Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurcze pytałem i nie ma tam nikogo zaufanego w regionie…Podkarpacie, a konkretnie Dębica
Nie wiem mordzia w jaki sposób mogę Ci pomóc bo nigdy się z czymś takim nie mierzyłem ale trzymam kciuki i nie daj się chorobie.Kurwa, jak zobaczyłem ceny w Debicy to mi rece opadły, dużo wyższe niż w większych miastach, sami młodzi, co o życiu pewnie gowno wiedziel i nic nie przeżyli, kiedys trafilem na dwoje takich, jeszcze w Bydgoszczy, to na prawde szkoda języka, ceny od 350 do 500 zł, jakis chlop za hinponoze zyczy sobie 666 zl, ale oni hajsu natrzepia prywatnie, szok, no i się zastanawiam do kogo i gdzie, żeby ktoś odpowiednio dobrał mi leki, bo mi już ciezko rano wstać, choć z tym walcze

Nie wiem mordzia w jaki sposób mogę Ci pomóc bo nigdy się z czymś takim nie mierzyłem ale trzymam kciuki i nie daj się chorobie.![]()
Wrestlerek dobrze pisze. Trzeba się przełamać, ciągnąć za dupe na spacer, żeby coś się poruszać. Znam temat z autopsji również.Przechodziłem to gówno przez dragi, nie wychodziłem 1 rok z domu i miałem dwie próby samobójcze, czas, zmuszanie się z czasem do jakiejkolwiek aktywności fizycznej, spacery po lesie, bliska osoba obok i taki fajny lek bioxetyna, który biorę do dzisiaj od 5 lat na wychwyt serotoniny i dopamine. Będzie dobrze byku, jak coś to wal do mnie śmiało.
Byłem u różnych psychologów i psychiatrów w Łodzi, chuj z nimi.
Wrestlerek dobrze pisze. Trzeba się przełamać, ciągnąć za dupe na spacer, żeby coś się poruszać. Znam temat z autopsji również.
Kibicuje Ci, co byś zebrał siły na kluczowe działania teraz, czyli zgłoszenie się do specjalisty.miewam okresy że chodzę na spacery, ale teraz taki dojazd że nawet ciężko do sklepu wyjść, nakurwuam jak mogę, ale głowa nie daje rady

Przechodziłem to gówno przez dragi, nie wychodziłem 1 rok z domu i miałem dwie próby samobójcze, czas, zmuszanie się z czasem do jakiejkolwiek aktywności fizycznej, spacery po lesie, bliska osoba obok i taki fajny lek bioxetyna, który biorę do dzisiaj od 5 lat na wychwyt serotoniny i dopamine. Będzie dobrze byku, jak coś to wal do mnie śmiało.
Byłem u różnych psychologów i psychiatrów w Łodzi, chuj z nimi.
Tak, formalnie może Ci to przepisać, ale czy to zrobi to inna sprawa.Mam pytanie i tu pewnie ktoś będzie wiedział, leków na stałe już nie przyjmuje ale nadal mam cięższe okresy i wtedy doraźnie zaaplikuję sobie hydro, xanax lub lorafen ale zapas się już kończy. Czy zwykły lekarz rodzinny może mi to przepisać oczywiście jak mu pokaże wcześniejsze recepty żeby nie wyjść na jakiegoś ćpuna na głodzie?
Mam pytanie i tu pewnie ktoś będzie wiedział, leków na stałe już nie przyjmuje ale nadal mam cięższe okresy i wtedy doraźnie zaaplikuję sobie hydro, xanax lub lorafen ale zapas się już kończy. Czy zwykły lekarz rodzinny może mi to przepisać oczywiście jak mu pokaże wcześniejsze recepty żeby nie wyjść na jakiegoś ćpuna na głodzie?
Tak jak mówiłem mam wszystkie notki które dostawałem od psychiatry i tam były recepty z których wynika że używałem tego zgodnie z przeznaczeniem doraźnie raz na jakiś czas gdy naprawdę było potrzebne i mam nadzieję że zrozumie moją sytuację.Wydaje mi się że to zależy od lekarza i od tego jak zagadasz. Jeden lekarz powie tak, drugi powie nie. Zapodaj gratkę że leki Ci się skończyły Twojego lekarza nie ma bo jest na urlopie, czy tam masz wizytę za jakiś miesiąc, a potrzebujesz leków czy tam nie chcesz przerywać leczenia. Wydaje mi się że bez większego problemu powinieneś dostać receptę.
Mmmmm xanikMam pytanie i tu pewnie ktoś będzie wiedział, leków na stałe już nie przyjmuje ale nadal mam cięższe okresy i wtedy doraźnie zaaplikuję sobie hydro, xanax lub lorafen ale zapas się już kończy. Czy zwykły lekarz rodzinny może mi to przepisać oczywiście jak mu pokaże wcześniejsze recepty żeby nie wyjść na jakiegoś ćpuna na głodzie?

Tak jak wyzej moze przepisac, ale rownie dobrze moze powiedziec, zebys poszedl do psychiatry. Kiedys chcialem Prozac od rodzinnego co jest o wiele bardziej lajtowe to odeslal mnie do psychiatry, jakies pol roku temu chcialem zolpidem od rodzinnego dwie paczki to powiedziala, ze sa kontrole zwiekszone i nie wypisze mi wiecej niz jednej paczki, a to znajoma. Mlodzi lekarze, sa teraz bardzo anty benzo. Bo nie udowodnisz, ze nie chodzisz po lekarzach np. prywatnie i nie cpasz.Tak jak mówiłem mam wszystkie notki które dostawałem od psychiatry i tam były recepty z których wynika że używałem tego zgodnie z przeznaczeniem doraźnie raz na jakiś czas gdy naprawdę było potrzebne i mam nadzieję że zrozumie moją sytuację.
Najlepsza mieszanka xanax i zolpidem na odespanie i nie wiesz co to zwala :)Mmmmm xanik
Najlepsza kołysanka na przestrzelenie się po dragach.
![]()
Najlepsza mieszanka xanax i zolpidem na odespanie i nie wiesz co to zwala :)
Mmmmm xanik
![]()
Na mnie bardzo łagodnie działa, nie zamula tylko lekko wycisza i to mi wystarczy, nieraz trening robiłem odrazu po wzięciu i ciężary latały takie jak zwykleMmmmm xanik
![]()
Nazwiska!Byłem u różnych psychologów i psychiatrów w Łodzi, chuj z nimi.