Daria legendary mental kołcz

Jasne, ze to na tym polega. Ale jakbyś zobaczył Pawła wmawiajacego największemu paralitykowi, ze jest jak Tong Po:).
Dobry trener musi być tez dobrym marketingowcem, budować ludzi, pozwolić uwierzyć w siebie. Trener po prostu musi być lubiany i dużo chwalić, mało ganić. Zamiast wygłaszania swoich teorii, ze coś ktoś zrobił źle, lepiej powiedzieć „ słuchaj ten element wydaje mi się być najsłabszy na tle Twoich innych ciosow/kopnięć, a spróbuj to zrobić tak….” Nikt nie lubi krytyki. Krytyka zniechęca i demotywuje

Dobry trener musi być tez dobrym marketingowcem, budować ludzi, pozwolić uwierzyć w siebie. Trener po prostu musi być lubiany i dużo chwalić, mało ganić. Zamiast wygłaszania swoich teorii, ze coś ktoś zrobił źle, lepiej powiedzieć „ słuchaj ten element wydaje mi się być najsłabszy na tle Twoich innych ciosow/kopnięć, a spróbuj to zrobić tak….” Nikt nie lubi krytyki. Krytyka zniechęca i demotywuje
Paweł jest doskonałym trenerem ale nie dla mnie. Ja mam taką osobowość, że lepiej funkcjonuję w stresie. Nie lubię pochwał. Jestem typowym zjebem, który lubi być trzymany krótko. Prawdziwy obraz treningu dała mi armia, nie ta dzisiejsza, która jest zabawą dla grzecznych dzieci. Co do zasady, zgadzam się z Tobą. Budowanie psychiki przez trenera jest jednym z najważniejszych elementów, głowa to podstawa sukcesu lub przeżycia, możliwości jakie w nas tkwią są często zaskakujące. Ja wspomniałem Pawła z zupełnie innego powodu, najzwyczajniej w świecie ma ogromny dar i potrafił wmówić mrówce, że jest słoniem ale nie zawsze było to dobre dla mrówki:).

Ale, że Kamel takie numery ?
Nie czytałeś co pisała Aśka w swojej książce?
Każdy w temacie wie, że Kamel to mistrz wciskania kitu dla naiwniaków...do pierwszej walki, wrócisz silniejszy, nooo obiecali hajs ale gala nie sprzedała się ale pokazałeś (przegrywając) to następnym razem wypłacą itd. Myślę że duży sukces miałby w sprzedazy garnków i pościeli.

Maszyna ruszyła!

1684432761901.png

1684432783057.png

Janek chyba czyta cohones, bo w wywiadzie który oglądałem, bodajże dla polsatu, tak delikatnie odpalił Darię na boczny tor :D Powiedział coś w stylu, że już jest poukładany przez nią i bardzo jej dziękuje, ale ona już nic więcej nie wprowadzi na tę chwilę i nie to, że się rozstają, bo będą czasem rozmawiać przez telefon, ale póki co nie potrzebuje już układania głowy :D

Janek chyba czyta cohones, bo w wywiadzie który oglądałem, bodajże dla polsatu, tak delikatnie odpalił Darię na boczny tor :D Powiedział coś w stylu, że już jest poukładany przez nią i bardzo jej dziękuje, ale ona już nic więcej nie wprowadzi na tę chwilę i nie to, że się rozstają, bo będą czasem rozmawiać przez telefon, ale póki co nie potrzebuje już układania głowy :D
Każdy czyta cohones tylko oprócz Oleksiejczuka i GOATa Parobca nikt się nie przyzna.

Jak nawet Janusze na fb ich jebią.
:roberteyeblinking:

Back