Miskatonic
Vale Tudo Championship
Goldstein, Goldberg i GoldblumNazwiska!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Goldstein, Goldberg i GoldblumNazwiska!

Mi nie było dane poznać dziadków a babcie już też odeszły. Oby rodzice żyli jak najdłużej.Mój dziadek przestał kontaktować i powoli przenosi się w zaświaty, ale mnie to nie złamie, choć go kocham, bo był dla mnie jak ojciec... Którego z kolei nie miałem. Dziwne, ale taka kolej rzeczy - prawo pomyślności mówi wprost "dziadek umiera, ojciec umiera, syn umiera" .
W tej kolejności. Jeśli kolejność jest odwrócona, wtedy można mówić o nieszczęściu. Jeśli śmierć odbywa się w kolejności wg prawa pomyślności, wtedy nie ma powodów do zmartwień, wszystko odbywa się zgodnie z planem...
A jednak trochę mi smutno. Se leżę i se płaczę, ale to nic. Pojedźcie spotkać się z dziadkami póki jeszcze kontaktują, później ciężko się pożegnać.
Kibicuje Ci Kamil, żebyś jak najszybciej wyszedł na prostą. Walcz o siebie. Wrzuciłbyś coś na Instagram. Pozdro!Potworne Choróbsko
Gdy nie mogę powstrzymać łez
I nie potrafię odnaleźć słów
Bierz papugę, mój ojciec też szedł sam na rozprawę i go zajechali żargonem prawniczym. Apelacje nic nie dały i skończyło się na tym że sprawę przegrał która wydawała się wygrana. Wszystkie przesłanki były spełnione ale strona przeciwna miała adwokata ten zaczął podważać okoliczności i ojczulek zrobił karpika i było po zawodach.idę sam na żywioł,
Bierz papugę, mój ojciec też szedł sam na rozprawę i go zajechali żargonem prawniczym. Apelacje nic nie dały i skończyło się na tym że sprawę przegrał która wydawała się wygrana. Wszystkie przesłanki były spełnione ale strona przeciwna miała adwokata ten zaczął podważać okoliczności i ojczulek zrobił karpika i było po zawodach.
Tym bardziej potrzebujesz prawnika który Ci podpowie jakich myków użyć i na co się nie naciąć.Oni na pewno będą mieli dobrego adwokata, nie po to tyle czasu mnie nekaja, nie wspomnę o prowokowaniu mnie i nachodzeniu mojej mamy, nie chce nikogo, całe życie sam wszędzie i ze wszystkim, same kłamstwa, ogólnie długa historia, dam radę, juz tyle w życiu przeszedłem, to tylko kolejne 'coś' od wieśniaków i zawistnych ludzi, żona ma ojca sołtysa i układy, dlatego tak to wygląda

Utopia Cię i pójdziesz pierdziec w pasiak. Sam się nie wybronisz.Oni na pewno będą mieli dobrego adwokata, nie po to tyle czasu mnie nekaja, nie wspomnę o prowokowaniu mnie i nachodzeniu mojej mamy, nie chce nikogo, całe życie sam wszędzie i ze wszystkim, same kłamstwa, ogólnie długa historia, dam radę, juz tyle w życiu przeszedłem, to tylko kolejne 'coś' od wieśniaków i zawistnych ludzi, żona ma ojca sołtysa i układy, dlatego tak to wygląda
3 lata Cie ściągaja z dobrym adwokatem za 5 tyś złotych i po 2 umorzeniach?Oni na pewno będą mieli dobrego adwokata, nie po to tyle czasu mnie nekaja, nie wspomnę o prowokowaniu mnie i nachodzeniu mojej mamy, nie chce nikogo, całe życie sam wszędzie i ze wszystkim, same kłamstwa, ogólnie długa historia, dam radę, juz tyle w życiu przeszedłem, to tylko kolejne 'coś' od wieśniaków i zawistnych ludzi, żona ma ojca sołtysa i układy, dlatego tak to wygląda
skoro 2 razy nie wygrali to jest szansa ze nie wygraja i trzeci, 5 k to oni więcej wydadzą na koszty sądowe i tego 'dobrego' adwokata.To nie możesz iść do adwokata jakiegoś o poradę w takiej sprawie? Taka porada dużo nie kosztuje zapłacisz 150zl, a przynajmniej będziesz wiedział jak sprawa wygląda, a jak Cie nie stać to o adwokata z urzędu możesz wnioskować, poza tym jak nie masz jakichś zawiasów z podobnych artykułów to do puchy nie wsadzają od razu za takie rzeczyOni na pewno będą mieli dobrego adwokata, nie po to tyle czasu mnie nekaja, nie wspomnę o prowokowaniu mnie i nachodzeniu mojej mamy, nie chce nikogo, całe życie sam wszędzie i ze wszystkim, same kłamstwa, ogólnie długa historia, dam radę, juz tyle w życiu przeszedłem, to tylko kolejne 'coś' od wieśniaków i zawistnych ludzi, żona ma ojca sołtysa i układy, dlatego tak to wygląda
Wg mnie powinien zrobić z tego swoje hasło i powtarzać każdemu przeciwnikowi, straszyć ich kurła jako Bugimen

Było ale potwierdzam jako inżynier, ale były już kierownik, działa jak złoto.

Dzięki wszystkim za wsparcie tutaj! Z całego mojego serducha, bo mi to dużo pomogło i jest teraz w chuj lepiej ze mną, teraz utrzymać ten stan, dzięki jeszcze raz i kłaniam się nisko
![]()
Ja mam zawsze jakiś cel na koniec tygodnia. W ciągu ostatnich dwóch miesięcy przebudowałem sobie całkowicie plan tygodnia. Zasuwam przez cztery i pół dnia. W weekend i środę po 15 choćby się świat walił mam wyjebane. Zacząłem znowu łowić ryby. W sobotę i niedzielę mnie nie ma dla nikogo. Telefon wyciszony i uspokajam nerwy po robocie. 9 lat trwała ta gonitwa i powiedziałem dość. Od dawna nie czułem takiego spokoju jak teraz.Było ale potwierdzam jako inżynier, ale były już kierownik, działa jak złoto.
Ja mam zawsze jakiś cel na koniec tygodnia. W ciągu ostatnich dwóch miesięcy przebudowałem sobie całkowicie plan tygodnia. Zasuwam przez cztery i pół dnia. W weekend i środę po 15 choćby się świat walił mam wyjebane. Zacząłem znowu łowić ryby. W sobotę i niedzielę mnie nie ma dla nikogo. Telefon wyciszony i uspokajam nerwy po robocie. 9 lat trwała ta gonitwa i powiedziałem dość. Od dawna nie czułem takiego spokoju jak teraz.
Co tam w końcu mordo Ci pomogło?
Nie ma szans wygrać, jeśli nie weźmiesz prawnika. Palestra jest mocno wyczulona na to, jak ktoś nie jest z ich bajki - czują się bardzo elitarni, dlatego z miejsca masz przejechane, bo cię tam przejadą na wszystkie możliwe sposoby, nawet jeśli byś był z super wiedzą, to jeśli nie miałbyś stosownego tytułu, to byś to najpewniej przegrał.Oni na pewno będą mieli dobrego adwokata, nie po to tyle czasu mnie nekaja, nie wspomnę o prowokowaniu mnie i nachodzeniu mojej mamy, nie chce nikogo, całe życie sam wszędzie i ze wszystkim, same kłamstwa, ogólnie długa historia, dam radę, juz tyle w życiu przeszedłem, to tylko kolejne 'coś' od wieśniaków i zawistnych ludzi, żona ma ojca sołtysa i układy, dlatego tak to wygląda
Nie ma szans wygrać, jeśli nie weźmiesz prawnika. Palestra jest mocno wyczulona na to, jak ktoś nie jest z ich bajki - czują się bardzo elitarni, dlatego z miejsca masz przejechane, bo cię tam przejadą na wszystkie możliwe sposoby, nawet jeśli byś był z super wiedzą, to jeśli nie miałbyś stosownego tytułu, to byś to najpewniej przegrał.
Za spierdovida musiałem właśnie iść do sądu o "brak maski", ale wziąłem odpowiednią kancelarie prawną, a jedyne co początkowo zrobiłem to sam pisałem pismo, później już konsultacja prawna, a następnie decyzja o wzięciu tej kancelarii.
Jak chcesz to spróbuj się zgłosić tutaj, jeszcze niedawno nie mieli jakiś tragicznych stawek https://prostooprawie.eu/
PS.
Zajebiście jak tam ci lepiej na psychice, nie daj się, sam wiem jak potrafi coś zgnieść na głowie.
O kurde, to nie przeczytałem, przepraszam. W takim razie gratuluję!Chlopie juz po wszystkim i wygrałem sprawę, czytaj ostatnie posty, albo musisz mieć konto premium