieOpowiadaj

Rura zmiękła wraz z nadejściem zjazdu? Już nie chcesz nikogo bić?tylko nie w szczepionke
Rura zmiękła wraz z nadejściem zjazdu? Już nie chcesz nikogo bić?
Z ciebie jest śmieć pierwszej wody, nie dziwię się że stara emerytka cię terroryzuje od małego że w wieku 40 lat masz takie traumy że boisz się schodzić z pięterka, wóda w domku się lała? Mama jak jeszcze była żwawa to co weekend nowego tatusia ci przedstawiała, a może prócz niej obracali też ciebie i dlatego jesteś taki skrzywiony? Bycie ofiarą to nie wstyd.Twojej Starej brudasie
On nawet tak wyglądaa może prócz niej obracali też ciebie i dlatego jesteś taki skrzywiony?

Przecież to ty kurwo naćpany wszystkich zaczepiales i obrażałeś i myślisz że jak założyłeś nowe konto to każdy zapomniał?brudasy bez życia zaczepiają, a potem sie dziwią
@Cloud fajnie ze tolerujesz tych wszystkich którzy wymyślają teorie na mój temat i sieją ferment
On nawet tak wygląda![]()
Przecież to ty kurwo naćpany wszystkich zaczepiales i obrażałeś i myślisz że jak założyłeś nowe konto to każdy zapomniał?
Kto mieczem wojuje od miecza ginie, a ty oczywiście pierwszy poruszyłeś temat "starej" ładnie się wystawiłeś Cloudowi na strzała.
Napisał 40 letni bezrobotny ćpun na garnuszku starej której się boi, o jebanykolejny, pokaz swoją morde cwaniaczku
większość z was boji sie własnego cienia
pasożyty bez zycia

Owszem, mnie już nie ma, za gorsze rzeczy ludzie lecieli, za wyjaśnianie takich cwaniaczków jak ty to się dostaje punkty do galerii sław cohones.no to zaraz zobaczymy jak znikniesz i będziesz płakał do kaloryfera
Nie ochlap się sojową latte.no to zaraz zobaczymy jak znikniesz i będziesz płakał do kaloryfera
Właściwie to się nawet nie skasowałyNajpierw poproś o usunięcie konta by za tydzień założyć nowe, bo wtedy się skasują twoje cpunskie posty i się nie liczy!![]()

Przecież wiem, dlatego nie wiem co ten idiota świruje pawiana jak w kilka sekund można znaleźć jak wyzywał mi matkę bez powodu w hp wkręcając sobie na głowę po krysztale że jestem jakimś jego hejterem jak zresztą my wszyscyWłaściwie to się nawet nie skasowały![]()

Psy to ci niebieską kartę za bicie matki założyli.psy szczekają, karawana jedzie dalej
A wiewiórki?teraz to poszlo dalej, jak wam psy zapukaja do dzwi
miłej zabawy