Depresja vs. Cohones

Mój dziadek przestał kontaktować i powoli przenosi się w zaświaty, ale mnie to nie złamie, choć go kocham, bo był dla mnie jak ojciec... Którego z kolei nie miałem. Dziwne, ale taka kolej rzeczy - prawo pomyślności mówi wprost "dziadek umiera, ojciec umiera, syn umiera" .

W tej kolejności. Jeśli kolejność jest odwrócona, wtedy można mówić o nieszczęściu. Jeśli śmierć odbywa się w kolejności wg prawa pomyślności, wtedy nie ma powodów do zmartwień, wszystko odbywa się zgodnie z planem...

A jednak trochę mi smutno. Se leżę i se płaczę, ale to nic. Pojedźcie spotkać się z dziadkami póki jeszcze kontaktują, później ciężko się pożegnać.

Mój dziadek przestał kontaktować i powoli przenosi się w zaświaty, ale mnie to nie złamie, choć go kocham, bo był dla mnie jak ojciec... Którego z kolei nie miałem. Dziwne, ale taka kolej rzeczy - prawo pomyślności mówi wprost "dziadek umiera, ojciec umiera, syn umiera" .

W tej kolejności. Jeśli kolejność jest odwrócona, wtedy można mówić o nieszczęściu. Jeśli śmierć odbywa się w kolejności wg prawa pomyślności, wtedy nie ma powodów do zmartwień, wszystko odbywa się zgodnie z planem...

A jednak trochę mi smutno. Se leżę i se płaczę, ale to nic. Pojedźcie spotkać się z dziadkami póki jeszcze kontaktują, później ciężko się pożegnać.
Mi nie było dane poznać dziadków a babcie już też odeszły. Oby rodzice żyli jak najdłużej.
Mam nadzieję, że u dziadka się poprawi.

Potworne Choróbsko
Gdy nie mogę powstrzymać łez
I nie potrafię odnaleźć słów
Kibicuje Ci Kamil, żebyś jak najszybciej wyszedł na prostą. Walcz o siebie. Wrzuciłbyś coś na Instagram. Pozdro!

Staram się wyciszać, zauważyłem ze puszczanie jednego kawałka w kółko pomaga, zaciskam zęby

Na bani siedzi rozprawa 19 września, która toczy się juz 3 lata, gdzie prokurator 2x umarzał, o byle mieszkanie, gdzie nic nie zniszczyłem a te skurwysyny naliczyli 5 tyś szkód, umywalka, podłoga, fotele, nękają do spodu, to jest sprawa karna, nawet do 3 lat więzienia, idę sam na żywioł, nic nie zrobiłem, ale wiem też ze tam nie idzie się po sprawiedliwość, spędza mi to sen z powiek

idę sam na żywioł,
Bierz papugę, mój ojciec też szedł sam na rozprawę i go zajechali żargonem prawniczym. Apelacje nic nie dały i skończyło się na tym że sprawę przegrał która wydawała się wygrana. Wszystkie przesłanki były spełnione ale strona przeciwna miała adwokata ten zaczął podważać okoliczności i ojczulek zrobił karpika i było po zawodach.

Bierz papugę, mój ojciec też szedł sam na rozprawę i go zajechali żargonem prawniczym. Apelacje nic nie dały i skończyło się na tym że sprawę przegrał która wydawała się wygrana. Wszystkie przesłanki były spełnione ale strona przeciwna miała adwokata ten zaczął podważać okoliczności i ojczulek zrobił karpika i było po zawodach.

Oni na pewno będą mieli dobrego adwokata, nie po to tyle czasu mnie nekaja, nie wspomnę o prowokowaniu mnie i nachodzeniu mojej mamy, nie chce nikogo, całe życie sam wszędzie i ze wszystkim, same kłamstwa, ogólnie długa historia, dam radę, juz tyle w życiu przeszedłem, to tylko kolejne 'coś' od wieśniaków i zawistnych ludzi, żona ma ojca sołtysa i układy, dlatego tak to wygląda

Oni na pewno będą mieli dobrego adwokata, nie po to tyle czasu mnie nekaja, nie wspomnę o prowokowaniu mnie i nachodzeniu mojej mamy, nie chce nikogo, całe życie sam wszędzie i ze wszystkim, same kłamstwa, ogólnie długa historia, dam radę, juz tyle w życiu przeszedłem, to tylko kolejne 'coś' od wieśniaków i zawistnych ludzi, żona ma ojca sołtysa i układy, dlatego tak to wygląda
Tym bardziej potrzebujesz prawnika który Ci podpowie jakich myków użyć i na co się nie naciąć.

Masz prawo do porady, napisz tam choć raz. Prawnika też mają. Wzmocnisz się trochę i nie dość że będzie lżej to jeszcze będziesz więcej wiedział przez rozprawą, a wiedza to potęga.

Właśnie dodatkowo jak nękają rodzinę to kurna postaraj się mieć nagrania z takich odwiedzin. Jeśli to jest prywatna posesja tym lepiej bo jak wleźli za furtkę bez pozwolenia to można im dowalić jakiś paragraf o najście czy naruszenie miru domowego.
W dzisiejszych czasach prawda sama się nie obroni a chyba nie chcesz występować u Jaworowicz? Tam kurde na akordeonie będziesz musiał grać albo śpiewać czy coś. :mamed:

Utopia Cię i pójdziesz pierdziec w pasiak. Sam się nie wybronisz.
Z plusów : będziesz skazany na trening

3 lata Cie ściągaja z dobrym adwokatem za 5 tyś złotych i po 2 umorzeniach?

Na pewno nic tam nie rozjebałeś? :beczka: skoro 2 razy nie wygrali to jest szansa ze nie wygraja i trzeci, 5 k to oni więcej wydadzą na koszty sądowe i tego 'dobrego' adwokata.

Dziwne ludzie

To nie możesz iść do adwokata jakiegoś o poradę w takiej sprawie? Taka porada dużo nie kosztuje zapłacisz 150zl, a przynajmniej będziesz wiedział jak sprawa wygląda, a jak Cie nie stać to o adwokata z urzędu możesz wnioskować, poza tym jak nie masz jakichś zawiasów z podobnych artykułów to do puchy nie wsadzają od razu za takie rzeczy

Nie taki diabeł straszny jak go malują, mówię wam, bylem w mnóstwo sytuacjach juz krytycznych w życiu

Widzicie, każdy ma swoje zdanie, może źle robię, mam czyste sumienie, chcą oczerniać i kłamać, śmiało, zabawne ze w życiu robiłem na prawdę dziwne rzeczy, a tutaj, kompletnie nic nie zawiniłem, mam grupę inwalidzką co mnie chroni, ze względu na depresję, przykry incydent był ok . roku temu jak mnie wzięli w kajdanki i na dolek, zeby następnego dnia zawieźć na ocenę psychiatryczna, która trwała 2 minuty, mam w sobie dużo złości, która we mnie siedzi, depresja nie odpuszcza, ale jest lepiej i wierzę ze ta końcówka roku będzie przelomowala jeśli chodzi o moje zdrowie

Jestem po wizycie u psychologa, ciezki wysiłek energetyczny

A jak nagle zniknę, to cyk w pasiak, nie będzie ciężkich tematów i historii, tyle juz było, ze niech się dzieje wola wszechświata

1757489001727.png

@Drzewo przypomnisz mi stronę która podawałeś z psychologiem i radca prawnym? Zapowdzialem, dzieki!

Dzięki wszystkim za wsparcie tutaj! Z całego mojego serducha, bo mi to dużo pomogło i jest teraz w chuj lepiej ze mną, teraz utrzymać ten stan, dzięki jeszcze raz i kłaniam się nisko

:conorsalute:

Co tam w końcu mordo Ci pomogło?

Było ale potwierdzam jako inżynier, ale były już kierownik, działa jak złoto.
Ja mam zawsze jakiś cel na koniec tygodnia. W ciągu ostatnich dwóch miesięcy przebudowałem sobie całkowicie plan tygodnia. Zasuwam przez cztery i pół dnia. W weekend i środę po 15 choćby się świat walił mam wyjebane. Zacząłem znowu łowić ryby. W sobotę i niedzielę mnie nie ma dla nikogo. Telefon wyciszony i uspokajam nerwy po robocie. 9 lat trwała ta gonitwa i powiedziałem dość. Od dawna nie czułem takiego spokoju jak teraz.

Ja mam zawsze jakiś cel na koniec tygodnia. W ciągu ostatnich dwóch miesięcy przebudowałem sobie całkowicie plan tygodnia. Zasuwam przez cztery i pół dnia. W weekend i środę po 15 choćby się świat walił mam wyjebane. Zacząłem znowu łowić ryby. W sobotę i niedzielę mnie nie ma dla nikogo. Telefon wyciszony i uspokajam nerwy po robocie. 9 lat trwała ta gonitwa i powiedziałem dość. Od dawna nie czułem takiego spokoju jak teraz.

Coś pięknego, trzymam kciuki i znaleźć ten spokój to najważniejsze!

Nie ma szans wygrać, jeśli nie weźmiesz prawnika. Palestra jest mocno wyczulona na to, jak ktoś nie jest z ich bajki - czują się bardzo elitarni, dlatego z miejsca masz przejechane, bo cię tam przejadą na wszystkie możliwe sposoby, nawet jeśli byś był z super wiedzą, to jeśli nie miałbyś stosownego tytułu, to byś to najpewniej przegrał.

Za spierdovida musiałem właśnie iść do sądu o "brak maski", ale wziąłem odpowiednią kancelarie prawną, a jedyne co początkowo zrobiłem to sam pisałem pismo, później już konsultacja prawna, a następnie decyzja o wzięciu tej kancelarii.

Jak chcesz to spróbuj się zgłosić tutaj, jeszcze niedawno nie mieli jakiś tragicznych stawek https://prostooprawie.eu/

PS.

Zajebiście jak tam ci lepiej na psychice, nie daj się, sam wiem jak potrafi coś zgnieść na głowie.

Nie ma szans wygrać, jeśli nie weźmiesz prawnika. Palestra jest mocno wyczulona na to, jak ktoś nie jest z ich bajki - czują się bardzo elitarni, dlatego z miejsca masz przejechane, bo cię tam przejadą na wszystkie możliwe sposoby, nawet jeśli byś był z super wiedzą, to jeśli nie miałbyś stosownego tytułu, to byś to najpewniej przegrał.

Za spierdovida musiałem właśnie iść do sądu o "brak maski", ale wziąłem odpowiednią kancelarie prawną, a jedyne co początkowo zrobiłem to sam pisałem pismo, później już konsultacja prawna, a następnie decyzja o wzięciu tej kancelarii.

Jak chcesz to spróbuj się zgłosić tutaj, jeszcze niedawno nie mieli jakiś tragicznych stawek https://prostooprawie.eu/

PS.

Zajebiście jak tam ci lepiej na psychice, nie daj się, sam wiem jak potrafi coś zgnieść na głowie.

Chlopie juz po wszystkim i wygrałem sprawę, czytaj ostatnie posty, albo musisz mieć konto premium

Back