Siedem
NoLife FC
Ale to nie my się narkotyzujemy, najwyżej będziesz płakał o darmową poradę prawną gdy cię pociągną do odpowiedzialności za bezpodstawne zgłoszenie.teraz to poszlo dalej, jak wam psy zapukaja do dzwi
miłej zabawy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale to nie my się narkotyzujemy, najwyżej będziesz płakał o darmową poradę prawną gdy cię pociągną do odpowiedzialności za bezpodstawne zgłoszenie.teraz to poszlo dalej, jak wam psy zapukaja do dzwi
miłej zabawy
Zobaczyć to sobie możesz czy ci kryształu w samarce na dnie zostało.zobaczymy : )
Aha i pamiętaj kozaczku że się wysprzegliłeś ze swojego adresu, więc jak zobaczę że jeszcze raz latasz na forum naćpany to spelnie swój obywatelski obowiązek i zadzwonię na policję zgłaszając im że terroryzujesz matke pod wpływem środków odurzających.
Chłopaki juz wchodzą na wasze piętra.Zobaczyć to sobie możesz czy ci kryształu w samarce na dnie zostało.
czekam a forum sobie już prześwietla
Zrób ankietę, ja vs ty to zobaczysz te 3 osoby kurwiszonie.przypadek ze piszą do mnie tylko te same 2-3 osoby : )
Poczytaj sobie imbecylu o grozbach karalnych

Gdzie zostałeś pomówiony, skoro ciśniemy beke z tego co sam wypisywałeś?

Szykuj na papuge bo nikt cię nie stalkuje i nikt cię nie nęka, sam opisujesz swoje życie na ogólnodostępnym forum i z własnej woli się na nim udzielasz.

Mordo daj se spokój bo to jest przygłup jebany i nawet nie zdaje sobie sprawy że jedyny na którego by ukręcił bata to byłby on sam.Gdzie zostałeś pomówiony, skoro ciśniemy beke z tego co sam wypisywałeś?![]()
raz w dupe to nie pedałBaba z wozu koniom lżej.
raz w dupe to nie pedał
Nic takiego nie było! @hatemenow nie wysyłał żadnych pieniędzy...Ale chłopaki zróbcie najpierw zbiórkę na 200 zł na poradę prawną!
![]()
No i jesteś na polincje zgłoszony. Ale się wstrzeliłeś w momentżydek był u Andrzeja na grillu?

Nie pamiętasz? Mocne grzyby podałem, to fakt, ale nie wiedziałem, że aż takżydek był u Andrzeja na grillu?