Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jest popyt jest podaż.Jedyne pytanie, kiedy pani Albers zorientowała się, że jako mental kołcz może wciskać ciemnotę w tak eksponowanym towarzystwie? Po wielce nieudanej działaności jako cukinia do ubicia taka zmiana jest zastanawiająca, a wygląda, że interes dobrze się kręci jak do tej pory.
Pamiętajcie!
To ona mówi czy jakiś syntezator?![]()
Mordo ogarnij się.Dobra lasencja z twarzy
wyobrażasz sobie. Wikingowie wyruszają na wyprawę, chcą palić i łupić - i odprawę wojenną robi im baba z chochelką "musicie być zajebiści i wierzyć w siebie"To jest ostateczny dowód upadku tych "samców alfa", jedna kobieta pociągnie na dno całą hordę twardzieli, jak zawsze zresztą![]()
A na koniec pamiętajcie podziękować wrogom i ich przeprosić jeśli coś im zrobiciewyobrażasz sobie. Wikingowie wyruszają na wyprawę, chcą palić i łupić - i odprawę wojenną robi im baba z chochelką "musicie być zajebiści i wierzyć w siebie"![]()
Niech Mariano jeszcze zacznie z Darią współpracować, proszę!
Rozczaruję Cię, motywy tego typu były normą w wielu kulturachwyobrażasz sobie. Wikingowie wyruszają na wyprawę, chcą palić i łupić - i odprawę wojenną robi im baba z chochelką "musicie być zajebiści i wierzyć w siebie"![]()
Rozczaruję Cię, motywy tego typu były normą w wielu kulturach
albo czemu wygrał z naszym bratem albertemTo już wiadomo czemu Glover przejebał z Hillem
Toż Daria to jest poziom tych debili których tu Stanowski rozpierdalaMniej więcej to było coś takiego, że jakaś babka pajacowała na scenie, a na widowni stali jacyś łysi pozerzy z ich bizneswoman-karynami. Piecze mnie dupsko, że zapomniałem jak to sie nazywa, bo super kołczingi przy tym ścierwie to pryszcz.
Toż Daria to jest poziom tych debili których tu Stanowski rozpierdala
Przypomniałem sobie, ze był kiedyś taki zawodnik muay tai(i w sumie dalej jest). Bartosz Batra, ma swój klub i kiedys ostrzej się udzielał na fejsbuku. Na jego profilu widniały fotki z daria albert i bez kitu sądziłem że to jakaś topowa zawodniczka(nie interesowałem sie wogóle cukiniami), bo co rusz z nią zdjęcie. Ale to chyba nie był mental kołczing a zwykłe treningi/seminaria ze stójki. Jak podaliśce rekord 0-5 to sie z deczka zdziwiłem