Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Niech idzie pobiegać czy cośTak. Niech zrobi sobie miesiac przerwy.

Chuj tam. Chociaż na ławeczce niech poleży.Niech idzie pobiegać czy coś![]()
nie dostosowałeś się... prosteProsta ankieta. Dostosuje się.

Andrzej się nudzi w pracy w poniedziałek
Haha! Myślałeś, że tak łatwo pozwolimy odejść temu tematowi w zapomnienie!?![]()
Andrzej się nudzi w pracy w poniedziałek
Raczej symulując pracęAndrzej się nudzi w pracy w poniedziałek
Najważniejsze żeby nie symulowali wypłatyRaczej symulując pracę

Haha! Myślałeś, że tak łatwo pozwolimy odejść temu tematowi w zapomnienie!?![]()
A te 71 osób to co?Nie. Tak jak ja nie mogę zostawić 59 osób bez mojego patronatu. Poświęciłem się dla nich.

A te 71 osób to co?
Myślałem że to demokratyczne forum, a widzę że tu anarchia przoduje.![]()
Dobrze rozumiesz. Niestety tej logiki nikt tu nie jest w stanie wyjaśnićNie jestem na bieżąco. Czy dobrze rozumiem, że użytkownik @Halibut 2.0 zrobił ankietę, czy ma opuścić forum, czy nie. W głosowaniu w którym wzięło udział ponad 100 osób wybrano opcje "wypierdalaj", ale w/w użytkownik stwierdził, że nie może zostawić tej mniejszości, która głosowała przeciw odejsciu, więc zostaje.
Dobrze rozumiem?
Nie jestem na bieżąco. Czy dobrze rozumiem, że użytkownik @Halibut 2.0 zrobił ankietę, czy ma opuścić forum, czy nie. W głosowaniu w którym wzięło udział ponad 100 osób wybrano opcje "wypierdalaj", ale w/w użytkownik stwierdził, że nie może zostawić tej mniejszości, która głosowała przeciw odejsciu, więc zostaje.
Dobrze rozumiem?
Wypierdolił ale lekko na kilka dniNie jestem na bieżąco. Czy dobrze rozumiem, że użytkownik @Halibut 2.0 zrobił ankietę, czy ma opuścić forum, czy nie. W głosowaniu w którym wzięło udział ponad 100 osób wybrano opcje "wypierdalaj", ale w/w użytkownik stwierdził, że nie może zostawić tej mniejszości, która głosowała przeciw odejsciu, więc zostaje.
Dobrze rozumiem?
To na chuj ta ankieta?Nie, zostałem z innych powodów, wyjaśnionych, to z tymi 59 to był żart
To jest szerszy kontekst. Przewijają się tam definicje typu: atencyjna kurwa, debil czy lizanie dupy ukrom.Nie jestem na bieżąco. Czy dobrze rozumiem, że użytkownik @Halibut 2.0 zrobił ankietę, czy ma opuścić forum, czy nie. W głosowaniu w którym wzięło udział ponad 100 osób wybrano opcje "wypierdalaj", ale w/w użytkownik stwierdził, że nie może zostawić tej mniejszości, która głosowała przeciw odejsciu, więc zostaje.
Dobrze rozumiem?
To na chuj ta ankieta?
To jest szerszy kontekst. Przewijają się tam definicje typu: atencyjna kurwa, debil czy lizanie dupy ukrom.
Juz nawet wiekszosc 13 latkow wiedza ze jak ktos mu rucha stara podczas meczy w counter strike to tak na prawde tego nie robi i trzeba uposledzonego olac i nie tracic na siebie czasu.
Uważaj, bo zara może być 58Nie, zostałem z innych powodów, wyjaśnionych, to z tymi 59 to był żart

Kiedyś kumpel na wigilii firmowej usiadł koło szefa w koszulce z napisem "mój szef udaje, że mi płaci, ja udaję, że pracuję"Najważniejsze żeby nie symulowali wypłaty![]()

Bardzo proste.Gdzie Onan dostanie tyle atencji jak nie w necie?Dobrze rozumiesz. Niestety tej logiki nikt tu nie jest w stanie wyjaśnić
nie anarchizm a komunizmA te 71 osób to co?
Myślałem że to demokratyczne forum, a widzę że tu anarchia przoduje.![]()
proste żeBardzo proste.Gdzie Onan dostanie tyle atencji jak nie w necie?

taki jesteś dobry @Halibut 2.0 , że tobie zostało pracować po jakichś warsach czy pieczarkarniachTaki dobry jestem.
No i byłem kiedyś pankującym nastolatkiem, coś mi zostało.

Dobra, kurwa, doigrałeś się!
a ktoś mnie uprzedził i zmienił głos przede mną bo jest 57 a powinno być 58![]()
Nic nie zrozumiałeśJeżeli większość głosów przeciwko mnie wynika z tego, że udowodniłem komuś ich bledy- to jestem z tej liczby dumny i znaczy, że jestem tu potrzebny :p
Nic nie zrozumiałeś
co ta biedna babina ma z Tobą...