cz75
BAMMA Heavyweight
Aśkę w młodości. Jak walczyła w Taju.Niemożliwe! Twój znajomy prowadził Laurę Sanko?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Aśkę w młodości. Jak walczyła w Taju.Niemożliwe! Twój znajomy prowadził Laurę Sanko?!
Bo szczerze to na tym polega - ktoś kurwa musi uwierzyć. Ty albo ktoś, w zależności od tego, czy jesteśmy wewnętrznie czy zewnętrznie sterowalni. Inna sprawa czy stoi za tym sensowny trener, czy namiętna DariaAśkę w młodości. Jak walczyła w Taju.

Jasne, ze to na tym polega. Ale jakbyś zobaczył Pawła wmawiajacego największemu paralitykowi, ze jest jak Tong Po:).Bo szczerze to na tym polega - ktoś kurwa musi uwierzyć. Ty albo ktoś, w zależności od tego, czy jesteśmy wewnętrznie czy zewnętrznie sterowalni. Inna sprawa czy stoi za tym sensowny trener, czy namiętna Daria![]()
Dobry trener musi być tez dobrym marketingowcem, budować ludzi, pozwolić uwierzyć w siebie. Trener po prostu musi być lubiany i dużo chwalić, mało ganić. Zamiast wygłaszania swoich teorii, ze coś ktoś zrobił źle, lepiej powiedzieć „ słuchaj ten element wydaje mi się być najsłabszy na tle Twoich innych ciosow/kopnięć, a spróbuj to zrobić tak….” Nikt nie lubi krytyki. Krytyka zniechęca i demotywujeJasne, ze to na tym polega. Ale jakbyś zobaczył Pawła wmawiajacego największemu paralitykowi, ze jest jak Tong Po:).
do klatki wyjść z wielkim chłopiskiem to nic takiego , wejść do piwnicy z wielkim chłopiskiem np w Białej Rawskiej to dopiero coś"wiesz no to jest superstresująca praca - to całkowicie naturalne, że się stresujesz - ja sam bym się bał wyjść do takiej klatki z innym wielkim chłopiskiem"
Ale, że Kamel takie numery ?Jasne, ze to na tym polega. Ale jakbyś zobaczył Pawła wmawiajacego największemu paralitykowi, ze jest jak Tong Po:).
Paweł jest doskonałym trenerem ale nie dla mnie. Ja mam taką osobowość, że lepiej funkcjonuję w stresie. Nie lubię pochwał. Jestem typowym zjebem, który lubi być trzymany krótko. Prawdziwy obraz treningu dała mi armia, nie ta dzisiejsza, która jest zabawą dla grzecznych dzieci. Co do zasady, zgadzam się z Tobą. Budowanie psychiki przez trenera jest jednym z najważniejszych elementów, głowa to podstawa sukcesu lub przeżycia, możliwości jakie w nas tkwią są często zaskakujące. Ja wspomniałem Pawła z zupełnie innego powodu, najzwyczajniej w świecie ma ogromny dar i potrafił wmówić mrówce, że jest słoniem ale nie zawsze było to dobre dla mrówki:).Dobry trener musi być tez dobrym marketingowcem, budować ludzi, pozwolić uwierzyć w siebie. Trener po prostu musi być lubiany i dużo chwalić, mało ganić. Zamiast wygłaszania swoich teorii, ze coś ktoś zrobił źle, lepiej powiedzieć „ słuchaj ten element wydaje mi się być najsłabszy na tle Twoich innych ciosow/kopnięć, a spróbuj to zrobić tak….” Nikt nie lubi krytyki. Krytyka zniechęca i demotywuje
No moze nie dosłownie ale coś w tym stylu:).Ale, że Kamel takie numery ?
Poza tym tam już czeka kilka innych wielkich chłopisk i otwarte bramy piekieł.do klatki wyjść z wielkim chłopiskiem to nic takiego , wejść do piwnicy z wielkim chłopiskiem np w Białej Rawskiej to dopiero coś
Nie czytałeś co pisała Aśka w swojej książce?Ale, że Kamel takie numery ?
To wygląda jak jakaś ściana w jaskini z pismem obrazkowym.
Stawiać przeciwko? :(
Ona jest wielka gerl, on ma kawał kopyta
Przecież ona ma tak ulane nogi, że są większe od nóg Paczusa.Ona jest wielka gerl, on ma kawał kopyta
No to już po Janku, klątwa rzucona

Podobno nie leci ani ona, czeczeni i Juras. Jakiś Meta ma być head coachem, z którym Janek trenował w Cieszynie.No to już po Janku, klątwa rzucona![]()
Wczoraj chyba coś Malina z mmatunajt wspominał. Słusznie też powiedział, że brak Arbiego po raz kolejny w narożniku Janka to nieśmieszny żart.Podobno nie leci ani ona, czeczeni i Juras. Jakiś Meta ma być head coachem, z którym Janek trenował w Cieszynie.
Janek to standuperWczoraj chyba coś Malina z mmatunajt wspominał. Słusznie też powiedział, że brak Arbiego po raz kolejny w narożniku Janka to nieśmieszny żart.

Nie ma znaczenia czy leci czy nie leci. Wystarczy, że go wymieniła na IG.Podobno nie leci ani ona, czeczeni i Juras. Jakiś Meta ma być head coachem, z którym Janek trenował w Cieszynie.
Serio?Podobno nie leci ani ona, czeczeni i Juras. Jakiś Meta ma być head coachem, z którym Janek trenował w Cieszynie.
Każdy czyta cohones tylko oprócz Oleksiejczuka i GOATa Parobca nikt się nie przyzna.Janek chyba czyta cohones, bo w wywiadzie który oglądałem, bodajże dla polsatu, tak delikatnie odpalił Darię na boczny tor :D Powiedział coś w stylu, że już jest poukładany przez nią i bardzo jej dziękuje, ale ona już nic więcej nie wprowadzi na tę chwilę i nie to, że się rozstają, bo będą czasem rozmawiać przez telefon, ale póki co nie potrzebuje już układania głowy :D

Tak. Janek sam to powiedział w wywiadzie dla ita.Serio?
To akurat ciekawe, Meta to główny trener w Octagon Cieszyn.Tak. Janek sam to powiedział w wywiadzie dla ita.
Dobra ksywka, aż mi się przypomniały szczeniackie lata jak się wpierdalalo ruska metęTo akurat ciekawe, Meta to główny trener w Octagon Cieszyn.

Nie metę tylko 'tablietki dlia sportsmienow' :).Dobra ksywka, aż mi się przypomniały szczeniackie lata jak się wpierdalalo ruska metę![]()